FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 İşte bar, ore, herb, cloth gibi farm malzemeleri artık o kadar bol o kadar bol ki fiyatları dibinde dibine inmiş durumda. Bugün cloth aldım AH den alt charın tailoru kasim diye, tanesine 10 silver ödedim. 10 silver ya, daha 2 hafta önce cata sonunda bile cloth 2g ye anca düşmüştü. Aylarca 4g-5g den aldık tanesini. Alchemy kasmak 300 golda falan mal oluyor 525-600 arası. Ki bu daha exp'in başı. Yani farma ayırdırğı saate karşılık elde edebileceği değer korkunç düştü farmerlerın. Bizim guildde cata başında 1 hafta herb farmlayan insanlar 300-500k gold kaldırdı, şimdi 10k kazanan yok 2 hafta geçti.
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Açıkcası skinning kastım sıfırdan 1 günde ve toplam 4,5k falan para getirdi AHde. Ne koysan aç gibi saldırıyor millet skinningden. Özellike medium leather tanesi 17ga falan sattım. Şimdi üşeniyorum gidip skin yapmaya :P
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Eski malzemeler hala değerli bak, belkide farmlerlar onlara yüklenmeyi seçebilir. Çünkü MoP malzelerine zaman ayırmak bile saçma.
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bizim serser boş ghost iron ore bile 300g/stack
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Ben de Karazhan'dayım. Server bomboş 5 parça ghost iron barı 150g'a satıyorum. Paranın bi tarafına koydum resmen ki, daha bankadan eritmedigim 300 bar falan cıkar. Niye satış başlığına yazdıysak bunu sdf.
Soris Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Bizde Outlandde ore nin stackini 70g dan kapatmaya çalışanlar var. Düşünün artık.
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 FreEmoon said: İşte bar, ore, herb, cloth gibi farm malzemeleri artık o kadar bol o kadar bol ki fiyatları dibinde dibine inmiş durumda. Bugün cloth aldım AH den alt charın tailoru kasim diye, tanesine 10 silver ödedim. 10 silver ya, daha 2 hafta önce cata sonunda bile cloth 2g ye anca düşmüştü. Aylarca 4g-5g den aldık tanesini. Alchemy kasmak 300 golda falan mal oluyor 525-600 arası. Ki bu daha exp'in başı. Yani farma ayırdırğı saate karşılık elde edebileceği değer korkunç düştü farmerlerın. Bizim guildde cata başında 1 hafta herb farmlayan insanlar 300-500k gold kaldırdı, şimdi 10k kazanan yok 2 hafta geçti. nasıl yok yaw 4 günde 50k kastım mine/alch tan ki 5 saat ustunde farmyapmadım günde. bizim serverda 170g ghost iron ore stack olarak saatte 30 stack farmlanabiliyor 1 saat içerisinde de satılıyor gayet para kasılıyor.
Öne çıkan mesajlar