Absolut Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Teniz veya spor geçmişini bilmeden yargılamak yanlış belki adam tenisin kitabını yazmıştır kim bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Kriterleri neydi acaba da o herifi seçtiler. Yuh ya yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 raket gibiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Adamın ellerine 2 raket tutturucamda zaten absürd, foto iyice abuk bir şey olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Redeagle said: CthuLhu said: http://sphotos-b.xx.fbcdn.net/hphotos-prn1/c98.0.403.403/p403x403/76248_518000344879260_2079665363_n.jpg Sen bu adamı tenis federasyonu başkanı yap, sonra biz üç saatte suriye'yi yunanistan'ı alırız muhabbeti yap :/ Ülkeye bak mubarek. yahu niye tipiyle yargılıyosunuz adamı bu kadar bilip bilmeden? adam türkiyede tenis için en çok kasanlardan biri yıllardır. azıcık araştırın. yazık lan adam tipinden ve bademinden dolayı linç ediliyo resmen kendi adamları başa gelecekse böyle adamlar gelsin en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ptt'den nasıl tenis için mücadele vermiş abi ben bilmiyorum şahsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Xenocide said: ptt'den nasıl tenis için mücadele vermiş abi ben bilmiyorum şahsen? pttde çalışması engel değil sevdiği bişey için uğraşmasına, oynamasına. googlelayabilirsin abi zor değil. 2010-2011 yılları en büüyk tenis dergilerinde falan da hep roportajları olurdu. çoğu tenis oynayan kuluplerde falan tanır zaten adamı. böyle haksız yere linç, dalga yapınca o eleştirdiğimiz kesimden farkımız kalmıyo pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Absolut said: Teniz veya spor geçmişini bilmeden yargılamak yanlış belki adam tenisin kitabını yazmıştır kim bilir. helal abso. eleştirirken önce biraz araştırın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 öff tam buzzkill. tekrar deneyelim https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/390052_335543289876380_1830322208_n.jpg tipe bak zahuzhauzh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 adam federasyoın seçiminde tek adaymış e zor olmamış haliyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Önceki federasyonda da görevliymiş yalnız, gökten paraşütle inmemiş direk yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pronoit Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yalnız bir insanın sosyal konularda farkli veya sıkıntılı veya sorunlu olması işini iyi yapmayacak anlamına gelmez. yani fotodan kötü ve komik olan şey kadınların beline dokunmadiği için adamin işe yaramaz xci olarak yaftalanması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Tenis oynayan elitler seçmiş, tek aday 190 küsurda 170 küsurda oyla seçmişler. Demek ki sorun yok, çıkarlar uyuşuyor :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ayıp lan. o mu seçti böyle dünyaya gelmeyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 gözlerimin önünde olacak o kadar skeci yazılıyor inanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bi daha denersen destek olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 inancımı kaybettim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Jaegerjaquez said: SirWinstonPee said: cheesus ahahaa ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 ben yazmadım olm orjinalinde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 harbiden ayıp abi elit forum elit forum diye geldik patiye insanları tipiyle yargılayan adamlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yargi degil, adamin tipi komik. hele o toplu fotodaki durus sahane. tenis federasyonunun basinda ne isi var konusunu bilemiyorum, adami tanimadigimdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 yargılayan olmuş. ayıp tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 bu tiple anca bakkal olurmuş bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tipe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar