Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL | Borussia Mönchengladbach - Fenerbahçe 04.10.2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fener 2-0 öne geçer, sonra aykut devreye girer 3 tane yer. Maç sonunda samet aykutun sözleşmesinin 3 yıl daha uzatıldığını yemin ederek anlatır.
Mesaj tarihi:
fenerin yenilmesini istiyom ama, 3-1 falan yenecek. iddia oynayacak varsa ev, araba ne varsa satıp fenere bassın. +1 handikapli bassın hatta. hadi bu kıyağımı da unutmayın
Mesaj tarihi:
FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ BELLİ OLDU
Sarı-lacivertli ekip, Mönchengladbach karşısında Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Cristian, Meireles, M.Topal, Caner, Kuyt, Sow ilk 11'i ile çıkacak.

Cristian kanat oynayacak sanırım gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Yeter artık YETER!
Mesaj tarihi:
Buddha said:

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ BELLİ OLDU
Sarı-lacivertli ekip, Mönchengladbach karşısında Volkan, Gökhan Gönül, Bekir, Egemen, Hasan Ali, Cristian, Meireles, M.Topal, Caner, Kuyt, Sow ilk 11'i ile çıkacak.

Cristian kanat oynayacak sanırım gülsem mi ağlasam mı bilmiyorum. Yeter artık YETER!

kanat oynamıycak, 4-3-3ün orta üçlüsünden biri olcak işte
Mesaj tarihi:
Orta değil abi. NTVSpor'da dizilişi gösterdi. Adam Forvet arkası Alex'in bölgesinde oynuyor. ULAN Alex yüzünden sistem değiştiremiyorum diye ağladı aynı sistemde Cristian'ı koymuş oraya. Umarım her maç tribünler istifa diye bağırır.
  • Yeni Oluştur...