Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 adam cs'de acamadigi hileyi quake'de aciyor. kharon'a ates edenin ping'i yukseliyor fjsdkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ahah adamı vurunca connection interrupted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 siz bana ates edince terlediginiz icin algi yavasliyordur. ping zannedenler oluyor. yanlis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 iyisin iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Tam anlamıyla bi q3 noobuyum ama gelicem sdf Steam'deki q3 grubundaki hamachi muhabbet hala aynı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 konan videoyu izleyemeyen bir tek ben miyim, 8mbit internet var ama youtube videoları yüklenmiyor 5 dakkadır 10 saniye yüklendi of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Kojiroh said: Tam anlamıyla bi q3 noobuyum ama gelicem sdf Steam'deki q3 grubundaki hamachi muhabbet hala aynı mı? o eski bi mevzu. Hamachi falan degil server i evden kuruyorum. ip den giriyoruz yani. sikintisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 youtube da sıkıntı var bugün tiLi said: carpal tunnel sendromune sendromune denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ben contenders videosunu catir catir izliyorum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 KHaRoN said: Hamachi falan degil server i evden kuruyorum. KHaRoN said: ip den giriyoruz yani. KHaRoN said: sikintisiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Haa o zaman IP aliyim de az ezin beni sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yüklüyorum bu arada ben de q3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ip : kharon.mooo.com http://steamcommunity.com/groups/Kubat server sadece oynayacagimiz zaman aciliyor. Dolayisiyla gruba girmenizi tavsiye ederim steam den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Aktım gruba. Gavurlarla az oynayıp bakıyorum nasıldı diye. Mouse wheel'a zıplama atayamıyoz mu? TFC'de alıştıydık öyle bunny yapmaya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 yaparsin gayet, niye olmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Demin gayet güzel atadım ama zıpla dediğimde zıplamadı falan bi ince ayar gerekicek sanırım. Bu arada bu her seferinde kafasına göre atıyo tuşları. Configi değiştirsem aynı boku yer mi yine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 degistirdikten sonra "writeconfig koji.cfg" gibi bisey yap. O an ki seyleri atasin. autoexec icine de exec koji dersin. her seferinde ayni settingle acar. jump mevzusunu bilemiycem ama sag klik daha saglikli geldi, wheel ile parmaklarindan birini ampute ettirmek zorunda kalabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 wheel e atamakta sıkıntı vardı hakketen, öyle bir şey hatırlıyorum. ama çözümü vardı default space e alışığım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 bu arada bu challenge promode'u denemedim daha da, şeymiydi bu, yıllar önce sanane serverlarında bi mod kuruluydu, her silah her spawnda geliyordu, mermiler fazlaydı, canımız fazlaydı, hız daha fazlaydı felan. bi de rocket arena vardı gerçi o ayrı ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 gametype ile mode arasinda fark var. O soylenen dual arena, OSP , vq3tdm, cpma hepsinde ayarlanabilicek bisey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Bone said: bu arada bu challenge promode'u denemedim daha da, şeymiydi bu, yıllar önce sanane serverlarında bi mod kuruluydu, her silah her spawnda geliyordu, mermiler fazlaydı, canımız fazlaydı, hız daha fazlaydı felan. bi de rocket arena vardı gerçi o ayrı ama. boner bence biz anılarımızı geçmişte bırakalım yoksa çok pis ezilebiliriz bunlarla oynarsak asf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Tamamdır config olayını hallettim. Güzelce bi elime aldıktan sonra çıktım. En son adamın biri Flemenkçe sövüyodu 20dkda 2 kill aldı allahın noobu diye. Yani 2 frag, 20 minuter ve noob kelimelerini görünce öyle dediğini düşündüm sdfsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 OsManiaC said: boner bence biz anılarımızı geçmişte bırakalım yoksa çok pis ezilebiliriz bunlarla oynarsak asf hayır tamam o ayrı bişi, 10 yıl oynamadıykan sonra ilk girişte alemin kralı olcağımızı iddia etmiyoruz da, BU NE LAN! http://i.imgur.com/1YhLq.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bone said: BU NE LAN! http://i.imgur.com/1YhLq.png csden queykten vazgeçtim petz catzi seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 osmanin grcek ve yumusak yuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar