erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Eternal said: GG diyince KIS KIS GÜLÜYORUM YAAAAHH GG KİM YA AHAHAH YA.. ahahah win. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 kavurma said: beşiktaş çok kötü yooo bence çok iyi koşuyor ya takım yeter işte daha ne olcak :) iki takım arasında yetenekli oyuncu farkı o kadar bariz net ortada ki , geçen sene bir halt yapmadı dedikleri q7 ile ilk 4 e girdiğimiz çıktı ortaya , ilk 10'a girersek iyi, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 digiturk küme düşürmez BJK'yi. asdfgasdsfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 düşürür valla acımazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 olm beşiktaş çok kötü lan hayır fener de top oynamıyor gökhan'ın patlayacağı tuttu 2 gol geldi, takım savunmasında refakatçilik yapıyor beşiktaşlılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raptoid Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 tinu said: samet maçtan sonra çok koştuk, rakipten daha çok koştuk, bundan sonra daha çok koşacağız diyecek muhtemelen. doğrumu samet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 samet hoca 2. yarı u.boralı geriye cekip velinin yerinde de holoskoyu alırsa 3-2alırız bu maçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 http://www.queerty.com/wp/docs/2010/05/anallube0923.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 samet ne zaman gider sizce? 5 olursa gider mi acaba! ya adam maçtan önce son maçımızda çok iyi oynadık dedi ya hani bu 70. dakikada ilk kaleye şut çektimiz sivas maçından bahsetti adam, çok iyi oynamışız şansız yenilmişiz , bu adam teknik direktör!!! aslında suç bunun da değil, fikret orman kendine kukla bir teknik direktör arıyordu, hiçbiri kukla olmayı kabul etmediği için anca buna kaldık işte. veli gibi adama orta sahanın en önemli adamı diyordu yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 yalnız beşiktaşın şu sol kanadına karşı bir krasic hamlesi enfes olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 lan ben bizim sametten bahsediyosunuz sanıyorum diyorum ne alaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 olcayı da beğenmedim olmamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 SeaGle said: Gökhan Gönül denmiş, ihbin ihbin diye gülüp gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 DoruK said: olm beşiktaş çok kötü lan hayır fener de top oynamıyor gökhan'ın patlayacağı tuttu 2 gol geldi, takım savunmasında refakatçilik yapıyor beşiktaşlılar Abi takımla antreman dışında bir olmamış, maç eksiği olan adamı gidip kendi mevkiisi dışında oynatırsan böyle oluyor. Escude zaten ağır kalacak, tutması gereken adam Kuyt. Tamam Kuyt'u güzel kitlersin ama bu sefer arkadan Gökhan geliyor. Gökhan'ı geride tutması gereken veya bindirmelerde kışkırtması gereken adam Uğur Boral, adamın kafası karışık ben bekte miydim açıkta mıydım diye diye Derbilerde çıkıp deneysel oynayamazsın arkadaş bu kadar net, belki tutabilirdi bu ama madem kafanda böyle birşey var çıkarsın bir maç önce Sivas'a yaparsın. Güvene dayalı bir oyun mu istiyorsun? Veli - Toraman ikilisi bu sezon defansif orta saha olarak ne zaman birlikte oynasalar üst düzey iş yaptılar. Yap yine öyle, Toraman defansta kalsın Veli ileri çıksın, Fernandes'te rahatlar. Uğur'un sol bek olmadığı apaçık, takviye gerekiyordu yapılmadı en kötü hata bu. Ama çıkıpta şöyle bir maçta bunun yapılmaması gerekiyordu. Haybeye maç verilecek, skora baksan da Fener mükemmel sanacaksın ama işte gerekli olduğu kadarını yapıyorlar helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 PZero said: samet hoca 2. yarı u.boralı geriye cekip velinin yerinde de holoskoyu alırsa 3-2alırız bu maçı mourinho konuştu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoCa123 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 aykuta noldu, adam dirildi resmen. var bu işte bi alex Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Sparkcaster said: lan ben bizim sametten bahsediyosunuz sanıyorum diyorum ne alaka sabahtan beri aynı sekilde okuyorum alla alaa diyorum sürekli bende hahahaah ne diyo bunlar hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ben 5 olur diyorum 2 nci yarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 twitter said: Onur Erdem @HakikiOnurErdem Fenerbahçe son 135 dakikada 5 gol pozisyonuna girip 6 gol atti! Ustelik 30 metreden olani da var, rovesatayla olani da... EFSUN!? asdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Cons said: gökhan gönül sdlkmgsdklşbmds gökhan alves Bunu alın burdan ilk sayfada yazdığımla dalga geçen otekileri de görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 said: Ahmet Aksulu @Aaksulu Beşiktaş'ın oynamaya çalıştığı futbol, Fenerbahçe'nin Gladbach maçında oynadığı futbol. Orda 4-2 FB galipti, burada BJK 2-0 mağlup. ahaha o kadar doğru ki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Baggio said: SeaGle said: Gökhan Gönül denmiş, ihbin ihbin diye gülüp gidiyorum. Hala gülüyorum? Bi maçla kral olmak var mı futbolda sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 SeaGle said: Baggio said: SeaGle said: Gökhan Gönül denmiş, ihbin ihbin diye gülüp gidiyorum. Hala gülüyorum? Bi maçla kral olmak var mı futbolda sdf. Arkadasa selpak verelim Biz sadece tek maçına bakarak mi konuşuyoruz 6 7 senelik kariyerinde kaç defa şu adamı izlerini derbiler dışında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Adamı Barcelona'dan izlemeye geldi scout. Şaka mısın abi sen. Saçma sapan konuşma artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Dur çetere tutmuştum gg yi izledigim maclar diye, upload ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar