Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL 7. Hafta : Galatasaray vs Eskişehirspor ( 06.10.2012 - 19:00 )

kavurma

Öne çıkan mesajlar

maçın hakkı beraberlikti çok net.

yenildiğimiz manu braga ve ordu maçında bile bu kadar kötü oynamamıştık

hamit yılın balon transferi oldu.artık kesinleşti.yıllardır ha geldi ha gelicek hayalini kurup her sene başında 3 büyüklerin kadrolarına yazılan adamdı.transfer edildiği gün en kötü hamit bile faydalı olur mucadeleci hırslı falan diyorduk ama.adam bitmiş çok net.daha da cacık olmaz ondan

amrabat bu takımda ilk 11 başmalalı hep.tamam çok iyi değil ama takımda tek yaratıcı adam yapacak birşey yok

rakipler çözmüş artık.çekiyorlar otobüsü.açamıyoruz.bundan sonra her maç böyle geçer.kesinlikle tek forvete dönüş gerekiyor bu tarz maçlarda.

riera ise hakan baltadan sonra çok daha iyi oldu orda.yine üst düzey değil ama hakndan iyi.

forveti umut-burak olan tkaımdan bi bok olmaz arkadaşlar.laf edince sen anlamıyorsun diyosunuz da.geçen sene necati-elmander elmander-baros falan izledik.bide burak-umut izliyoruz işte.çok net yetersizler.hani burakın yanına dünya yıldızı bir partner gelmedikçe zor.elmander reiste kurtaramaz burakı

terim az akıllıysa baros-elmander-amrabatı kadroya monteler

melo ise tamamen geç transfer mağduru.ıslıklancak adam değildi.ama fiziksel olarak bitik
Sosyal ağlarda paylaş

Melo ıslığı fazlasıyla hak ediyor. Kişiliksiz adamın teki,

Transferi netleşmedi diye yaz boyunca tatilden tatile koşan adam, az biraz oturup idman yapsaydı da bu kadar kötü durumda olmasaydı. Eninde sonunda transfer olacağın belli, bu formda GS'de oynatıldığına dua edip hırs yapıp çalışması gerekirken halen kendini vermemiş olduğu apaçık ortada...

Devre arası onun yerine de transfer şart, seneye de artık düşünülmesin. Bu tip adamların dünya futbolunda yeri yok...
Sosyal ağlarda paylaş

o konuda melo suçlu olabilir ama.geç transferde yönetim hatalı.

geçen sene melo'yu izledik.o adam illaki toparlar

fakat hamit burak gibi adamlarda hiç umut yok

amrabat ise takımın tek yetenekli topçu yükünü sırtlayabilcek bir adam değil.hani takım iyi iken faydalı olabilcek bi arkadaş.lakin kanat organizasyonu 0 bir futbol oynuyoruz ondan bişi beklememek lazım bu yuzden

ha takımın herşeyi enginmiş onu anladık ama artık sfs.bi terim anlamadı hala aydını sokuyor şl maçlarında onu sokacagına
Sosyal ağlarda paylaş

melo gayet profosyonel bir işçi

ne kadar ekmek, o kadar köfte diyor

madem geçen sene bana muhtaçtınız, onlarca para saydınız elime, bende karşılığını verdim, şimdi de aynısını yapın dedi yapmadılar, 300-500 bin euro için adamın performansını % 75 düşürdüler

gayet normal, riera, baroş gibi adamlar aynı paralara devam ederken o neden hem parasında indirim hem de performansında bindirim yapsın ki

bu tamamen bir yönetim faciasıdır

üstüne üstlük terim efendinin playoff maçları öncesi " biz onu affetmedik, özrünün kabul ettik " dedikten sonra 15 gün sonra " bana onu alın , başkasını istemem " diye tutturması da ayrıca bir efsaneydi
Sosyal ağlarda paylaş

fener allahtan karışık.yoksa kadroları çok daha iyi.hani biraz gaz olsalar götürürler ligi bence

galatasaray'ın tranferleri malesef umduğumuz gibi olmadı.yapacak birşey yok.devre arası takviye gelebilir.sezon sonu zaten gelir de.

ligi öyle böyle götürürz ama.şamp liginden hiç umudum kalmadı gerçekten.kahroluyorum burakları falan izledikçe.güzelim takım ne hale geldi
Sosyal ağlarda paylaş

Melo da indirim bekledil, transferde elli kere düşünüp uzattık ta uzattık. Adam da soğudu gitti. Geçen sene ki performansına döner se ki umarım döner çok güzel olur. Buda gs ye ders olur bir kaç yüzbin euro kar edelim derken şampiyonlar liginden uefa ya bile kalamayabilir. ve güzelim paralar gitti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...