bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bi insan bir hafta içersinde nasıl 2 kez biber gazına uğrar? Bjk-Fb maçında 2 kişi kavga ediyor diye Polis dayadı biber gazını zaten üstü kapalı tribün kimse nefes alamaz oldu.Çoluk çocuk kadın ihtiyar genç herkes perişan oldu.Niye 2 kişi kavga ediyor diye. Bugun ise beyazıtta küçük bir işimiz vardı arkadaşla oraya gittik.Yök Protestoları varmış.Haberimiz yoktu.Sonra bi baktık sokak aralarından insanlar koşarak geliyor çığlık ata ata sokak aralarından resmen beyaz dumanlar çıkıyor.Takmış polis maskesini dayamış biber gazını. En komiği ise 4 tane öğrenci üzerlerinde kırmızı bayraklar koşuyordu bi polis onları gördü bir sürü insan arasında biber gazı bombası attı onlara. Onlar kaçtılar ama o biber gazı herkesi etkiledi.Beyazıtı görmeliydiniz rezalletti kimse nefes alamıyordu. Sırf vatandaşları değil maskesiz polisleride etkiledi. Eline biber gazı alan maskesini takan polis sallıyor biber gazı bombasını kim var kim yok önemsemiyor bile. Birilerinin ölmesi bekleniyor yine galiba önlem alınması için...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Biber gazı öldürür mü ki?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 öldürmez süründürür[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bu polisimiz o biber gazını kebapta felan da kullanmadıysa bende adam değilim...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Bi tüplerde sıkılan var birde silahlardan atılan bombalar var.Ve gerçekten birine gelse deler geçer. Oldu yaşlı birine sıkıldı yoğun duman altında kaldı her tehlikeye açık birşey.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Aslında biber gazı yerine hidrojen bombası kullansalar daha ii olur. Tertemiz pırıl pırıl, ne polis var n'de taraftar :)[signature][hline]Emekli Ultimacı UO'mu? Yok öyle bişey, duymadım görmedim bilmiyorum.. -Somebody else's lover..- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 O insanların verdiği hasarın yanında hiç kalır bence...Bugün Tv'de iledim Ankarada millet kaldırım taşlarını söküyor csamları kırıyor yuh dedim ya.Bide bugün Kızılay!a gidicektim iyiki gitmemişim fln dedim yani!Onlar bilmem kaç milşyarlık zarar vermeyip adam gibi protesto yapsalar bunlar olmaz bence[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 nerde ipini koparan varsa gelmiş.işin kötüsü maksadı adam gibi eylem olan insanların adını da piskopata çıkarıyorlar..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Ben polislerin arkasında izledim olayı, Kızılaya çıkamadılar.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: sheref, 06 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki: öldürmez süründürür Arkadaşlar :) Biber Gazı zehirli bir kimyasaldır bir çok kitle imhada kullanılan bir türdür [Biber Gazı, Hardal Gazı] :lol: polislerin attığı göş yaşartıcıdır içimde asetpordehid vardir kalıcı zararı yoktur :) fakat hakkattende geçici olarak süründürür[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o insanlar etrafa zarar veriyor diye binlerce vatandaşı mundar etmenmi gerekir? Adam gibi kullan ya bi polis gördüm basıyor boyuna tetiğe sanki su tabancası kullanıyor.Kaçan bi öğrenci görse kafasına doru fırlatıyo[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 polislik bozuldumu? ulan polis ne zaman dam gibyidide şimdi biber gazıylamı bozuldu...konuşturmayın şimdi beni...bilioruz türk polisini.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 eh tabi.. haklısın natural[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bir insanın polisi kendinden pis ise o insan ne yapsın ?? nerde işe yarayamayan boş beleş adam varsa polis oluyor (polis olmak o kadar kolay ki)... [signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Kasım 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Kasım 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 biber gazı ile hardal gazını benzer bulanlara kafam enter be ne alaka teki sinir gazı teki yakıcı partekülün sağına soluna girmesi[signature][hline]kişisel silahlanmaya EVET, toplumsal silahlanmaya HAYIR... sadece ben silahlanacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ee abi Liseyi bitiren herkes polis olabiliyor. Zaten 8 yıl kalmak yok.Lisedede yok. dötüden konuşan adamı bile polis yapıyorlar.Sonra niye rüşvet var niye bu var diye araştırıyorlar soruşturuyorlar.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 topic ba$lıgına baya guldum =)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 rüşvet adam joplama,dayak atma işkence mafyayla iş birliği(derin devlet) uyuşturucu... liste uzar gider.[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Birgün zaten tersime gelicek biri alıcam kellesini yatıcam yıllarca içerde o olucak. O rüşvetten neler çektik biz ya.Bu polisler yüzünden. Küçük bir örnek. Bizim işimizi akaryakıt bayiiliğidi.Tankerlerle mazot benzin taşırdık.Birçok kezde bende şöförlerle birlikte çıkardım. Gece çıkmıştık saat 1 civarı.Polis çevirdi. Babamda önlem alırdı ceza yazıp rüşvet almasınlar diye hiçbir tankeri eksiksiz trafiğe çıkarmazdı. Polis çevirdi bizi.Herşeyi sordu kontrol etti eksik yok ceza kesemiyor. Adam bize tebeşir sordu. yok dedik ne işe yarıcak dedik -Eeee dedi biri ölürse yeri nasıl çiziceksiniz Sonra bakında toplu iğne varmı dedi. onada yok ne işe yarııcak dedik. -Evrakları polise iğneleyip vermek zorundasınız Ceset torbası varmı dedi.(bu olayda o zaman yeni patlak vermişti) Yok napcaz biz dedik. -Öleni neye koyucaksınız dedi. cezaları yazdı. Mecburende para verdik. utanmadan bide çorba parası sigara parası ver diyorlar.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 terbiyesizlik... ellerinde cop , bellerinde silah olduğu zaman kendilerini gral zannediyorlar.Sırf bu polisleri çat çut ezebilmek için avukat felan olmak istemiştim... (bana göre diilmiş =) )[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... [Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Kasım 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Chemical, 06 Kasım 2004 21:09 tarihinde demiş ki: biber gazı ile hardal gazını benzer bulanlara kafam enter be ne alaka teki sinir gazı teki yakıcı partekülün sağına soluna girmesi Hoca insanın organik olan sinirleriyle bi şeyin tepkimeye girmesi hoş bi şey değil ? Ben diyorumki ikiside girer... ok?[signature][hline]Shôlvèr Stâ® Design Everywhere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 polis olmak cok guzel ya, bi olay cikio adamlar direk jop larla girio walla tum stresin gider[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sholver Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Göz yaşartıcıda biber gazı artık kullanımyıor diyorum işte bende nedne anlamıyorsunuz kaldırıldı biber gazı katabolizmayi olumsuz yönde etkiliyor.Göz sinirlerini etkilen yüzlerce gaz var şu an kullanılanı biber gazı değil. [Bu mesaj Sholver tarafından 06 Kasım 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 maraton'da bişey izledim şok oldum,çocuğun tekini el ele taraftarlar aşağı kısma alıyorlar çocuk hastaneye kaldırılacak aşağıdada polisler var çocuklar yazık bir dalıyorlar varya üzüldüm çocuğa beyinsiz polisler zaten sonra komiserleri geliyor bağırıyor fln napıyosunuz salak herifler fln diye..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: [Bu mesaj uncla tarafından 06 Kasım 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Insomnia_ Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 onlarda biber warsa bizde molotof war.bugun yök eylemlerinde gorduk kimin ne yaptıgını.biber gazı para etmedi.[signature][hline]kofte+piyaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar