Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Akçakale'ye top mermisi düştü

HotLine

Öne çıkan mesajlar

zerotimers said:

Vivavallee bende istemiyorum ama oyle yetistirildik,topraklarimiza dusman girdigi anda autoattack'a gecer butun millet onden koyun kafalari yollarlar biz aradan cavus ,astegmen v.s ayagina yirtariz diye dusunuyorum.bence sende zevk almaya bak ,cunku mensubu bulundugun canli turu tek basina hic bir sey yapamamis simdiye kadar....sen hic tek basina koca orduyu yenen bir asker gordunmu filmler haric?

seni bilemem de mumkunse o kamuflajı ben giymeyeyim bir daha.
autoattack lık bir durumum da yok.bi kac tane serefsiz icin tehlikeye atılmaya hevesli diilim.
askerden once birazcık vatan sevgisi vardı da onun da icine ettiler askerde.
ben almim @zerotimers
Sosyal ağlarda paylaş

ahahah @moriarty dogru dedin.sdf

bu arada havan videosu efsaneymis.salak once muhimmatı ters koyuyor,sonra duzeltip bırakıyor ve bum.
namlunun ucunda beklerse olacagı o sanırım 60 lık komando havanı.
derslerini verdilerdi bize cok tehlikeli bi silah videodaki gibi gerizekalılar cıkabiliyor.

mermiyi bıraktıgın an geri cekilmen lazım yoksa gg.ayrıca bazen patlamadıgı oluyor ki o daha kotu.
patlamayan muhimmatı namludan geri alman gerekiyor,once bi kac defa vurursun 5 saniye beklersin,patlamassa namluyu yere paralel sekilde tutup,muhimmatı cıkartırsın dikkatlice.

bu mallar bilmedikleri icin fena olmus.seytan doldurur dedikleri bu iste.
Sosyal ağlarda paylaş

zorla götürdükleri askerden cephede ne gibi bir hayır gelmesini bekliycekler acaba? zorla götürücekler de ne olucak? ben böyle salakça bir savaşa girmek istemiyosam zorla cepheye koyunca ne elde edicekler? onlar istedi diye adam mı öldürücem, onlar istedi diye kendim mi ölücem?

hadi hepsini geçtik, diyelim cephedeyim, elimde de silah var.
tayyipin egosu yüzünden karşısına aldığı suriyelilere karşı mı daha fazla düşmanlık hissedicem yoksa beni zorla ölüme yollayacak olanlar için mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Akito said:

abi videodaki başlık efsane, kalıp mükemmel aşklsdfasdlşkaj

FSA repeating history from Iraq videos of morons trying to operate mortar with no idea how to do so because it does not say how to in the Quran.

yalnız kur an da da bilmediginiz islerde ehline danısın dior.
bu da bir anımdı.
Sosyal ağlarda paylaş

savaşmaya karşı değilim ben, başkaları yerine ölmek isterdim yalnız bu düzgün bir yönetim altında olmadıkça gitmeye hevesli olacağımı söyleyemem. savaşın kendisine de çoğu durumda karşıyım, beyinsiz insanların egoları uğruna...

edit : biraz garip olmuş başı yanlış anlaşılmayalım, savaşmaya kısmı gereklilik durumunda cepheye gitme, hayatını tehlikeye atmayı vs içeriyor diğeri ise savaşın kendisini.
Sosyal ağlarda paylaş

vivavale said:

Akito said:

abi videodaki başlık efsane, kalıp mükemmel aşklsdfasdlşkaj

FSA repeating history from Iraq videos of morons trying to operate mortar with no idea how to do so because it does not say how to in the Quran.

yalnız kur an da da bilmediginiz islerde ehline danısın dior.
bu da bir anımdı.

abi o moronların kuranı okuduklarını bile sanmıyorum. ( okumayana moron demiyorum, bunun üzerinden "geçinen" kişilerin okumamasını eleştiriyorum )

yanlış anlaşılmalardan korkar oldum bu sıralar.
Sosyal ağlarda paylaş

zerotimers said:

Sanki kahveden arkadasin cagiracak :) mahallene askeri konvoy gelecek cikislari tutacak evleri bir bir dolasip saklanan varmi diye bakacak.once sefer gorev emri olanlar ,sonra 20 yas ustu,o da yetmezse aysel gureli bile goturecekler

Benim mahalleme sat,sas, özel kuvvet, bordo bere, mavi bere hiç biri giremiyor biliyon mu ?
Sosyal ağlarda paylaş

zerotimers said:

80 sene bu millet savasmadi ,asil tartisilmasi gereken bu bence hayret valla

bunca darbe siviller birbirini öldürdü, kolluk kuvvetleride sivilleri kırdı geçirdi, karanlık güçler bölücü örgütü yarattılar, son 30 senedirde bu olay sonucu kırılıp geçiriliyoruz ya bu yeter, savaşa gerek kalmadı bunların savaştan beter sonuçları oldu zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Karag8z said:

zerotimers said:

Angajman geregi vuruldu suriye mujde sicak savasin icindeyiz :)

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21617637.asp

suriyede o göt yok korkma. iç savaşın eşiğinde bi bok yiyemezler.

aynen abi, zaten tsk bünyesinde onca asker var şuan yeter de artar bile bir şey olması halinde.
TÜRK ORDUSU SÜPER GÜÇLÜ anlamında demiyorum sadece bu durumda bile büyük bir üstünlüğümüz yoksa yoholalım ya, yoholalım.
Sosyal ağlarda paylaş

esad kazanırsa bu savaşı yunan, kürt ve ermeni sorunundan sonra bir de nur topu gibi suriye sorunumuz olacak. iran ve rusya da tabi ki bunun kuyruğu.

hadi sorunlu komşular bir nebze ama her komşumuzla + içimizdeki etik gruplarla tramva haline geliyoruz tek tek
50 sene sonra türkiye ne halde olacak acaba.

sırada gürcistan ve bulgaristan var.
Sosyal ağlarda paylaş

zerotimers said:

Bir tek koltuk icin ulkesinin harab olmasini goze alan esadin fuzelerle tr de ki kent merkezlerini hedef almayacak olmasi dogrusu iyiniyetlilikden ziyade saflik bence...

o dediğin bir tek rahmetli ecevitte bulunan taşşaklardı. şu an ne türkiyede nede civarındaki ülkelerde o taşşaklardan bulunmamakta. (putinde vardır)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...