toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 33. haftada en iyi koreografiyi bekliyorum ben. kalkedon'da bi sampiyonluk daha alıcaz nasıl olsa. adına yakısır olsun bu sefer. yangınlı, sahaya girmeli temalar cok sıkıcı geliyo artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Lan bunlar tüm maç boyunca ışıkları kapatmasın şov diye sfadgadsgad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 SALDIR FENER'den daha iyisi olamaz. Yok artik. http://www.sonhaberi.com/wp-content/uploads/2011/12/yarismada-yetenek-sizsiniz.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bizim taraftarın yaptığı koreografi de güzeldi ama, ben hala ultimate koreografinin saldır fenerin aynısını yapıp kollarına tutun kollarımdan düşerim şimdi yazmak ve kontrollü şekilde aşağı düşürmek olduğuna inanıyorum sadfasdfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Yagiz9304 said: fizban said: 'daum tas gibi oynattı feneri' demek icin hangi universitede okumamiz gerekiyor, kapisindan iceri girmeyelim direk. cidden ya, dalga mi geciyorsun acep yoksa gecmisi direk siliyor musun merak ettim, daum tas gibi mi oynatti feneri ? Daum'un takımları keyif verici hücum futbolu oynar, Fener de oynuyordu, eksikleri yok muydu tabi ki vardı ama, Fener Daum'la devam etseydi şimdi çok daha başarılıydı. Paralel evrenler hesabı falan galiba.Yanlız şimdi sen o yaşadığın paralel evrenden nası bizim evrene bağlanabiliyosun bu bir.İkincisi fener mi farklı sizin paralel evrende daum un aldığı kokain düzeyimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Cok komikmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://haber.gazetevatan.com/kocaman-5-ismin-biletini-kesti/500366/5/Spor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 FB TV varsa açın. 3 temmuz davası'nın en önemli sanığı şike süreci ve yargıyla alakalı açıklama yapıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 barnacle said: http://haber.gazetevatan.com/kocaman-5-ismin-biletini-kesti/500366/5/Sporserdar ve krasic gonderilmez ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aykut bu abi belli olmaz. 20 milyon yuroya dmc aldırır bi tane daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 fizban said: daum da kotu yonetir, zico da, aragones de, lorant da. ben daha iyisini ariyorum, bir isim soyleyin, fenerbahce basina gelsin de soyle hemfikir olalim. Fiz madem açık çek verdin, Dortmundun veya Juvenin hocasını yarına masamda istiyorum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Ben olsam lucescuya ne istiyosa verip getiririm başa.Adam gitti Shaktar CL banka çeyrek final banko şampiyon kaç senedir.Hani şu ülkeye gelmiş en iyi td dir bana göre Lucecu çok hakkını yedik adamın biz. Ama tabi istemem fenere gitmesini.Ama olsa o olurdu benim tercihim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aziz efendi yine ağlamaya saldırmaya başlamış hahah. Aziz Yildirim: "Galatasaray, statü gereği şampiyon oldu, yarım puanla. Unutmasinlar bunu." Aziz Yildirim: "Ben sampiyon olacagiz diyince neden herkes operason yapiyoruz diye bakiyor." Aziz Yildirim: "Meireles'e 8-9 mac ceza verdigin zaman ülkenin parasi gidiyor. Önce bunu düsünmek lazim." HAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 AHAHAHAHAAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAH aziz trolllemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Serdar ve Krasic kesinlikle kalmalı, gerekirse Serdar'ı kiraya versinler bi sene ama kalsın, yerli Pique olcak o daha Defansa ecnebi stoper almamakta diretcekse Aykut bari Alamanyadan Ömer Toprak veya Serdar Taşçıyı alsın, Bekir-Egemen saatli bomba gibiler. edit: Luce burda 3 kuruşa müthiş takımlar kursada beğendiremiyordu kimseye, şimdi Shaktarda gak dedimi 10 milyonluk guk dedimi 15 milyonluk Brezilyalı alıyorlar adama, niye o bolluğu başarıyı bırakıp buraya kanser olmaya gelsin adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 abi şu başkanın maskelerini takıp gezdiler hala destekliyorlar ya bişi demiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 aziz yıldırım sussa artık keşke. aykut kocaman'ıda alıp defolup gitse şu takımın başından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ravnos Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Bencede gelmezde gelse bi o tutar sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 yahu galatasaray da 2 sezon once bitik durumdaydı. bu hoca gidecek de kim gelecek deniyodu. alın iste ucuncu kez ft geldi. yani "aykut gitsin de kim gelsin" argumanı yanlıs. basarısızsa gidecek. takımın degisime ihtiyacı var, monoton durumda fb ilerleme kaydedemiyor. 2 sezon onceki gs kadar kotu durumda degil ama tabi. o da takım icindeki oyuncuların iyi niyetli olmasından kaynaklı. bizde yeniceri ocagı vardı, elebasları arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 bi de BAM vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 zamanında adamın kapısında ağlamaklı duran fenerlileri hatırlıyorum da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 http://spor.haberturk.com/futbol/haber/804588-yildirim-once-6-0-yensinler ANTU kafası diyince alınıyo herkes ama başkanın kafası tam antu kafasıymış ya la sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Aziz sağına kardeşin Aliyi soluna Aykutu alıp git pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 adamın 3 lafından biri galatasaray ahah demek arka arkaya böyle üstünlük sağlayınca çıldırmış fener bizi yıllardır yeniyor bu kadar ağlamadık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Yarım puan farkla şampiyon diyo ya uhahahah Kimse de sormuyor "hacı biz size normal sezonda 1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 puan taktık, üstüne sizin kıçınız kurtulsun diye getirilen playoff'da yine üstündük, hala ne konuşuyosun allasen?" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar