Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7.Hafta | Fenerbahçe - Beşiktaş 07.10.2012 @19.00

Mayhem

Öne çıkan mesajlar

kavurma said:

beşiktaş çok kötü

yooo bence çok iyi koşuyor ya takım yeter işte daha ne olcak :)

iki takım arasında yetenekli oyuncu farkı o kadar bariz net ortada ki , geçen sene bir halt yapmadı dedikleri q7 ile ilk 4 e girdiğimiz çıktı ortaya , ilk 10'a girersek iyi,
Sosyal ağlarda paylaş

samet ne zaman gider sizce?

5 olursa gider mi acaba!

ya adam maçtan önce son maçımızda çok iyi oynadık dedi ya hani bu 70. dakikada ilk kaleye şut çektimiz sivas maçından bahsetti adam, çok iyi oynamışız şansız yenilmişiz , bu adam teknik direktör!!! aslında suç bunun da değil, fikret orman kendine kukla bir teknik direktör arıyordu, hiçbiri kukla olmayı kabul etmediği için anca buna kaldık işte.

veli gibi adama orta sahanın en önemli adamı diyordu yaw
Sosyal ağlarda paylaş

DoruK said:

olm beşiktaş çok kötü lan

hayır fener de top oynamıyor gökhan'ın patlayacağı tuttu 2 gol geldi, takım savunmasında refakatçilik yapıyor beşiktaşlılar

Abi takımla antreman dışında bir olmamış, maç eksiği olan adamı gidip kendi mevkiisi dışında oynatırsan böyle oluyor.

Escude zaten ağır kalacak, tutması gereken adam Kuyt. Tamam Kuyt'u güzel kitlersin ama bu sefer arkadan Gökhan geliyor. Gökhan'ı geride tutması gereken veya bindirmelerde kışkırtması gereken adam Uğur Boral, adamın kafası karışık ben bekte miydim açıkta mıydım diye diye

Derbilerde çıkıp deneysel oynayamazsın arkadaş bu kadar net, belki tutabilirdi bu ama madem kafanda böyle birşey var çıkarsın bir maç önce Sivas'a yaparsın.

Güvene dayalı bir oyun mu istiyorsun? Veli - Toraman ikilisi bu sezon defansif orta saha olarak ne zaman birlikte oynasalar üst düzey iş yaptılar. Yap yine öyle, Toraman defansta kalsın Veli ileri çıksın, Fernandes'te rahatlar.

Uğur'un sol bek olmadığı apaçık, takviye gerekiyordu yapılmadı en kötü hata bu. Ama çıkıpta şöyle bir maçta bunun yapılmaması gerekiyordu. Haybeye maç verilecek, skora baksan da Fener mükemmel sanacaksın ama işte gerekli olduğu kadarını yapıyorlar helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

Baggio said:

SeaGle said:

Gökhan Gönül denmiş,
ihbin ihbin diye gülüp gidiyorum.

Hala gülüyorum? Bi maçla kral olmak var mı futbolda sdf.

Arkadasa selpak verelim

Biz sadece tek maçına bakarak mi konuşuyoruz 6 7 senelik kariyerinde kaç defa şu adamı izlerini derbiler dışında?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...