yumy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 kanser olmasın ! kızlar merhaba, her sene olduğu gibi meme kanserine karşı hareketleniyoruz. bu senenin oyunu şu şekilde: herkesin meme kanserine dikkatini çekmek için tüm kizlar bu oyuna katılsın lütfen. geçen sene herkes üzerinde taşıdığı sütyeninin rengini duvarına yazmıştı. erkekler günlerce kızların neden duvarlarına bir renk yazdığını anlamaya çalışmışlardı. bu sene ise yazacağımız kelime ilişki durumumuzla ilgili; bu mesajı cevaplamayın sadece sizin durumunuzu gösteren kelimeyi duvarınıza yazarak paylaşın ve bu mesajı kopyalayıp siz de arkadaş listenizdeki tüm kizlara özel mesaj olarak gönderin. geçen seneki sütyen rengi oldukça yankı yapmıştı ve bazı tv kanallarına kadar ulaşmıştı, bu sefer de başaralım. mavi kantaron : bekâr ananas : karmaşık ahududu : kararsız elma : nişanlı kiraz : çıktığı var muz : evli avokado : onun diğer yarısıyım çilek : doğru olanı bulamıyor limon : bekâr olmak istiyor üzüm : çıktığıyla evlenmek istiyor
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 ahahahahaha çok saçma hangi cin alinin aklına gelmiş acaba
Norak Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/square/000/000/547/1248546877237.png
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Keşke şunu yapanlar meme kanseri olsa kanser hastalarının yerine. Win-win.
zeper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 benim bir arkadşım evli..ve hıyar yazmış...listeye baktım hıyar yok...ama şimdi ne demek istediğini anladım=)
imamizer Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 amaç meme kanserine dikkat çekme ama yöntem tam türk kızı işi. elinde dikkat çekmek adına bahşedilmiş türlü uzuv varken, "sütyen rengimizi kodlayalım, fesbuka yazalım kimse anlamasın. sorana söylemeyim, erkekleri meraktan öldürelim kihkih" kafası bi bizde.
liberal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 off bunun gazına gelip paylaşanlar var bi de. kadınlar ne kadar aptal yaratıklar diyeceğim de erkeklerin fanatikce takım tutup her gün 3 saat futbol konuşan türlerini de gördüğüm için tek tarafa bok atmak yanlış olur diye demiyorum.
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Bir de eşitlik istiyorlar utanmadan, islamın doğru yaptığı tek şey bunları aşağılamak.
zeper Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 dikkat çekmiş ama.medyaya falan düştü diye bir şey yazıyordu yukarda..Reklamın iyisi kötüsü olmaz misali...Ne kadar saçma diye konuşuldukça,meme kanseri diye bir hastalığın adı duyuluyor.Kadınlar en azından kontrole gidiyor gitmeyi düşünyor,bunun utanılacak bir şey olmadığının bilincine varıyor.Çünkü herkes bunu konuşuyor herkes konuşuyorsa hea tamam o zaman moduna giriyor.Tam oalrak verimsiz bir eylem değil bence.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Meyve yazıcaklarına emdirseler ya memikleri. İsviçreli bilimadamlarının aptığı araştırmalara göre günde 1 kez emiklenen memelerin kansere yakalanma ihtimali %90 düşüyormuş. Emikleme kuvveti kanserli hücrelerin memik ucundan atılmasını sağlıyormuş.
yumy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi benim en çok merak ettiğim kısım, her şey bir google kadar uzakken kimden neyi saklayıp da gizli bir şeyler yapmaya çalışıyor bunlar ?
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 SeaGle said: Meyve yazıcaklarına emdirseler ya memikleri. İsviçreli bilimadamlarının aptığı araştırmalara göre günde 1 kez emiklenen memelerin kansere yakalanma ihtimali %90 düşüyormuş. Emikleme kuvveti kanserli hücrelerin memik ucundan atılmasını sağlıyormuş. Abi sen hiç mısırda fetva verdin mi ?
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 HADİ HERKES MEME KANSERİNE DİKKAT ÇEKMEK İÇİN İLİŞKİ DURUMUNU YAZSIN,,,
Redeagle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Kansere çare bulmak için soyunsunlar oldu olacak. edit: Redeagle said: Kansere çare bulmak için soyunsunlar oldu olacak. Norak said: http://i3.kym-cdn.com/entries/icons/square/000/000/547/1248546877237.png
Akito Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 MEMELİLERİN BİLMESİ GEREKİYOR BEYLER DETAYLARA TAKILMAYALIM
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 abi bunun yerine kızlar memelerini koysalar çok daha fazla ses getirir. amaç ses getirmesi değil mi? niye kasıyolar yani anlamıyorum ben. tabi bizim kezbanlarımız fındık memelerinden utanıyorlar da olabilir.
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Masakari said: SeaGle said: Meyve yazıcaklarına emdirseler ya memikleri. İsviçreli bilimadamlarının aptığı araştırmalara göre günde 1 kez emiklenen memelerin kansere yakalanma ihtimali %90 düşüyormuş. Emikleme kuvveti kanserli hücrelerin memik ucundan atılmasını sağlıyormuş. Abi sen hiç mısırda fetva verdin mi ? Yok abi, o çakma SeaGle SeaQle o, SONY-SQNY gibi.
BramStoker Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 http://obstacol.com/wp-content/uploads/2012/03/What-is-this-I-want-boobies.jpg
Öne çıkan mesajlar