FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 İşte bar, ore, herb, cloth gibi farm malzemeleri artık o kadar bol o kadar bol ki fiyatları dibinde dibine inmiş durumda. Bugün cloth aldım AH den alt charın tailoru kasim diye, tanesine 10 silver ödedim. 10 silver ya, daha 2 hafta önce cata sonunda bile cloth 2g ye anca düşmüştü. Aylarca 4g-5g den aldık tanesini. Alchemy kasmak 300 golda falan mal oluyor 525-600 arası. Ki bu daha exp'in başı. Yani farma ayırdırğı saate karşılık elde edebileceği değer korkunç düştü farmerlerın. Bizim guildde cata başında 1 hafta herb farmlayan insanlar 300-500k gold kaldırdı, şimdi 10k kazanan yok 2 hafta geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Açıkcası skinning kastım sıfırdan 1 günde ve toplam 4,5k falan para getirdi AHde. Ne koysan aç gibi saldırıyor millet skinningden. Özellike medium leather tanesi 17ga falan sattım. Şimdi üşeniyorum gidip skin yapmaya :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Eski malzemeler hala değerli bak, belkide farmlerlar onlara yüklenmeyi seçebilir. Çünkü MoP malzelerine zaman ayırmak bile saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 lazard baya iyi boutique ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bizim serser boş ghost iron ore bile 300g/stack Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ben de Karazhan'dayım. Server bomboş 5 parça ghost iron barı 150g'a satıyorum. Paranın bi tarafına koydum resmen ki, daha bankadan eritmedigim 300 bar falan cıkar. Niye satış başlığına yazdıysak bunu sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bizde Outlandde ore nin stackini 70g dan kapatmaya çalışanlar var. Düşünün artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 FreEmoon said: İşte bar, ore, herb, cloth gibi farm malzemeleri artık o kadar bol o kadar bol ki fiyatları dibinde dibine inmiş durumda. Bugün cloth aldım AH den alt charın tailoru kasim diye, tanesine 10 silver ödedim. 10 silver ya, daha 2 hafta önce cata sonunda bile cloth 2g ye anca düşmüştü. Aylarca 4g-5g den aldık tanesini. Alchemy kasmak 300 golda falan mal oluyor 525-600 arası. Ki bu daha exp'in başı. Yani farma ayırdırğı saate karşılık elde edebileceği değer korkunç düştü farmerlerın. Bizim guildde cata başında 1 hafta herb farmlayan insanlar 300-500k gold kaldırdı, şimdi 10k kazanan yok 2 hafta geçti. nasıl yok yaw 4 günde 50k kastım mine/alch tan ki 5 saat ustunde farmyapmadım günde. bizim serverda 170g ghost iron ore stack olarak saatte 30 stack farmlanabiliyor 1 saat içerisinde de satılıyor gayet para kasılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar