hoppidik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Merhaba arkadaslar, oynunu oynarken benim basima sikca gelen, oyuna ilk girdigimde 5 dk boyunca bilgisayarin kendisi toplamasini beklememe sebep olan ( bu esnada karsima ilk cikan mobdan dayak yiyip sinirden klavyeyi dislememi saymiyorum) hdd tekleme sorununun cozumunu battle net formlarinda buldum. İlgili baslliga buradan ulasabilirsiniz. http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/5642269402?page=1 Ayrica ingilizce bilmeyen arkadaslar icin kendimce yardimci olmaya calismak istedim. Yontemin win 7 icin olan Turkce aciklamasini asagida anlatmaya calistim. 1. Bu yontemi uygulamak icin min 16 gb bir flash memory e ihtiyacimiz olacak, hizi onemli degil. Hizli olmasi, yontemi uygularken flash memory e yukleyecegimiz ~7 gb lik dosyanin yuklenmesi esnasinda bekleme surenizi kisaltir ama oyuna bir etkisi olmaz. 2. Asagida linkini verdigim MPQ klasorunuoldugu gibi flasiniza kopyalayin. Bu islem flash memory niz ne kadar hizliysa o kadar cabuk bitecektir. "C:Program Files (x86)Diablo IIIData_D3PCMPQs" 3. Sonrasinda yukaridaki adreste yer alan mpq klasorunun adini istediginiz gibi degistirebilirsiniz. 4. Sonrasinda windows start>run>cmd yaptiktan sonra karsiniza gelen dos komut ekranina asagidaki komutu yazin. cd "C:Program Files (x86)Diablo IIIData_D3PC" mklink /j "C:Program Files (x86)Diablo IIIData_D3PCMPQs" "D:MPQs" Sondaki komutta yer alan D benim flash memory min windows tarafindan atanan adi, bu ad sizde ne ise onu yazmaniz gerekiyor. Eger basarili olduysaniz "a symbolic link has been created .." (link yerine junction da diyebilir) seklinde bir yazi gelicek. Bu yontem bende calisti belki aranizda bu problemi yasayan baskalarida varsa umarim yardimci olur. Herkese iyi oyunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 fikir iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Aa iyimiş. Bende SSD vardı sıkıntı çekmiyordum ama bir arkadaşım bundan muzdaripti. Teşekkürler. Keşke WW sırasında disconnect yememize neden olan ve abzürt yerlerde stutterstep yapmamıza neden olan sorunda geçse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 WW build bildiğin cheat komple kaldırmaları yada hunharca nerflemeleri lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 aynı sorun bende de var da act1 da herhangi bir takılma olmazken act2 de bildiğin ölü buluyorum kendimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2012 Evet ssd de problem olmuyor ama bu sekilde mekanik hdd lerin surekli calismasi ve bunabagli isinma problemleride en aza indirilmis olunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 şu olay sayesinde dpsim arttı yeminlen çok teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hoppidik Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Afiyet olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 hele usb 3.0 flash olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2017 bende de var bu ya ara ara çok değil fps 120-150 iken ms90 civarıyken sanıyorum hdd yuzunden anlık takılmalar oluyor. win10 kullanıyorum var mı bir çözümü?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2017 ulan şöyle bişeyi poe de yapabilsem keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar