Mosquito Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 selamlar, leon2011 dizel dsg otomatik kullanıyorum. yakıtı biraz fazla şehir içi 6,5-7lt/ aralığında gidiyor.Gerçi kısa mesafede iş yeri ve gaza basmaktan çekinmiyorum hiç. yakıt fazla yakması haricinde hiçbir problem yok çok memnunum. yakıt çok problem değilse, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Argoel said: Hakikaten çok yakıyormuş.Honda yeni kasa çıkana kadar hatchback araba ürütmeyi durdurmuş.Hyundai i30 ve giulietta arasında kaldım an itibariyle. Arada 15k fark var.Hyundai i30 benzinli otomatik 45k giulietta 60k. i30 u guiletta ayarında istiyorsan elit donanım bakmalısın oda 51.300TL otomatik. hocam guiletta ya verecek para varsa guiletta al tabiki:) ama ben astra,megane,c4,308 falan bu tip araçlardan bakıyorum diyorsan tabiki en iyi seçenek i30 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 alfa nın alt paketi 61.600 listesi.Alt pakette park sensörü bile yok donanım olarak.Üst paketin fiyatı 65.200. i30 alt pakette alfa nın üst paketinde olmayan özellikler bile olabilir çok dolu araç.Hal böyleyken i30 44k fiyat aldım alfa 65k. Elbette i30 bir giulietta değil ama aradaki fark 21k olunca insan değer mi diye düşünüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 değmez. ben düşündüm senin yerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Selam, Fark yüzde kaç? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Guiletta tip olarak bence harika ama konsolun çok kötü göründüğü kısmına ben de katılıyorum. geçenlerde hyundai ye gittim, hyundai lan, almam tabii ki de yine de bi bakayım kafasıyla gittim ve i30 a hasta oldum. tipi güzel, içi çok hoş, donanımına göre fiyatlar baya iyi. dizel otomatik için bu aralar en uygunu bu sanırım. bi de yeni megane 1.5 dizel otomatik var da, reno dan çok çekmiş bir insan olarak önermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Fark olarak giulietta %47 daha pahalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 bu arada söylendi mi bilmiyorum yeni A serisi var, 1.5 dizel 69k dan kapı açıyor, otomatik değil ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2012 A serisi benzinli otomatik sormuştuk dolusuna 80 k fiyat vermişlerdi.Şu an için fiyatları yüksek, belki ilerde alınabilir seviyelere gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 benzinle dizel arasında yakıt fiyat farkı da tüketim farkı da kalmadı gibi bir şey 1 seneye eşitlenir hepsi, artık dizel kasmaya gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 DRaGoN_SLaYeR said: bu arada söylendi mi bilmiyorum yeni A serisi var, 1.5 dizel 69k dan kapı açıyor, otomatik değil ama sanırım. renoyu sevmiyosan reno motorlu mersoyu hiç sevmezsin, alma bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ha bide tekrarlamakta fayda var. 1600 ccye kadar dizel otomatik araç alacaksanız seçenekleriniz aslında kısıtlı. sadece vw grubu (vw, audi,seat, skoda) ve renault da çift kavrama şanzıman var. Diğer citroen, peugeot, kia, hyundai cart curt otomatikleşitirilmiş manuel şanzıman (aka yersen otomatik) diye geçiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 navyamphs said: ha bide tekrarlamakta fayda var. 1600 ccye kadar dizel otomatik araç alacaksanız seçenekleriniz aslında kısıtlı. sadece vw grubu (vw, audi,seat, skoda) ve renault da çift kavrama şanzıman var. Diğer citroen, peugeot, kia, hyundai cart curt otomatikleşitirilmiş manuel şanzıman (aka yersen otomatik) diye geçiyor. her grubun dual clutch sanzimani var. fiat - ddct ford - powershift mercedes - speedshift bmw - m dct peugeot ve mitsubishi - tc sst renault - edc vw grup - dsg porsche - pdk gm , honda ve hyundai de de var. isimlerini hatirlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Argoel said: Arkadaşlar yeni bir araç almak istiyoruz.Mevcutta opel astra 1.3 dizel otomatik vites aracımız var fakat klima açıkken kalkışlarda sorun yaşatıyor. sport tuşunu açık tutun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 bu arada 1.3 1.2 dizeller 1.6 lardan fazla yakıyor dur kalkın çok olduğu yerlerde. 1.6 en optimumu abi, ben olsam şu an alcak olsam alcagım tek bı araba var oda mito 1.6 dizel, 2. el tabi. hem ucuz hem güzel hem az yakar hem şekil bi tarzı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 navyamphs said: renoyu sevmiyosan reno motorlu mersoyu hiç sevmezsin, alma bence. Renoyu hakkaten sevmiyorum illallah dedirtti ama motorundan yana bi şikayetim yok, gayet iyi gidiyor araçlar, otomatik de sahane, hatta fluence in vites geçişlerini ilk gördüğümde hasta olmuştum. Yol tutuş, iç dizayn, kullanılan malzeme, konfor ve benim için en önemlisi kendini güvende hissedememe. Bunlar yüzünden sevemiyorum renoyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 KHaRoN said: navyamphs said: ha bide tekrarlamakta fayda var. 1600 ccye kadar dizel otomatik araç alacaksanız seçenekleriniz aslında kısıtlı. sadece vw grubu (vw, audi,seat, skoda) ve renault da çift kavrama şanzıman var. Diğer citroen, peugeot, kia, hyundai cart curt otomatikleşitirilmiş manuel şanzıman (aka yersen otomatik) diye geçiyor. her grubun dual clutch sanzimani var. fiat - ddct ford - powershift mercedes - speedshift bmw - m dct peugeot ve mitsubishi - tc sst renault - edc vw grup - dsg porsche - pdk gm , honda ve hyundai de de var. isimlerini hatirlamiyorum. boldladım hoca, tekrar bi oku istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 1600cc ye kadar var iste dual clutch araba. Bolge mudurlerinin turkiyeye yari otomatik sanziman ittirme sevdasina getirmiyorlar buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ehehe, tamam da üstad topic türkiye de geçiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 iste diger turlu sanilmasin diye parantez actim. Var da getirilmiyor, markada yok degil yani. (:P) cok yakinda sunulcagini dusunuyorum. Sonucta sanzimanlari getrag, borgwagner, Luk falan uretiyor. Marka lisansiyla uretilenler disinda birsuru kendi argelerini yaptiklari urunler var. Diger firmalarin alip uygulamasi an meselesi. orn. volvo v40, ford focus 2013, guilietta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 ZF nin f10 5 serisinde kullandigi 8 ileriyi mevcut uretimlerinde kullanan markalar asagida, wikipedia alintisidir. ancak dikkat edilirse, olay biraz da son yazimlimda bitiyor. ayni sanziman ayni sonucu almiyor. cesitliligi arac ureticisi sagliyor sanirim. ornegin eski f10 larda yenilerdeki eco mode yok. ayrica sport olmayan eski f10 larda da zf 8 ileri vardi ancak sanirim sport ve sport+ scenekleri yoktu. ancak bu farklar zf nin sanzimanda yaptigi degisikliklerden mi yoksa bmw nin kendi yazilimsal/donanimsal farkliliklari mi onu bilemiyorum. diger markalarla da dogal olarak benzer farkliliklar hem marka icinde, hem markalar arasi olacaktir. dolayisi ile ayni firmadan uretim sanziman ayni performansi verir diyebiliyor muyuz kesin? wikipedia said: Audi Audi A4 North American version Audi A5 North American version Audi A6 Audi A7 Audi A8 Audi Q5 North American version Bentley Bentley Mulsanne (2010) Bentley Continental GT V8 BMW BMW 1 Series BMW 3 Series BMW 5 Series BMW 5 GT BMW 6 Series BMW 7 series BMW X1 BMW X3 BMW X5 BMW X6 BMW Z4 Chrysler Chrysler 300 V6 Dodge Charger V6 Jaguar XF Lancia Thema V6 Land Rover Range Rover Range Rover Sport Discovery Ram 2013 Ram Rolls-Royce Rolls-Royce Ghost Rolls-Royce Phantom Volkswagen Volkswagen Amarok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 motorun torku, devri, difflerin mukavemeti, saft uzunlugu falan giriyor isin icine. Bide performans ve reliability arasinda da ayarlari vardir kesin. Shift hizi ve oranlari vs birsuru degisken. sanziman mevzusu zaten motora kiyasla derya deniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 KHaRoN said: motorun torku, devri, difflerin mukavemeti, saft uzunlugu falan giriyor isin icine. Bide performans ve reliability arasinda da ayarlari vardir kesin. Shift hizi ve oranlari vs birsuru degisken. sanziman mevzusu zaten motora kiyasla derya deniz. evet, ben de tam benzer dusunceler icinde mesajimi editlemistim. yaniti da almis oldum boylece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Arkadaşlar önceki sayfalarda belirttiğim gibi dizel araçtan vazgeçildi. Eşime audi a3 dizel otomatik araç aldık uzun yol yapacağı için. Az km yapacağım ve malum benzinle dizel arasındaki fiyat azaldığı için benzinli otomatik araca dönmüş bulunuyorum. Aklımdaki alternatif Hyundai i30 gdı otomatik style paketi.Araca 44k fiyat aldım. Bir alternatif ise ikinci el audi a1 1.4 tsfi otomatik ambition Sahibinden ilan Gönlüm az audi ye kayıyor ama donanım olarak hyundai hem çok daha üstün (bluetooth,fonksiyonel direksiyon vs.)hemde sıfır araç. Audi yi alıp donanım ekletmek te çok can yakacak gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 fiyat farki dusse de dizel motorlarin tuketim rakamlari benzinlilerden daha dusuk. gene daha hesapli oluyorlar. turkiye de benzin cok pahali oldugu icin de servis ucret farki kat kat cikiyor, hatta luks segmentte bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar