Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 buradan al, 4 tane de boktan oyunun olur libraryde 1TL farka sadfsda https://www.humblebundle.com/weekly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2015 Çok kafa yorman gerekiyor ve takip etmen, bu tarz oyun seviyorsan ve uğraşırım diyorsan al yoksa yanına bile yaklaşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Oyun Beta'da 6. seneye koşuyor, takip eden var mı, yapımcı oyunu bıraktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2015 en son bir ara 70% indirim yaptılar başka gelişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 ya abi ben bişey ekiyorum bilmem kacıncı gün geçti ama hala bişey cıkmıyor? Ne yapmam lazım ameleye anlatır gibi anlatır mısınız? hiç anlamadım bu çiftçilik işindne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2015 hmmm bişi ekince çıkmıyor mu gnomeların oraya gidip urasıyo mu tarlayı duzltip sonra tohum ekiyorda mı cıkmıyor? farmer gnomeun var mı atanmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Şu oyunu aldım, hep başlamak için bir adım atıyorum olmuyor. Biraz kafa yorsam güzel olcak oyun biliyorum, zor geliyor üşeniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Apis said: Oyun Beta'da 6. seneye koşuyor, takip eden var mı, yapımcı oyunu bıraktı mı? Devam ediyor. Mod support, vs. falan gelecek. Kendi forumu var, oradan detayları bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 BonePART said: hmmm bişi ekince çıkmıyor mu gnomeların oraya gidip urasıyo mu tarlayı duzltip sonra tohum ekiyorda mı cıkmıyor? farmer gnomeun var mı atanmıs abi işte farmland yapıyorum sonra ektiriyorum o kadar başka hiçbir şey yapmıyorlar 2 tane çiftçi var işte uğraşmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 kapali alanda urun cikmaz. acik hava lazim. eski patchlerde oyleydi. 1 yildan uzun suredir hic oynamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2015 Underground farm seçeneği görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 kapalı alan değil abi bildiğin çimeni tarla alanı yapıyorum sonra ekiyorlar o kadar başka bir şey yapmıorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tymex Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 gerekli alet yoktur onu yap orak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 oha lan hiç düşünmedim ben bunu ahahaha Tamam abi sağ olasın ben direk elleriyle yolar falan diye düşündüm ksdjhfhafejha.sefmnöasenfAMNSEF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2015 Cuce olsa yolardı ama bunlar gnome gnome, tırt tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2015 abi of :D efsaneyim ya hiç düşünmemiştim ekstra araç gereç olacağını :D çavo gibi her tarafa yardırdım GNOMLARIM NEDEN TOPLAMIYOR diye jhahjdjhs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar