Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Şu yeni 4+4+4 olayı sonunda sınıf öğretmeni olan annem kendini otistik çocuklar öğretmeni olarak buldu. Nasıl böyle olduğu pek belli değil ama en azından bir yıl böyle olacak. Bir sürü kitap aldı, nasıl yapacağını öğrenmeye çalışıyor. Ama gerekli malzemeler de var. Çoğu şeye ulaştı ama bazı şeyleri bulamıyor; çeşitli yüz ifadeleri en başta. Bulmak için üç saatir Google ile cebelleşiyorum ama düzgün yok. Var aslında ama 70$ gibi ücretlere satıyorlar. Alayım dedim ama istemiyor, çok harcama oldu zaten kitaplara, başka eşyalara. Okuldan ya da velilerden destek de sıfır. Devlet velilere her ay çocuklarının eğitimi için harcanacak 500TL veriyormuş ama annem paranın ucundan bir lira bile alamadı yani anne babalardan. Şimdi bana bedava resimler gerek. Hepsi aynı kişinin olmalı, resimler büyük ve ifadeler vurgulu olmalı ve kişi güzel bir caucasian dişi kişilik olmalı (çocuklar daha iyi tepki veriyormuş, farklı bir ırk olursa da ifadeden çok ırk farklılığına takılıyorlarmış) Şunun gibi aynı: http://www.istockphoto.com/stock-photo-11109042-young-beautiful-blonde-girl-expression-collection-isolated-on-white.php Yardım edebilirseniz çok iyi olur. Ben bulamadım, bulan çıkar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 :D Şaka bir yana kolay gelsin cidden çok zor iş. Şöyle birşey buldum ama ne kadar işini görür bilmiyorum. Çok uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hmm.. spocan http://i34.tinypic.com/5wmu5h.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 açıkçası ailem 25 senedir dediğin işin içinde. eğitim materyallerini satın almak en güzeli. çünkü ne kadar bedava ararsan ara o iş için özel üretilmiş olanlar dışındakilerin pek bir faydası olmuyor açıkçası :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 lan ben hep 2-11 ve o listede olmayan gerçekten boş bi ifade ile geziyorum sanırım. bunların daha fazla versiyonu var mı? öğrenmek lazım hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Lexius said: açıkçası ailem 25 senedir dediğin işin içinde. eğitim materyallerini satın almak en güzeli. çünkü ne kadar bedava ararsan ara o iş için özel üretilmiş olanlar dışındakilerin pek bir faydası olmuyor açıkçası :/ annenden scan etsene bize. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 hmm bizim üst komşu böyle özel öğrenci öğretmeni. bugün geç oldu ama yarın sorarım bu tarz kaynakları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gerge sen bulamayıp konu açtıysan işin zor valla. hayır desenki şu kız kimdir nedir. anında çetelesini dökelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 eğer kız ise ve senden çok da büyük değilse bence şimdi bile sorabilirsin. hmmm?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 dasaaa said: Lexius said: açıkçası ailem 25 senedir dediğin işin içinde. eğitim materyallerini satın almak en güzeli. çünkü ne kadar bedava ararsan ara o iş için özel üretilmiş olanlar dışındakilerin pek bir faydası olmuyor açıkçası :/ annenden scan etsene bize. vermez benimkiler :D sorarım yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 vaperon said: [kadar işini görür bilmiyorum. Çok uzun Şunların hiçbiri tahmin ettiğim şeyler çıkmadı, insan ilişkilerim sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 otur yarim satte kendin yap foto cekip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Aket-Atum said: vaperon said: [kadar işini görür bilmiyorum. Çok uzun Şunların hiçbiri tahmin ettiğim şeyler çıkmadı, insan ilişkilerim sıfır. abi uzun uzuun yıllar sonra mr vs ile insan beyni iyice oraya çıkartıldığında diyecekler ki "asperger ile normallik arasında belli seviyeler var. ve sizde de gerçekten çok hafif bir asperger sendromu var." ben buna inanyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 İkinci güzel ama birinci pek uygun değil, kalitesi çok kötü, küçük ve vurgulu değil yeterince. Çok abartılmış olması lazım ifadelerin ve temiz olması lazım. Gözlük bile kötü oluyormuş, gözlüğe takılıyormuş çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dasaaa said: Lexius said: açıkçası ailem 25 senedir dediğin işin içinde. eğitim materyallerini satın almak en güzeli. çünkü ne kadar bedava ararsan ara o iş için özel üretilmiş olanlar dışındakilerin pek bir faydası olmuyor açıkçası :/ annenden scan etsene bize. korsan ve gerge? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 anneniz sınıf öğretmeniyken nasıl hocayada özel eğitim gerektiren bir branşa geçtiki, bunn özel eğitmi sınıfı müfredatı aletedavatı yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Okul geçen yıl açılmış, pek malzeme yok. Nasıl geçtiği ise devlet babanın takdiri diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar