Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En hizli nasil alabilirim?

Afterdeep

Öne çıkan mesajlar

gameloaded.co.uk ve ukgames.com

bu ikisinde de shipping 3 sterlin ve şaka değil :)
ben baya bir sipariş verdim bunlardan, öyle uzun süre almıyor siparişlerin gelmesi, yani ucuz olmasından dolayı illaki bir şeyler eksiktir mantığı doğru değil, en azından bu iki firmada öyle bir gecikme olmadı bende, sorun da yaşamadım

ama tabi "oyun çıktığı gün elimizde olur mu?" sorusu, cevabı baştan belli bir soru; hayır olmaz

oyun çıktığında gidip satılan dükkandan satın almak dışında hiçbir kargo metodu ile oyun çıktığı gün elinde olmaz, ancak içindeki key'i biri yollar, siz de bir yerlerden indirirsiniz ancak öyle olur, oyun çıktıktan 1 hafta sonra elinizde olur en geç, bana 4 günde geldiği de oldu, bunu çok bulmadım çünkü kargolar sadece Türkiye içinde 2 günde gelir benim bulunduğum yere

buna tek istisna SOE'nin yolladığı pre-order kutusuydu, 2 günde elime geçti ki dediğim gibi zaten 2 gün Türkiye içinde dolaşıyor olması gerekiyodu :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

after au da 24unde cikiyo:D

edit http://www.ausgamers.com/?prid=2194882
[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.

[Bu mesaj FiXxXeR tarafından 08 Kasım 2004 12:01 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj FiXxXeR tarafından 08 Kasım 2004 12:06 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
FiXxXeR, 08 Kasım 2004 11:56 tarihinde demiş ki:
after au da 24unde cikiyo:D

edit http://www.ausgamers.com/?prid=2194882

Ya bu tarihte cikacagini sanmiyorum ben pek Aussie'de Fixxer ama insallah cikar o zaman getirtmeme gerek kalmaz. Ben birkac yere sordum sehirde kacinda gelir size dedim aralik 10-15 dedi hepsi bana..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher
Necrocks - Necromancer - 1L8
Olcayto - Infiltrator - 3L4
Alaattin -Sorcerer - 2L3
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor

Now in Sydney, Australia...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mad_Wolf, 08 Kasım 2004 12:06 tarihinde demiş ki:
arkadaslar
topluca verelim
hem shippingten duser
hem daha garanti olur
karar verelim sunun surasinda 15 gun kaldi

tam tersine topluca getirmenin bazı sakıncaları var, yani garanti olmaz yani :)

bir kere sayıca çok miktarda oyun alırsanız gümrüktekiler burunlarını sokabilirler pakete, shippingi azaltalım derken bi ton masraf ödersiniz sonra...[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

amerikadan getirtmek isteyenler için demişler onu sanırım :p

yoksa ben ingiliz sitelerine alıştıktan sonra artık hep bu iki siteyi kullandım, ama mesela şimdi WOW CE satmıyo adamlar, mecburen amerikadakileri denemek zorunda kalıyoruz :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...