Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RIFT Storm of Legion BETA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Gelmiş geçmiş en büyük beta sanırım bu. Herşeyi baştan alağıya değiştirip inanılmaz kaliteli yapmışlar. Grafikler, skiller, karakter hareketleri hepsi çok güzel olmuş. Denemek isteyen arkadaşlar kaçırmasın
Mesaj tarihi:
10 Gb civarı download yapıyor. 19-24 Ekim arası girebiliyorsun

Asıl serverdaki yüksek level karakterinizi "Copy to PTS" seçeneği ile beta servera transfer edebiliyorsunuz.

Beta Client

Beta Client

Mesaj tarihi:
eh abi karakteri transfer edemiorum subs istiyo login olmak için 50 lik char ıma.

edit: heh yeni char açıp coin lock'ı ordan kaldırdım. şimdi transfer oldu char =) normal rift client'ı da sildim direk eheh.
Mesaj tarihi:
yeni mekana goz attim , bildigin Guild Wars 2 ve Wow un en iyi ozelliklerini alip , birlestirmis bir oyun olmus. GW2 deki endgame pve eksikligi burada tamamlanmis. Wow daki akicilik vs zaten hersey var.

Rift i denemeden uzak duranlar cok sey kaybedecek, 13 kasim i iple cekiyorum, uzun zamandir bir oyun icin boyle heyecanlanmamistim.
Mesaj tarihi:
oyunda sağlam ve devamlı bir yeni oluşum olursa oynamak istediğim bir eklenti paketidir.

Nedendir bilinmez bu kadar güzel bir oyunda sağlam bir türk guildi yok şaka gibi ama gerçek.
Mesaj tarihi:
evet baktım

yeni harita, yeni levellar skiller yeni dungeonlar vs de farklı bişey göremedim nedir oyun sistemi ile ilgili değişen şey de guild wars 2 ve wowun en ii şeylerini almışlar denmiş de o yüzden soruorum.
Mesaj tarihi:
degisen seyler artik iki irk dost gibi ayni guildde oynayip raid dungeon ve pvp yapabiliyorsun 7 yeni dungeon 3 yeni raid Koca yeni.map 4 yeni sahane build level siniri 60 a cikti yenilik bol ve goruntu kalitesi artti...
Mesaj tarihi:
ben geçen girdim oyuna sanctum'u storm legion elemanları basmıştı. 2 saat takıldım aksiyon hiç bitmedi gayet güzeldi ama pek bir değişiklik göremedim, skiller değişmiş birtek.
ha bide grafikleri maxlamışlar sanırım baya güzel görünüyor skiller, animasyonlar falan.
  • Yeni Oluştur...