BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 gameloaded.co.uk ve ukgames.com bu ikisinde de shipping 3 sterlin ve şaka değil :) ben baya bir sipariş verdim bunlardan, öyle uzun süre almıyor siparişlerin gelmesi, yani ucuz olmasından dolayı illaki bir şeyler eksiktir mantığı doğru değil, en azından bu iki firmada öyle bir gecikme olmadı bende, sorun da yaşamadım ama tabi "oyun çıktığı gün elimizde olur mu?" sorusu, cevabı baştan belli bir soru; hayır olmaz oyun çıktığında gidip satılan dükkandan satın almak dışında hiçbir kargo metodu ile oyun çıktığı gün elinde olmaz, ancak içindeki key'i biri yollar, siz de bir yerlerden indirirsiniz ancak öyle olur, oyun çıktıktan 1 hafta sonra elinizde olur en geç, bana 4 günde geldiği de oldu, bunu çok bulmadım çünkü kargolar sadece Türkiye içinde 2 günde gelir benim bulunduğum yere buna tek istisna SOE'nin yolladığı pre-order kutusuydu, 2 günde elime geçti ki dediğim gibi zaten 2 gün Türkiye içinde dolaşıyor olması gerekiyodu :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 after au da 24unde cikiyo:D edit http://www.ausgamers.com/?prid=2194882 [signature][hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 08 Kasım 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj FiXxXeR tarafından 08 Kasım 2004 12:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 arkadaslar topluca verelim hem shippingten duser hem daha garanti olur karar verelim sunun surasinda 15 gun kaldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: FiXxXeR, 08 Kasım 2004 11:56 tarihinde demiş ki: after au da 24unde cikiyo:D edit http://www.ausgamers.com/?prid=2194882 Ya bu tarihte cikacagini sanmiyorum ben pek Aussie'de Fixxer ama insallah cikar o zaman getirtmeme gerek kalmaz. Ben birkac yere sordum sehirde kacinda gelir size dedim aralik 10-15 dedi hepsi bana..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 said: Mad_Wolf, 08 Kasım 2004 12:06 tarihinde demiş ki: arkadaslar topluca verelim hem shippingten duser hem daha garanti olur karar verelim sunun surasinda 15 gun kaldi tam tersine topluca getirmenin bazı sakıncaları var, yani garanti olmaz yani :) bir kere sayıca çok miktarda oyun alırsanız gümrüktekiler burunlarını sokabilirler pakete, shippingi azaltalım derken bi ton masraf ödersiniz sonra...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 3 sterlinin nesini paylaşıcaz? :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 amerikadan getirtmek isteyenler için demişler onu sanırım :p yoksa ben ingiliz sitelerine alıştıktan sonra artık hep bu iki siteyi kullandım, ama mesela şimdi WOW CE satmıyo adamlar, mecburen amerikadakileri denemek zorunda kalıyoruz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Kusur kal? :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar