Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma - 2

Rewendor

Öne çıkan mesajlar

Başkan TDnin haberi olmadan oyuncu kovmuş Aykutta bunu bilmediğinden savunmuş Alexi. Yazık ta resmen Aykutun piyon olduğunu açıklıyor. Ama zaten belliydi maçlarda Azizden emir gelmediğinde kendiliğinden saçma sapan zamanlarda yanlış insanları oyundan alıp sokmasından.
Sosyal ağlarda paylaş

Basit bir soruyu cevaplamadin ya lol. Senin icin birini karaktersiz yapmak soruya cevap vermessen bilmemne dusmani diye yaftalamak ne kolay..

Hangi takimi tutyorsun be adam :) merak ettim sadece sen nasil fb yi merak icindesin bende tartistigim kisinin tuttugu takimi merak ettim. Bu kadar yani
Sosyal ağlarda paylaş

Cevabını bildiğin soruları soruyorsun. Ama yine de yazayım FB'li değilim. FB'li olsam da şu an Aziz ve Aykut hakkında düşündüklerim değişmezdi. Mönchengladbach maçı öncesi Alex takımdan kovulduğunda gördük FB lileri ortalığı birbirine kattılar. Ne Aziz kaldı sövmedikler ne Aykut. Şimdi iki maç kazanınca takım Alex klasik dert yanıyor oldu muhabbet. Biz burda her zaman varolan düşüncülerimiz tekrarlayınca FB düşmanı oluyoruz. Ama doğaldır bu ülkede karşı takım taraftarı asla rakip takım hakkında yorum yapamaz. Yapsa da iplenmez. Karşı takımı dibe çekmeye çalışıyor olur.
Sosyal ağlarda paylaş

erdalz said:

1978de coritibada doğdum ilkokulu mahalle mektebinde okudum sonra....
diyecek diye bekledim, uyuttu alex iyice

Aynenfeci derine girdi uyuduk burda.

Ben tam anlamadim burada neler oluyor. Alex hic kimseyi suclamiyor ki parami vermisler nedir. Azizin dedikleri dogru gorunuyor aykut istememis futbolcu olarak , ulan aziz derttir bizi bu sekle getiren odur desene. Anlamadim tam oyle mirmir circir anlatiyor masal gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Absolut said:

Aykutun piyon, Azizin diktatör, AliYnin kulübün 2. sahibi olduğunu söyledi. Kimseyi açık açık suçlamadı. Aziz gibi ağzı köpüklerle saldırmadı kimseye.

aykutun piyonlugunu nasil cikardin ya? Aziz kovmus takimdan alexi aykut tutmus bu nasil piyonluk ?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...