Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba Masraflari

nedanko

Öne çıkan mesajlar

fenn said:

Bugün diş dolgusuna gideceğim randevum var ve trafik sıkışıklığına takıldık adım başı gidiyorsun ve geç kaldım.

Önündeki araba 1 metre gidiyor ve duruyor ,senin durduğunu gören arkadaki basıyor kornayı. 1 metre sonra gene duracaksın neden basıyorki korna.

cunku yandaki seride gore ufacik bile olsa daha iyi akan bir seritte isen ve azicik bosluk verirsen hemen sokarlar burnunu onune. genelde bosluk birakan adam da huyu oyle oldugundan biri girdiginde gene bosluk birakir.

o bosluk verdikce birisi girmeye devam ediyor, endless loop oluyor, o adamin arkasindakilere de yazik oluyor, adamin onunde trafik akiyor, arkasinda akmiyor cunku.

ondan basiyorlar kornayi, arayi acip onune birini davet etmesin diye. sonucta dur kalk trafikte fren mesafesine ihtiyacin yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Namessar said:

fenn said:

Bugün diş dolgusuna gideceğim randevum var ve trafik sıkışıklığına takıldık adım başı gidiyorsun ve geç kaldım.

Önündeki araba 1 metre gidiyor ve duruyor ,senin durduğunu gören arkadaki basıyor kornayı. 1 metre sonra gene duracaksın neden basıyorki korna.

cunku bosluk verirsen ve seridin hizli gidiyorsa hemen sokarlar burnunu onune. genelde bosluk birakan adam biri girdiginde gene bosluk birakir.

o bosluk verdikce birisi girmeye devam ediyor, endless loop oluyor, o adamin arkasindakilere de yazik oluyor.

ondan basiyorlar kornayi, onune birini almasin diye. sonucta dur kalk trafikte fren mesafesine ihtiyacin yok.

ankara yollarinda ogrendigim ilk kural su olduydu. simdi kimseyi gecirmiyorum onume.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

130bin periyodik bakımım + ön fren balataları + triger seti + arka paçalıklar = 830 TL

Yaklaşık olarak 56 litre motorin 225TL ve 1050km yol yaptırıyor.

Ev konumu ve işyeri konumu ile güzergahtaki toplu taşıma imkânlarına göre karar vermek gerek.

Ataşehir için otomobil şart mesela; sıkıysa Kadıköy'e in :P

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Pazartesi günü de 4 çelik(sac) jant fiyatı soracağım. Eğer çok yüksek olmazsa alıp hemen kışlıkları takacağım. Değişimi atölyede ben de yaparım veya ustaya götürüp lifte değiştirebilirim ;)

Lastikçilerde bu kış lastiği değişikliği yüzünden sıra beklemek gerekebiliyor ki gıcık ediyor :

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...