Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Hehehe Aziz Yıldırım çaycı ve ahçılara sms atmış yarın 15.00da şahitliğiniz gerekiyor geç kalmayın diye :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 fenerbahçe düşmanları hortladı gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Valla bu olay tamamen kisisel bi surtusmenin buyumesi karakterle alakasi yok adamlar uyusmamislar fenerbahce gelecegini dusunmus alexi yollayarak 35 yasinda futbolcu icin daha kariyerinin basinda olan tdyi mi yaksaydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi bu kadarı olmaz. 2 maç kazanıldı diye resmen herkes yine azizsilin olmuş gelmiş. asdfgasdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Izliyorsunuz umarim. Aykutun baskanin onceden kovdugu alexi takimda tuttugunu zorla falan. Karaktersiz derken az durun bu nasil bir agir suclamadir. Yavas az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 souldarkorn said: abi bu kadarı olmaz. 2 maç kazanıldı diye resmen herkes yine azizsilin olmuş gelmiş. asdfgasdfg Sen fb limisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Başkan TDnin haberi olmadan oyuncu kovmuş Aykutta bunu bilmediğinden savunmuş Alexi. Yazık ta resmen Aykutun piyon olduğunu açıklıyor. Ama zaten belliydi maçlarda Azizden emir gelmediğinde kendiliğinden saçma sapan zamanlarda yanlış insanları oyundan alıp sokmasından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Alex futbol sonrasi kariyerinde fenerbahcenin olmadigini anlamis aykut gelince ondan sonra biraz demoralize olmus olaylarin bu kadar buyumesinin nedeni bence bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Kanuni said: souldarkorn said: abi bu kadarı olmaz. 2 maç kazanıldı diye resmen herkes yine azizsilin olmuş gelmiş. asdfgasdfg Sen fb limisin ? FB li olmayınca FB düşmanı oluyorum ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Basit bir soruyu cevaplamadin ya lol. Senin icin birini karaktersiz yapmak soruya cevap vermessen bilmemne dusmani diye yaftalamak ne kolay.. Hangi takimi tutyorsun be adam :) merak ettim sadece sen nasil fb yi merak icindesin bende tartistigim kisinin tuttugu takimi merak ettim. Bu kadar yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Azizin bir baska bok yemesi gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Cevabını bildiğin soruları soruyorsun. Ama yine de yazayım FB'li değilim. FB'li olsam da şu an Aziz ve Aykut hakkında düşündüklerim değişmezdi. Mönchengladbach maçı öncesi Alex takımdan kovulduğunda gördük FB lileri ortalığı birbirine kattılar. Ne Aziz kaldı sövmedikler ne Aykut. Şimdi iki maç kazanınca takım Alex klasik dert yanıyor oldu muhabbet. Biz burda her zaman varolan düşüncülerimiz tekrarlayınca FB düşmanı oluyoruz. Ama doğaldır bu ülkede karşı takım taraftarı asla rakip takım hakkında yorum yapamaz. Yapsa da iplenmez. Karşı takımı dibe çekmeye çalışıyor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aziz > All Bunu kabullenmezseniz Alex olsa yer sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Tuttugun takimdanmi utaniyorsun anlamadimki :) Neyse bu kulubun basina ne geliyorsa azizden dolayi geliyor bence olayin aykutla alakasi yok o futbol olarak bakmis istememis ama azizin derdi bitmez faydalarida boyle gideriz biz bir iki sene daha.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdalz Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 1978de coritibada doğdum ilkokulu mahalle mektebinde okudum sonra.... diyecek diye bekledim, uyuttu alex iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 http://1.bp.blogspot.com/_uqibv1k-1Nc/S2QfYmIY3XI/AAAAAAAABMc/lILUbo6Ariw/s400/azizzz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 azizin şikeden dolayı tekrar hapise girme ihtimali varolduğu sürece kimse onu FB başkanlığından alıkoyamaz. Bir nevi kalkanı onun FB başkanlığı. Kendisini söylediği gibi babasını bile harcar bu yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Alex adım adım herşeyi açıklıyor ki bence bir daha böyle bir fırsatı olamayacağı içinde doğru olanı yapıyor. Biraz fazla detaya girdi ama 8 yılın hatırına dinliyoruz işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Sonunda.. Soyunma odasinda iki lider olmaz demis aykut ki mantikli neydi o sen cok buyuksun guclusun olayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 erdalz said: 1978de coritibada doğdum ilkokulu mahalle mektebinde okudum sonra.... diyecek diye bekledim, uyuttu alex iyice Aynenfeci derine girdi uyuduk burda. Ben tam anlamadim burada neler oluyor. Alex hic kimseyi suclamiyor ki parami vermisler nedir. Azizin dedikleri dogru gorunuyor aykut istememis futbolcu olarak , ulan aziz derttir bizi bu sekle getiren odur desene. Anlamadim tam oyle mirmir circir anlatiyor masal gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Eh o zaman Aykut TD olarak agirligini koyamadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Aykutun piyon, Azizin diktatör, AliYnin kulübün 2. sahibi olduğunu söyledi. Kimseyi açık açık suçlamadı. Aziz gibi ağzı köpüklerle saldırmadı kimseye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Ahahahahaha Ahahahahha Medyaya saldiriyor ahahahaha super .. Yuru be alex ucundan dokunduramadin azize ama su pislik medyaya oturt bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 abi ntvsporun netteki yayini durdu birden hay scm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Absolut said: Aykutun piyon, Azizin diktatör, AliYnin kulübün 2. sahibi olduğunu söyledi. Kimseyi açık açık suçlamadı. Aziz gibi ağzı köpüklerle saldırmadı kimseye. aykutun piyonlugunu nasil cikardin ya? Aziz kovmus takimdan alexi aykut tutmus bu nasil piyonluk ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar