BonePART Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2012 Crash when switching tabs in the Butcher Shop UI şu çıldırtıcı bişiydi ya goblin felan escem bi bakem kemik felan doldurduysa mundar olmasın dşyosun envantere bakuıyosun butcherda hopp kitlenişyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Up Steam Early Access'e geldi, 8 USD. Başka bir yerden aldıysanız da Steam key gelecekmiş, bekleyin diyor developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2013 indiegamestand keyleri düştü aktive ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 evet aldim bende steam keyi ekledim az once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 o ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 ilk mesajda var ya iste. 1$ minimuma aliniyodu o zamanlar ama steam'de olmadigi icin desura key'i vardi. simdi steam'e geldi ve adamlar steam key'i veriyor o onceden alanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2013 iyiymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 bonecarving skillini nasil ogretiyoruz arkadaslara? bi igne yaptiramadim gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 tamamdir hallettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Normalde grafiklere bakmam oyunlarda ama bunun grafikleri ne böyle arkadaş para istiyolar bide bu oyuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Grafikler gayet iyi bu oyuna göre bence. Sonuçta dwarf fortress te hiç grafik yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 harvey çok yanlış gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 HarveyQuinn said: Normalde grafiklere bakmam oyunlarda ama bunun grafikleri ne böyle arkadaş para istiyolar bide bu oyuna kardes sen tupcuden saga donecektin, yanlış gelmişsin. senin aradığın adres şura: http://forum.paticik.com/read.php?35,6102006,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Normalde grafiklere bakmıyorsan indie genresiyle satılan oyunda bakmayı neden düşündüğünü anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 towns ile arasında ki fark nedir tam olarak DF oynamadığım için bilmiyorum onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Bu yak lari ille disarda mi beslemek lazim? Iceri sokabiliyor muyuz? Bir se ben iceri farm kuriyorum sorunsuz calisiyor. Disari kursam daha mi iyi? Ss lerde falan hep millet disari kurmus goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 abi çimene kurabiliyosun pastureyi içerde öimen cıkmıyo pondan kuramassın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2013 Hic kurmiim o zaman. Dakika bir kafasinda goblin spawn oluyor zaten. Canlı tutamiyorum yak lari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 muhahha goblinler agzini burnunu kiriyor benimkilerin. 4 goblin 15 gnome oldurdu demin. DF yi beceren adam bunu beceremedim bir turlu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2013 ya ben de military olayina adam ayiramiyorum bi turlu ayirinca da tum isler yarim kaliyor. siz kimleri seciyosunuz dayak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fakkoo Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2013 4 dolara kaptım steamden oyşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2013 bu oyun aslı kadar zevk veriyormu almalımıyım ^+%'^+ şekilleri icinde dolaşmaktan sıkıldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abi military ıolayının hilesi sey en basta sehrin etrafına duvar orceksin sadece mevsimden mevsime dusman geldiğinden gerekiyosa her ayın ilk gunu duvarı acar gnomeları alır geri kapatırsın genel olarak ilk 2 3 mevsim militia dunzeninde tutarsan ordunu gerekmedikce savasmıyolar etrafta takılıyolar ve çalışıyolar mesela haulerları yapabilirsin olay olabildiğince cabuk silah ve zırh uretmek pastureleri girişin azına yaparsan olurda içeri goblişn girerse inekler felanda saldırıyo yada en kotu oyalıyo oyunda 2 salak sey var 1. saglam kapı yok yada kapı repairi yok. goblin geliyo 3 defa vuruyo kapıya krııyo kapı cup içeri giriyo 2. sivillere savasmayın kacın emri gibi bişi yok. 10 saniye asker bandaj almaya gidince hemen sivillerin hepsi oluyo savasırken. o sebeble bandajları giriş katında tutarsan run if bleeding yapınca cok uzun surmuyo donmeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 abi abi teori aynı ama oynanıs farklı gnomoria nın AI si cok daha basit DF ye gore yane DF de bilmediğin milyarlarca hesap var her dwarf icin burdakiler cok daha basit kafadalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2013 BonePART said: 2. sivillere savasmayın kacın emri gibi bişi yok. 10 saniye asker bandaj almaya gidince hemen sivillerin hepsi oluyo savasırken. o sebeble bandajları giriş katında tutarsan run if bleeding yapınca cok uzun surmuyo donmeleri geldi buna fix sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar