gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2012 palamut,somon falan tırt balıklar lan. Lüfer familyası varken diğerlerinin samandan farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Red said: balık elle yenir genellemesi yapıyorsan buraya yüz çeşit elle yenmeyen balık koyarım sdfs yuz cesit foto bekliyorum koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi neden anlamak istemiyosun. balık elle yenir dendiği zaman elle yenmesi balıklar kastediliyor. mesela restorana gidip, 45 dakika çatal bıçakla balığın kılçığını ayırmaya çalışıp 3 dakikada yersen gülerler. kimse de eğer öküz değilse filetoyu filan eliyle yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 veya mangalda değilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 abi arap mısınız elle yemek yiyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 eliyle yemek yiyen hemen arap oluyosa, çatal bıçakla yiyenin de anası düşes mi oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 beyler düşes dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 elle yemek mi yenir maymun musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeddyLop Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Popeye said: Red said: balık elle yenir genellemesi yapıyorsan buraya yüz çeşit elle yenmeyen balık koyarım sdfs yuz cesit foto bekliyorum koy. Abi adam ingiltere kraliyet ailesinden geliyor, şimdi buraya saraydaki fotolarını falan koyarsa uygun olmaz lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ya kardeş niye zorluyorsun ki balık elle yenir diye atladın olaya.çatalla yiyenlere gülüyorum dedin sonra BİZDE TABİKİ SOMONU ELLE YEMİYOK dedin şimdi de kraliyet falan bir heyecanlar. balık diyince benim aklıma sadece hamsi istavrit gelmiyor napayım. ayrıca fedenin mesaj bi acaip.büyük balıkları resmen yoksaymış adam.tek bıçak darbesiyle ztn tek parça halindeki kılçığı temizlenen bir hayvan için kılçıkla uğraşılmaz demiş dfs hani altın balık yemiyoruz herkesin yediği balıklar bunlar.ben mi uzaylıyım lan.kraliyet ailesiymiş falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 kavram karmaşası yaşıyoruz sdşflks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 hiçbir yemeği elle yemem. dürüm yada hamburger falan hariç. leş misiniz lan elle yemek yionuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 fede said: kavram karmaşası yaşıyoruz sdşflks ya ben senin dediğini anladım.ama şimdi çok çeşiidi olan bir şey için çıkıpta bu böyle yapılır diyemeyiz yani sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Red said: fileto olunca adı balık olmuyor mu ? ayrıca aynı balık fileto olmadan da elle yenmiyor dün palamut yedim.o da mı fileto. balık elle yenir genellemesi yapıyorsan buraya yüz çeşit elle yenmeyen balık koyarım sdfs Ukalalık yapıcam ama bu şekilde kesilince balık fleto olmuyor. Buna dilim veya ingilizce steak deniyor. Balıkçınıza fleto hazırla dersen balığı boyyna kesecektir (fish fillet). http://image.made-in-china.com/2f0j00JMetZofIhEpk/Red-Fish-Fillet.jpg Dilim veya fish steak: http://www.oceanleader.com.tw/images/KING%20FISH%20STEAK.jpg Detay/ukalalık belki ama bilmekte fayda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 bilgi için teşekkürler ama ben onu adamlar fileto demişsin o tabiki elle yenmez dedikleri için palamut koydum bu damı gol değil misali :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 elle yemek daha lezzetli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 http://zerobs.net/media/twitter-fun.jpeg hadi bitti değiştirdim konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 evde her şey elle yenir, dışarda kibar olursun hayvanlığınıevesakla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 en kılçıklı balığı bile çatal bıçakla öyle biyerimki zannedersinki nükleer bomba patladı. sırf kılçıkları kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 ama bu çok gereksiz zahmetli bişey olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 valla böle özel yemeklerde bilmemnelerde elle yersen olmaz ki tatlım. öğrenmek laızm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 -_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Çatalla balık yemek eldivenle kadın sevmeye benzer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Hay amk. Ne ümitlerle tıkladıydım üzerine 5 sayfa eklenen pic thread e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Hashi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar