DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Nebula Quann Noldor Elflerinden kimler var? Yani Noldor da uye olarak oynamis elflerden? Neden sorusuna cevap verdiginizde aciklayacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Oynadim mi bilmiyorum. Yoksa sira arkadasim mi oynuyodu. Hatirlamakta zorluk cekiyorum. Basligi okuyunca icim bi tuhaf oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feuer Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Valla dot.gen.tr'de suanda Silentum fln oynuyor onlar mı dediklerin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 noldor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ben noldordaydım. ama çok uzun sürmedi. ayrıca hangi karakterleydim onu bile hatırlamıyorum. boru değil 10 sene olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 ibinalara bak ahahah diye dalga geçilen elfler mi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2012 Valla benim macduff diye bi sw vardı ama neredeydi o çıkaramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 hayal meyal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Vampireste yüksek rütbelilerdendim,elfleri ne keserdik ya aklıma geldide.. Trinsicte sürekli namarié,aayé diyip diyip otururdu elfler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Yaşasın Locus diyip quannı bombalamak aklıma geldi, ne de güzel günlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 ben de vampiresdeydim. guilde giricem diye 30 bin testten geçirmişti gm en son kendisiyle pvp yaptırıyodu falan. ama iyi eğlenmiştim o guildde. de karakteri hiç hatırlamıyorum. ismi Claude du da soyad kimbilir neydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 glathrim diye bi çarım vardı, çok iyi ok atardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 3 yıl oynadım lise zamanı ben de gündüzleri masum elf geceleri maden basardım = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Zamanında bende oynadım Elroth du galiba nick. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar