ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Gelmiş geçmiş en büyük beta sanırım bu. Herşeyi baştan alağıya değiştirip inanılmaz kaliteli yapmışlar. Grafikler, skiller, karakter hareketleri hepsi çok güzel olmuş. Denemek isteyen arkadaşlar kaçırmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Beta Key 362 key kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 saka gibi ama bu sabah 1key kala yetistim, account recover felan ederken kalmadi lol. varsa fazla key, pm leyiniz lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 http://www.tentonhammer.com/giveaways/rift/storm-legion-closed-beta/news yeni beta key ler download icin : http://stormlegion.riftgame.com/en/beta/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Şanslıymışsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Yenilerden emdim 3 tane, sağolasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 birini bana versene. ne kadar ac gözlüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2012 Üç client şeklinde oynamak için almadım, zamanında alıp denediğimiz arkadaşlarıma aldım. Girip mailini yazarsan sana da gelir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 beta key aldım ben de pc gamerdan. acc'a işledim de beta sürekli açık mı? bir de client olarak normal client mı indiricez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 10 Gb civarı download yapıyor. 19-24 Ekim arası girebiliyorsun Asıl serverdaki yüksek level karakterinizi "Copy to PTS" seçeneği ile beta servera transfer edebiliyorsunuz. Beta Client Beta Client Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 beta client a transfer etmek için asıl client ı da mı indiricem =) pöh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Normal serverlara girmek için o lazım yani mecburen evet :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 motherf.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 eh abi karakteri transfer edemiorum subs istiyo login olmak için 50 lik char ıma. edit: heh yeni char açıp coin lock'ı ordan kaldırdım. şimdi transfer oldu char =) normal rift client'ı da sildim direk eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2012 yeni mekana goz attim , bildigin Guild Wars 2 ve Wow un en iyi ozelliklerini alip , birlestirmis bir oyun olmus. GW2 deki endgame pve eksikligi burada tamamlanmis. Wow daki akicilik vs zaten hersey var. Rift i denemeden uzak duranlar cok sey kaybedecek, 13 kasim i iple cekiyorum, uzun zamandir bir oyun icin boyle heyecanlanmamistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystogun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 oyunda sağlam ve devamlı bir yeni oluşum olursa oynamak istediğim bir eklenti paketidir. Nedendir bilinmez bu kadar güzel bir oyunda sağlam bir türk guildi yok şaka gibi ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 wow dan gelen adam item yapip ugrasmayip itemleri de para verip alamadigi icin cok koyuyo oyun.kotu diye birakiyo olay bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 neler olmuş şimdi riftte de yenilik böyle gaza geldiniz var mı expansiondaki yenilikleri yazan bi yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 riftin.sitesinden ogrenebilirsin www.riftgame.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 evet baktım yeni harita, yeni levellar skiller yeni dungeonlar vs de farklı bişey göremedim nedir oyun sistemi ile ilgili değişen şey de guild wars 2 ve wowun en ii şeylerini almışlar denmiş de o yüzden soruorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wuriss Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2012 degisen seyler artik iki irk dost gibi ayni guildde oynayip raid dungeon ve pvp yapabiliyorsun 7 yeni dungeon 3 yeni raid Koca yeni.map 4 yeni sahane build level siniri 60 a cikti yenilik bol ve goruntu kalitesi artti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadman Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ben geçen girdim oyuna sanctum'u storm legion elemanları basmıştı. 2 saat takıldım aksiyon hiç bitmedi gayet güzeldi ama pek bir değişiklik göremedim, skiller değişmiş birtek. ha bide grafikleri maxlamışlar sanırım baya güzel görünüyor skiller, animasyonlar falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 ozetle rift in son durumu , guzel yazi : http://www.riftjunkies.com/2012/10/31/5-unique-features-of-rift-and-storm-legion/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2012 unique dedikleri featurelardan 2,3 ve 5 unique değil ne yazık ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2012 Ben aldim bakalim genisleme paketini. Son aldigim oyunlar arasinda beni saran bir tek bu oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar