Lyv Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/549124_436716406391757_1430667850_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hayatımda gördüğüm en iğrenç image olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Lyv said: ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Masquerade said: https://pbs.twimg.com/media/A7Nb5ouCAAEn4Jd.jpg Yeni pir piç thread acma zamani gelmis zira konu su gorselle hidayete ermis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Papağan bitirmiş olayı ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 o adam yaşıyo mu ya hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 olm cıvaoğlunda gülüncek bişi yok ki şarap derken adam peynir şarap parti yapmaktan bahsetmiyor şarap içip ısınıosn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 papaganda hitlerle aynı dönemde vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hamsilipilav said: olm cıvaoğlunda gülüncek bişi yok ki şarap derken adam peynir şarap parti yapmaktan bahsetmiyor şarap içip ısınıosn biz gülelim de nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hamsilipilav said: olm cıvaoğlunda gülüncek bişi yok ki şarap derken adam peynir şarap parti yapmaktan bahsetmiyor şarap içip ısınıosn ekmek olmadığı zaman ben de pasta götürüyorum iyi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şarap,sucuk olayının nesine gülüyorsunuz anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şarap sucuk genelde entel veya zengin ev, mangal partilerinde vs yapılan bir kombinasyon olduğu için söylemde komik duruyor. uygulamada tabi adamın böyle bir bakış açısı olmayabilir. Ama halkı anlamak = sucuk+şarap götürmek bakış açısı da kendi başına sadece komik. ama şarap gibi spesifik bişey götürmek de komik Türkiyedeyiz sonuçta içeni var içmeyeni var, içince karısını çocuğunu döven var, isviçre mi burası arkadaş içi ısınsın diye şarap mı götürülür sdf. Çok yardım etmek istiyorsan zaten sucuk götüreceğine et al onu götür sucuk dediğin et yerine geçebilecek bişey değil artıklardan üretilen bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Röportaj aynen şöyleymiş: "...50 Yıldır Türkiye’de görmediğim bir il varsa vardır, hepsine gittim, hepsinde halkın içindeydim, mafyasıyla da en zenginiyle de konuştum. Gecekonduya giderdik hukuk fakültesi öğrencisiyken yılbaşı gecelerinde sucuk ekmek şarap götürürdük. Bunu söyleyen bir dış görüntüden hareket ediyor..." Embesiller kısaltmış, dalga geçmek adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 hala komik (türk kültürü kontextinde tabi, eğer öğrenciliğini bir avrupa ülkesinde yaptıysa bilemeyeceğim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Ardeth said: şarap sucuk genelde entel veya zengin ev, mangal partilerinde vs yapılan bir kombinasyon olduğu için Bi atmasyon seziyorum burda ama emin olamadım, şarapla sucuk ne alaka? Gerçi bir bilene sormak lazım, mangal ve ev partisi diyince akla gelen ilk isim tabii ki sytnhisizer. Snyth ne diyorsun hacı yapılır mı böyle bir kombinasyon? said: sucuk dediğin et yerine geçebilecek bişey değil artıklardan üretilen bişey. Adam kutsalımız sucuğa laf ettiği gibi bir de besleyici olmadığını idda etmiş. http://cdn2-b.examiner.com/sites/default/files/styles/image_content_width/hash/51/37/5137d2f4b7ff97d3949cb0f9556455f0.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şarap en ucuz icki degil mi tr'nin bazı koylerinde ozellikle guney ege batı akdenizinde köylerde sofra icecegi degil mi arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sucuğu ben de severim, özellikle kasap sucuğu son zamanlarda kasap köfte, kasap biftek gibi pahalı restoranlarda yerini aldı (şu önce kasaptım şimdi et dükkanı açtım furyasının bir parçası). Kırmızı et olduğu için haliyle şarapla daha iyi gidiyor. Ama eğer marketten alınan sucuktan bahsediyorsan o genelde çöp oluyor malesef, kasaptan alırsan kıymadan yapılıyor anca geçse geçse o et yerine geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 şarap en ucuz alkol agalar, her yerdede bulursun şarabı. e sucuk zaten ucuzdan et yemiş gibi olduran şey deilmi. ki öğrenciyken gidiyorduk diyor, belli ki başka bişi yapabilcek koşulda yok ortada. bi hayal etsene kendini, inşaata gidiceksin kankalarının yanına, içicek yiyecek bişi götürecen, para kısıtlı öte yandan götürebileceğin şeylerde belli yani. ya çiköfte yapıcan ya sucuk veya köfte götürüp orda pişiricen radyatör üstü metal tabakta ( askerdeyken yaptıydık sdsf ) ya da saf ekmek götürücen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sayende taşlanan serverımız nedankoya yük olacak eksdays bey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 yıkarlar burayı yıkarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/387885_551972051485443_1898330404_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 AHAHAHHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 nası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2012 sipik frenş'e mi gülüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar