AscAnsio Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Alemin en kral basketbol simülasyonu geliyor yahu, bir başlığı hak etmiyor mu? (tu):) Oyunda 1992'nin Dream Team'i yer alacak; Jordan, Pippen, Malone, Stockton, Ewing, Robinson, Bird, Magic, Mullin, Barkley, Drexler Laettner... :)-D Yalnız Avrupa'da ayın 5'inde çıkacaktı, henüz Türkiye'de hiçbir mağazada rastlamadım. Dijital download'a ise ayın 15'inde açılacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 basar parayi alirim. o inene kadar da nba2k12 oynarim oyle basarili bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 alemin kıralı çıkalı 20 sene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 senko said: basar parayi alirim. o inene kadar da nba2k12 oynarim oyle basarili bir oyun gittigidiyorda satılıyor. bende şimdi ps3 versiyonunu sipariş ettim. pc içinde var. daha fazla dayanamadım beklemeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 geçen 2 maç yaptım 2k12 den güzel olmuş enteresan yollar rulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 my playerda karakter yaratırken çıkmam gerekti evden göremedim oyunu ama my player yaratımında hiçbir şey değişmemiş onu gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 rakipler tweet falan atıyomuş. gaz gaz gaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Esh said: alemin kıralı çıkalı 20 sene oldu. bunda rakip tanımam, 7-8 elemanı falan sırasıyla almıştım zamanında. takımım çin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 2K13 açılırken hala aklımda "They're playing basketball. We love that basketball" çalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ahaha bi de eşlik etmek o hatuna priceless oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 thumbs up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Oyunda play call, play vision çalışmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 tiLi said: 2K13 açılırken hala aklımda "They're playing basketball. We love that basketball" çalıyo aynen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 şut kombinasyonu olarak 33,31 seçin, rahat edersiniz. ray ray'in şutu. en yüksekteyken bırakın ve basket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Klavye ile oynanamiyor ya beceremedm bir turlu...Kol almak lazım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 moriarty said: şut kombinasyonu olarak 33,31 seçin, rahat edersiniz. ray ray'in şutu. en yüksekteyken bırakın ve basket kombinasyon falan fark ediyo mu? hep aynı süre basmak gerekiyo sanıyodum, sweet spot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yok ya fark ettiriyor. her hareketin basma süresi farklı. öyle salak bişi seçip 90 üçlüğü olan adamla 0 çıkarttığım maçlar olduydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tam tepede topu yollayanlar en basiti. hissederek yedirerek basacan ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 tiLi said: moriarty said: şut kombinasyonu olarak 33,31 seçin, rahat edersiniz. ray ray'in şutu. en yüksekteyken bırakın ve basket kombinasyon falan fark ediyo mu? hep aynı süre basmak gerekiyo sanıyodum, sweet spot evet farkediyo. bak bu yazdığım en basit şut. çünkü olabilecek en iyi basketbol şut stili. ray allen boşuna en iyi üçlükçü değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 ray allen az havalanıyordu sanki ya ben daha çok şöyle t-mac vari atanları seviyorum, olabildiğince yükseğe sıçrayacak, en tepede release edeceksin analoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 çok yetoyum ya nası öğrencez bunu düzgün oynamayı? benim tuttuğum adam açığa ne de güzel çıkıyor, ben de öyle çıkabilmek istiyorum. sağ analogla bir şeyler yapıyorum ama rastgele işte sağ sol yapıyorum oldugu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 abi sağ analokla şut olayını kaldırmışlar aptal oldum l2' + sağ analok yapmak lazım şut kullanırken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Esh said: alemin kıralı çıkalı 20 sene oldu. esas alemin kralı: http://i.imgur.com/7fBOd.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 senko said: abi sağ analokla şut olayını kaldırmışlar aptal oldum l2' + sağ analok yapmak lazım şut kullanırken controller settingsden onu eski haline getirebiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 o zaman sag analokla yaptıgın hareketleri nası yapıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar