Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Arkadaslar yarin 8'i. Oyun yarin cikiyor degilmi? En hizli hangi siteden getirtebilirim sizce?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 everquest 2ile karıştırmış olacak arkadaş..:)[signature][hline]Bu akşam tüm meyhaneleri dolaştım.. Seni aradım kadenlerdeki dudak izlerinde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Kusura bakmayin o zaman :) 23 unde alacagiz :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 kelin melhemi olsa başına sürermiş :D ben sipariş bile veremedim ki salak gamestop yüzünden :) başka bir amerikan sitesinde de collector's edition bulamadım, öylece avrupa pre-orderlarını bekliyorum CE versiyonunun ^_-[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 GameStop neden salak? Ben ordan alıcamda bir sakatlık olmasın :D[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 başka bi konuda anlatmıştım, ya adamlar benim daha önce 8 kere sipariş verdiğim ve elime geçmiş olan siparişlerimde kullandığım kartı kabul etmiyolar yok neymiş oraya yazdığım adres ile kartın ekstresindeki adres tutmuyomuş, tamamen traş, bi dolu kart denedim hepsinde sorun çıkayorıyo, benim tahminim bizim bölgedeki kartlara blok koymuş olabilecekleri bi dolu mail attım birine saçma sapan alakasız bi cevap verdiler diğerlerine cevap vermediler bile, paypal falan gibi bir ödeme sistemi de yok ki onla ödesek ne biliyim işte sinir etti gamestop, süper site, süper hizmet ama ödeme konusunda ve kart güvenliği konusunda insanı deli ediyolar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oyuncu Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 cdmag.com u deneyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Blek, Gamestop'a baktım ama kargo ücretlerini bulamadım. N'kadar veriyoruz? Ayrıca verdiğiniz sitelerin nereden getirdiğini de yazarsanız daha bahtiyar oluruz :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 cdmag.com a.k.a. chipsbits.com zaten yolluyor Türkiyeye ama orada da collector's edition yok Qui gamestop'un shipping fiyatları şöyle; Turkey $59.99 [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 said: BlackRose, 07 Kasım 2004 18:51 tarihinde demiş ki: Qui gamestop'un shipping fiyatları şöyle; Turkey $59.99 [/url] bu sadece shipping fiyatı değildir umarım[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... [Bu mesaj acgur tarafından 07 Kasım 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 bu sadece shipping fiyatıdır, zaten linke gidip okursanız tam liste var orada, amerikadan oyun getirtmenin en kötü yanı bu işte :) bunun yerine collector's edition olmasa da olur diyenlere www.cdromshop.com'u tavsiye ederim, hem shippingi nispeten daha düşüktür hem de hızlı bi şekilde gelir adresinize[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 60 dolar shipping ne be. teleport mu edecekler buraya oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 başlık mükemmel hehe oyun 8 kasımda open betaya geçiyor,28 kasım pre-orderlar verilecek sonrası daha belli değil.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 CD-ROM Shop: Turkey US$32.72 (Each additional KG: US$5.11, business days in transit: 3) Ya ben yanlış hatırladım sanırım. adresi co.uk olan biryer vardı. İngiltere'den ucuza gelir belkim?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 İngiltere'den ucuz gelir de US versiyonu gelir mi dersin?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Gelmez tabiki..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 WoW EU gelene kadar EQ2deyim EU gelincede haftanın tek günleri WoW çift günleri EQ2 yapıcaz artık heh...[signature][hline]I'm not a man of too many faces... The mask I wear is one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 http://www.gameloaded.co.uk Bunun shipping fiyatları hakkında bir fikri olan beri gelsin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 türkiyeye 3 sterlin[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ben öyle gördüm ama inanamadım pek?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 ben inandım valla :)[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 gameloadedin shippingleri cok ucuz, avrupaya da 1.5sterline gonderiyorlar. :)[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 peki acaba ucuz shipping gecikme olarak yansır mı bize? Preorder etsek oyun çıktığı gün elimize ulaşır mı?[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 normal posta ile geliyordur ozamn özel bir kargo şirketi yoktur[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2004 Ucuzsa mutlaka bir eksiği vardır. Aradaki fark koymuyorsa pahalı olan daha güvenilir gibi. Bi de birileri sorun yaşamıştı gameloaded ile.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar