Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Q3: CPM Revisited - ÖZ KUBAT DAMAJ - REFLEX

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kojiroh said:

Tam anlamıyla bi q3 noobuyum ama gelicem sdf
Steam'deki q3 grubundaki hamachi muhabbet hala aynı mı?

o eski bi mevzu. Hamachi falan degil server i evden kuruyorum. ip den giriyoruz yani. sikintisiz.
Mesaj tarihi:
ip : kharon.mooo.com
http://steamcommunity.com/groups/Kubat

server sadece oynayacagimiz zaman aciliyor. Dolayisiyla gruba girmenizi tavsiye ederim steam den.
Mesaj tarihi:
Demin gayet güzel atadım ama zıpla dediğimde zıplamadı falan bi ince ayar gerekicek sanırım.

Bu arada bu her seferinde kafasına göre atıyo tuşları. Configi değiştirsem aynı boku yer mi yine?
Mesaj tarihi:
degistirdikten sonra "writeconfig koji.cfg" gibi bisey yap. O an ki seyleri atasin.
autoexec icine de exec koji dersin.

her seferinde ayni settingle acar.
jump mevzusunu bilemiycem ama sag klik daha saglikli geldi, wheel ile parmaklarindan birini ampute ettirmek zorunda kalabilirsin.
Mesaj tarihi:
bu arada bu challenge promode'u denemedim daha da,
şeymiydi bu,
yıllar önce sanane serverlarında bi mod kuruluydu,
her silah her spawnda geliyordu, mermiler fazlaydı, canımız fazlaydı, hız daha fazlaydı felan.

bi de rocket arena vardı gerçi o ayrı ama.
Mesaj tarihi:
Bone said:

bu arada bu challenge promode'u denemedim daha da,
şeymiydi bu,
yıllar önce sanane serverlarında bi mod kuruluydu,
her silah her spawnda geliyordu, mermiler fazlaydı, canımız fazlaydı, hız daha fazlaydı felan.

bi de rocket arena vardı gerçi o ayrı ama.

boner bence biz anılarımızı geçmişte bırakalım yoksa çok pis ezilebiliriz bunlarla oynarsak asf
Mesaj tarihi:
Tamamdır config olayını hallettim. Güzelce bi elime aldıktan sonra çıktım. En son adamın biri Flemenkçe sövüyodu 20dkda 2 kill aldı allahın noobu diye. Yani 2 frag, 20 minuter ve noob kelimelerini görünce öyle dediğini düşündüm sdfsfds
Mesaj tarihi:
OsManiaC said:

boner bence biz anılarımızı geçmişte bırakalım yoksa çok pis ezilebiliriz bunlarla oynarsak asf

hayır tamam o ayrı bişi, 10 yıl oynamadıykan sonra ilk girişte alemin kralı olcağımızı iddia etmiyoruz da,

BU NE LAN!

http://i.imgur.com/1YhLq.png
  • Yeni Oluştur...