Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biber gazı çıktı polislik bozuldu...

bLackcha0s

Öne çıkan mesajlar

Bi insan bir hafta içersinde nasıl 2 kez biber gazına uğrar?

Bjk-Fb maçında 2 kişi kavga ediyor diye Polis dayadı biber gazını zaten üstü kapalı tribün kimse nefes alamaz oldu.Çoluk çocuk kadın ihtiyar genç herkes perişan oldu.Niye 2 kişi kavga ediyor diye.

Bugun ise beyazıtta küçük bir işimiz vardı arkadaşla oraya gittik.Yök Protestoları varmış.Haberimiz yoktu.Sonra bi baktık sokak aralarından insanlar koşarak geliyor çığlık ata ata sokak aralarından resmen beyaz dumanlar çıkıyor.Takmış polis maskesini dayamış biber gazını.
En komiği ise 4 tane öğrenci üzerlerinde kırmızı bayraklar koşuyordu bi polis onları gördü bir sürü insan arasında biber gazı bombası attı onlara.
Onlar kaçtılar ama o biber gazı herkesi etkiledi.Beyazıtı görmeliydiniz rezalletti kimse nefes alamıyordu.
Sırf vatandaşları değil maskesiz polisleride etkiledi.

Eline biber gazı alan maskesini takan polis sallıyor biber gazı bombasını kim var kim yok önemsemiyor bile.
Birilerinin ölmesi bekleniyor yine galiba önlem alınması için...[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

O insanların verdiği hasarın yanında hiç kalır bence...Bugün Tv'de iledim Ankarada millet kaldırım taşlarını söküyor csamları kırıyor yuh dedim ya.Bide bugün Kızılay!a gidicektim iyiki gitmemişim fln dedim yani!Onlar bilmem kaç milşyarlık zarar vermeyip adam gibi protesto yapsalar bunlar olmaz bence[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Sosyal ağlarda paylaş

nerde ipini koparan varsa gelmiş.işin kötüsü maksadı adam gibi eylem olan insanların adını da piskopata çıkarıyorlar..[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sheref, 06 Kasım 2004 20:58 tarihinde demiş ki:
öldürmez süründürür

Arkadaşlar :) Biber Gazı zehirli bir kimyasaldır bir çok kitle imhada kullanılan bir türdür [Biber Gazı, Hardal Gazı] :lol: polislerin attığı göş yaşartıcıdır içimde asetpordehid vardir kalıcı zararı yoktur :) fakat hakkattende geçici olarak süründürür[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

bir insanın polisi kendinden pis ise o insan ne yapsın ??
nerde işe yarayamayan boş beleş adam varsa polis oluyor (polis olmak o kadar kolay ki)...
[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Kasım 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Kasım 2004 21:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Birgün zaten tersime gelicek biri alıcam kellesini yatıcam yıllarca içerde o olucak.

O rüşvetten neler çektik biz ya.Bu polisler yüzünden.
Küçük bir örnek.

Bizim işimizi akaryakıt bayiiliğidi.Tankerlerle mazot benzin taşırdık.Birçok kezde bende şöförlerle birlikte çıkardım.
Gece çıkmıştık saat 1 civarı.Polis çevirdi.
Babamda önlem alırdı ceza yazıp rüşvet almasınlar diye hiçbir tankeri eksiksiz trafiğe çıkarmazdı.
Polis çevirdi bizi.Herşeyi sordu kontrol etti eksik yok ceza kesemiyor.
Adam bize tebeşir sordu.
yok dedik ne işe yarıcak dedik
-Eeee dedi biri ölürse yeri nasıl çiziceksiniz
Sonra bakında toplu iğne varmı dedi. onada yok ne işe yarııcak dedik.
-Evrakları polise iğneleyip vermek zorundasınız
Ceset torbası varmı dedi.(bu olayda o zaman yeni patlak vermişti)
Yok napcaz biz dedik.
-Öleni neye koyucaksınız dedi. cezaları yazdı.
Mecburende para verdik.
utanmadan bide çorba parası sigara parası ver diyorlar.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

terbiyesizlik...

ellerinde cop , bellerinde silah olduğu zaman kendilerini gral zannediyorlar.Sırf bu polisleri çat çut ezebilmek için avukat felan olmak istemiştim... (bana göre diilmiş =) )[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!

[Bu mesaj John_Petrucci tarafından 06 Kasım 2004 21:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chemical, 06 Kasım 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
biber gazı ile hardal gazını benzer bulanlara kafam enter be ne alaka teki sinir gazı teki yakıcı partekülün sağına soluna girmesi

Hoca insanın organik olan sinirleriyle bi şeyin tepkimeye girmesi hoş bi şey değil ? Ben diyorumki ikiside girer... ok?[signature][hline]Shôlvèr Stâ®
Design Everywhere
Sosyal ağlarda paylaş

Göz yaşartıcıda biber gazı artık kullanımyıor diyorum işte bende nedne anlamıyorsunuz kaldırıldı biber gazı katabolizmayi olumsuz yönde etkiliyor.Göz sinirlerini etkilen yüzlerce gaz var şu an kullanılanı biber gazı değil.

[Bu mesaj Sholver tarafından 06 Kasım 2004 22:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

maraton'da bişey izledim şok oldum,çocuğun tekini el ele taraftarlar aşağı kısma alıyorlar çocuk hastaneye kaldırılacak aşağıdada polisler var çocuklar yazık bir dalıyorlar varya üzüldüm çocuğa beyinsiz polisler zaten sonra komiserleri geliyor bağırıyor fln napıyosunuz salak herifler fln diye..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:

[Bu mesaj uncla tarafından 06 Kasım 2004 22:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...