roket adam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://nisanyan1.blogspot.com/2012/09/nefret-suclaryla-mucadele-etmeli.html Şöyle bi yazı yazmış. Şöyle de bi paragraf geçiyor. said: Buna karşılık, bundan yüzlerce yıl önce Allah’la kontak kurduğunu iddia edip bundan siyasi, mali ve cinsel menfaat temin etmiş bir Arap lideriyle dalga geçmek nefret suçu değildir. “İfade özgürlüğü” denilen şeyin, adeta anaokulu seviyesindeki bir test örneğidir. Sonra da tehditler falan almaya başlamış, Twitter'dan hala yardırıyolar adama: https://twitter.com/i/#!/search/?q=%40sevannisanyan&src=typd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 kavonoza bok koyup, karısının başından aşağı döken birisiyle bu konulara girmek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 net, vururlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaliko Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sacma bence yazdiklari. Sonucta siddet dogu kulturunun bir parcasi. Tahrik edersen boyle olur. İfade ozgurlugu falan degil bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 mali menfaat derken ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yanlış ülke, hatta yanlış dine inanan insanlara yönelik talihsşz açıklama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sevmem bu herifi ama haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Wispy said: mali menfaat derken ? arap ticareti her zaman büyük adamla ticaret yap, o dönemin en büyüğü kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Muhammet ne trolledi arkadaş yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 muhammed abi t ile yazana gıcık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ne boksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sonunda ünlü oldum heyo diodr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 şu peygamberlik mertebesinin ekmeğini bi isa yiyemedi arkadaş.. adamı anında infaz ettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Adam ne dese hemen bok mevzusu çıkıyor karşısına. Kemalistinden müslümanına herkes aynı şeyi söylüyor lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 e tabi abi ne çıkacak. hayatta milyon tane iyi işe imza atabilirsin. yaptığın tek bir hata ömür boyu üzerine yapışır. Sonuçta 3 yanlış bir doğruyu götürmüyor tek bir yanlış tüm hayatını götürebiliyor insanın. Adamın yaptığı da unutulacak cinsten değil yani. Hani karısına kızıp tokat atar bir anlık dersin kavanoza koyup kafasından dökmek nedir lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 nişanyan dengesizin teki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 mani said: e tabi abi ne çıkacak. hayatta milyon tane iyi işe imza atabilirsin. yaptığın tek bir hata ömür boyu üzerine yapışır. Sonuçta 3 yanlış bir doğruyu götürmüyor tek bir yanlış tüm hayatını götürebiliyor insanın. Adamın yaptığı da unutulacak cinsten değil yani. Hani karısına kızıp tokat atar bir anlık dersin kavanoza koyup kafasından dökmek nedir lol. mazur görülebilecek şeyler değil; ama anlaşılır hatalar da var. tamam kavga edersin eşinle, olabilir sinirden gözün birşey görmez de çıkartırsın bi aparkat. bu adam kavanozla falan organize, planlı bir iş yapıyor ve yaptığı işe bak heheh adamın güzel işleri de var, biliyoruz; ama lütfen, hata deyip geçmeyelim şu eyleme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Adamın karısının kafasına bok atmasının konuyla ne alakası var ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi ben hata demedim ya beni niye alıntılıyorsun hehe. yaptığı anormallik diyorum ben. bir anlık sinirle tokat atsa hata olur diyorum yaptığı planlı programlı manyaklık yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 konuyla ilgisi yok, adamın karakteri ve ruh haliyle ilgisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Pardon o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hahah yanlız twitleri okuyorum okadar saçma sapan cevaplar geliyor okadar gelişine vuruyor ki Sevan Nişanyan çekirdek alıp çitleyesim geldi. bu muhabbet sabaha kadar devam eder uyumazsa. takip edilesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 HikmetHoroz said: Ne boksa. muhammet peyganbere bok dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 adam niye bok dökmüş ayrıca karısına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Pilavı lapa yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar