Chastor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bireysel kullanım için işimi görücek bir yazıcı arıyorum.Siyah beyaz kullanıcam renkli basmasınada gerek yok laser yazıcı olucak heralde kartuş derdi falan olmasın.Birde scannerının olması lazım çok bilmiyorum hangi marka iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Samsung ML-xxxx serisi herhangi bir cihaz. Wi-Fi'li olan modeli daha sahane olur ama onun modeli ML diye baslamiyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ml ler güzel gibi ama böyle küçük boyutlu scannerlı modelini bulamadım varmı o tarzda birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Amazon.co.uk'de var, gecen kendim icin bakarken gordum. Ordan modeli bulup TR sitelerinde bi bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/samsung-scx3405fw-scx3405fw-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=59544 Tavsiye ederim. Yakın zamanda aldım. Aslında faks gereksiz oldu ama ne yazıkki TRde direk fakssız sade wireless olanı yok. Yüzde 25 Vatan indiriminden 360-370 gibi bişeye almıştım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ya yazıcı alıcamda öyle evde kücük işler için kardeşimin okulu için fln. bunu buldum ama bunun kartuşu doldurulabiliyorumu? hp yada kartuşu doldurulabilen bu fiyatlarda yani 100 lirayı geçmeyen bişey varmı bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Hemel alma. Önce bir araştır, Windows 8 durumunu öğren. Tavsiyem budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 ya babam kardeşim fln kullancak ben değil.onlarda windows 7 den memnunlar 2-3 yıl daha 7 kullanırlar o sorun değilde.kartuşun doldurulabilmesi lazım yeni kartuşlar yazıcı fiyatına nerdeyse. bulamadım bitürlü hangisi doldurulur hangisi doldurulmaz vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 samsung denmiş zaten, kullanmadım ama bayadır görüyorum, fiyatları falan makul gözküyor, banada muhasebe defterlerini falan yazdırırken sorun çıkartmayacak bir model lazım lazer olarak, önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Al abi öyleyse. Hatta çok iyi ürünmiş, ben de alayım. Mürekkepliymiş, alma. Şimdi bakıyorum, bana da gerek zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Tonerli yazicilarda doldurulabilme gibi bir derdiniz olmuyor genelde. Doldurulamazsa bile tonerin dolduruldugu yeri kenarindan delip dolduruyorsunuz, bantla geri kapatiyorsunuz. Hic olmadi 20 liraya bilen birine doldurtuyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi alıcamda yanında gelen kartuşlar şunlar: HP 301 Siyah Mürekkep Kartuşu, HP 301 Üç Renkli Mürekkep Kartuşu bunlar doldurulabiliyormu? dolduruluyorsa alıcam hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 http://www.bimeks.com.tr/urun/122130/xerox-phaser-3040b.aspx Bu çok iyi gibi. Verdiğin fazla paraya acıma. Mürekepliler 300 sayfa basınca dolum istiyor, lazerin dolum fiyatı aynı ama dolum sayısına göre 2000-5000 arası gidiyor. Renkli istiyorsan ancak o dediğin iyi görünüyor. Benim yazıcı çok eski, ömrü bittiğinden değiştirmem gerek. Bunun ömrü çok uzun, markasının kalitesi belli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Inkjet kartuslarin doldururken bozulma ihtimali cok yuksek. Daha dogrusu bu doldurma hikayesi yuzunden oyle bir hal aldi. Aletin yazilimi dolduruldugunu anlarsa bozuk bu kartus diyor. Bir yeni cikan urunlerinin kalitesini bilmem ama hayatim boyunca edindigim tecrubelerden oturu derim ki; HP hayatimda alacagim son markadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Selam, Verdiğin bilgilere ve isteklere dayanabilecek, sarfiyatı az, lazer, siyah-beyaz, tarayıcısı olan, hatta faksı bile olan bir model var. HP, Xerox, Samsung hepsi aynı ayarda aslında. HP sadece çok fantastik işler yaptığı için, kullanıcısına kobay gözüyle bakıyor. Her yeni teknolojisini kullanıcıda deniyor. O yüzden buradaki arkadaşlar HP'den çok veryansın ediyorlar. Ama mesela HP'nin 1010, 1020 modeli gelmiş geçmiş en iyi yazıcıdır benim gözümde. Hatta bir çok insan için bu böyle.. Sarfiyatı düşük, toneri çabucak 15-20 liraya doluyor. Parçası çok kolay bulunuyor, ucuz vs. vs. Hatta yazıcı aleminin Şahin'i diyorum ben ona. Diğerleri gibi uzay mekiği mantığıyla yapmamışlar. Hemencecik tornavidayla girişilip halledilebiliyor bütün sorunları. Sana tavsiye edeceğim yazıcı ise CANON MF4450. Bu yazıcının toneri HP Laser 12A ile neredeyse aynı. Sadece ufak bir tırnak var kendinden ayıran. Onu da biz değiştiriyoruz, gül gibi 12A bile takıp kullanabiliyorsun. 12A isimli dediğim toner de bu HP'nin 1010 ve 1020 modellerinin ortak kullandığı toner oluyor zaten. CANON al, arkana bile bakmadan uzun yıllar götürür seni. Hem yeninesil yazıcılar gibi Chip masrafı da çok yok. Çok rahat edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 canon iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar