Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GUİLDWARS open beta başlıyor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
oyun acildiginda belli alanlari dl suresi olmicak buyuk ihtimalle, onun yerine party olarak girdiginiz alanlarda olan 700-800kb harita yuklenmesi olucak gibi gorunuyor. yani bu sistem ufak bir degisiklik ile oyun cikdikdan sonra da beklenebilir.

bu arada oynayan varsa ulassin bana;

Cade Everblack, R/W17[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Mesaj tarihi:
Birgun boyunca anlattim sana, sorun sende, hatta bilgisayar/net baglantisini gectim, sorun sendeee :P

Chosen Bloom lvl19 Ele/Mes (fire+dom)[signature][hline][Golden Horde]Berke Xar
Mesaj tarihi:
bende 18 oldum bıraktım çok saçma bir oyun olmuş ne bileyim çıktım diablo oynadım biraz kendime geldim valla üstüne para verseler oynamam o kadar diyorum[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Hayır kaçırdın =) , bidahaki ayın başında girebilirsin ancak Aralık 4-5 cumartesi - pazar yani.Ondada yine önce pre-order yapanları alıyorlar yada yabancı dergilerin verdiği promosyonları kullanabiliyorsun.[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.''
Mesaj tarihi:
şimdiye kadarki eventlerde şurdan burdan ücretsiz bulunan keylerle katılabildi insanlar ama bundan sonraki eventlerde bu durumun sözkonusu olup olmayacağı belirsiz, sadece önsipariş verenlerin katılabileceği kesin.. eğer benzer bir fırsat olursa bu bölümde sticky olarak görebilirsiniz belli olduğunda.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
  • Yeni Oluştur...