Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hem ceza ile alakalı hem de Quaresmayı bitirmeye gitti. Pazartesi : Quaresma Çarşamba : Diego Cuma : Sneijder olarak açıklanıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 lan napcaz o kadar yabancıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 yahu allla alaaaa.. Stoch gidiyo Baroni gidiyo Krasic gidiyo yerine bu üçlü gelicek işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 baroni gidiyo...rüyada bile gitmiyor olm adam. gerçekte nasıl gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 2-3 haftaya görürüz.. Coritiba Çukutiba formalarından birini öperken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 quaresma midemi bulandiriyor gercekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 tavuk alıyoruz pazardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 hala tükürdüğünü düşünen varsa. artık kanıtın hası var buyrun. http://www.youtube.com/watch?v=T4HUHqEZ3UA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Rahat olun.Geldigi yer yanlıştı..Fenerbahçe'de çok ciddi oynar o adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Phyx said: quaresma midemi bulandiriyor gercekten gelirse bir daha fb maçı izlemem hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Size şuan Aziz Yıldırım'ın içerde konustuklarını hemen hemen aktarıyorum. Meireles'in elimizde tükürmedigi ve haksız yere fazla maç aldıgını kanıtlıcak deliller var..Tahkim'e gidiyoruz bu olay çözülüyor.Senin güven ve otoriten zedelendi.Bundan sonra daha da çok ugrasırsın onu geri toplamaya dicek.. AMAAA dicek.. şu senin esmer çocugu iyi bi fiyata ayarlarsan bu olayları çok büyütmeden çözeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 gelmicek q7 ztnde gelsede oynayamıyo benim bildiğim öle anlaşmadı mı adam bjk ile? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Eternal said: Size şuan Aziz Yıldırım'ın içerde konustuklarını hemen hemen aktarıyorum. Meireles'in elimizde tükürmedigi ve haksız yere fazla maç aldıgını kanıtlıcak deliller var..Tahkim'e gidiyoruz bu olay çözülüyor.Senin güven ve otoriten zedelendi.Bundan sonra daha da çok ugrasırsın onu geri toplamaya dicek.. AMAAA dicek.. şu senin esmer çocugu iyi bi fiyata ayarlarsan bu olayları çok büyütmeden çözeriz. adam yıldırım demirören oldu bu sefer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 3 tane para göz adam :P 2 yıla fenerin tüm paralarını emer giderler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 5 milyon euro'yu beşiktaşa verirsen oynar.. Şimdi biz 5+6 milyon gibi bi rakam yani = 11-12 milyona Quaresmayı 7-8 milyona Diego'yu yine meireles ve sow gibi 12-13 milyona Sneijderi alıcaz. toplamda 30milyon gibi bi rakam. Şimdi lazım desem aziz yıldırım 2 saate gel binaya veriyim der şu parayı. Rahat olucaksınız.. Show başlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Eternal said: Size şuan Aziz Yıldırım'ın içerde konustuklarını hemen hemen aktarıyorum. Meireles'in elimizde tükürmedigi ve haksız yere fazla maç aldıgını kanıtlıcak deliller var..Tahkim'e gidiyoruz bu olay çözülüyor.Senin güven ve otoriten zedelendi.Bundan sonra daha da çok ugrasırsın onu geri toplamaya dicek.. AMAAA dicek.. şu senin esmer çocugu iyi bi fiyata ayarlarsan bu olayları çok büyütmeden çözeriz. Emek var baya +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 adam zaten salyalar saçarak konuşuyor, ayrıca tükürme ihtiyacı hissetmemiş çakal ya, bağırırken sallamış tükürüğü, kafayla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Eternal said: 5 milyon euro'yu beşiktaşa verirsen oynar.. Şimdi biz 5+6 milyon gibi bi rakam yani = 11-12 milyona Quaresmayı 7-8 milyona Diego'yu yine meireles ve sow gibi 12-13 milyona Sneijderi alıcaz. toplamda 30milyon gibi bi rakam. Şimdi lazım desem aziz yıldırım 2 saate gel binaya veriyim der şu parayı. Rahat olucaksınız.. Show başlıyor. Bu takım Alex'i yolladı disiplin doğrusu buydu dedim, bir gram suçlamadım Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırımı. Ama senin büyük ihtimal salladığın gibi Quaresma falan gelirse bundan sonra en çok eleştirenlerden biri olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Olm hala gelirse diyosun.. adam haftaya açıklanıcak haberi okuyunca eternal?!?! dersin kendi kendine.. Quaresma'da beşiktaş gibi kekoş bi kulupte kendi davasında sonuna kadar haklı.. Adam kendisine bir saygı gösterildiginde ona sırt cevirmicek karakterde bi adam... Suratından belli ASDFHSDFHSDH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Saygı hakeden bir adam olsa saygı gösterilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 nesi var la quaresma nın? hakikaten soruyorum. iş yapmaz mı bizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 adam egoist, artist, tembel, disiplinsiz. yetenekli olması bunların hepsi bir araya gelince pek cezbedici değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 ya yok abi, bugüne kadar tek bir takımda oynamamış adam. her seferinde her takımda sorun yapan adam eternala göre fenerbhçeyi bekliyo oynamak için lol. istanbulda gymde bi çalışması var geçen sene yemin ediyorum kızlar daha ciddi çalışıyo fitnessı falan. boşuna sakatlanmıyodu durmadan yani quaresma ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 quaresma kafasını verdiği anda real'i bile toparlayacak kadar yetenekli bi adam. ama asla o mental olgunluğa erişemicek. geleceği varsada gelmesin. ben kuyt gibi işini ciddiye alan ufak maç büyük maç bilmeden her maç büyük oynayan adam istiyorum. http://www.ajansspor.com/resimv3/fb_gs_kuyt_sev_120812.jpg REİS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Ya sen adamı sevmiyo olabilirsinde.. İnanılmaz faydalı bir adam olucak Fenerbahçe'de.. Zamanla ısınırsın..Transfer bitti diyorum.Anlamıyon herhalde. Seni Quaresma taravelisiyle selamlıyor. http://www.youtube.com/watch?v=OqYU0iDwhvA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar