Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yazıcı tavsiyesi

Chastor

Öne çıkan mesajlar

http://www.vatanbilgisayar.com/Lazer%20%C3%87ok%20Fonksiyonlu%20Yaz%C4%B1c%C4%B1/samsung-scx3405fw-scx3405fw-yazici,-tarayici,-fotokopi,-faks/productdetails.aspx?I_ID=59544

Tavsiye ederim. Yakın zamanda aldım. Aslında faks gereksiz oldu ama ne yazıkki TRde direk fakssız sade wireless olanı yok. Yüzde 25 Vatan indiriminden 360-370 gibi bişeye almıştım sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
ya babam kardeşim fln kullancak ben değil.onlarda windows 7 den memnunlar 2-3 yıl daha 7 kullanırlar o sorun değilde.kartuşun doldurulabilmesi lazım yeni kartuşlar yazıcı fiyatına nerdeyse.
bulamadım bitürlü hangisi doldurulur hangisi doldurulmaz vs.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
http://www.bimeks.com.tr/urun/122130/xerox-phaser-3040b.aspx

Bu çok iyi gibi. Verdiğin fazla paraya acıma. Mürekepliler 300 sayfa basınca dolum istiyor, lazerin dolum fiyatı aynı ama dolum sayısına göre 2000-5000 arası gidiyor. Renkli istiyorsan ancak o dediğin iyi görünüyor.

Benim yazıcı çok eski, ömrü bittiğinden değiştirmem gerek. Bunun ömrü çok uzun, markasının kalitesi belli.
Sosyal ağlarda paylaş

Inkjet kartuslarin doldururken bozulma ihtimali cok yuksek. Daha dogrusu bu doldurma hikayesi yuzunden oyle bir hal aldi. Aletin yazilimi dolduruldugunu anlarsa bozuk bu kartus diyor.

Bir yeni cikan urunlerinin kalitesini bilmem ama hayatim boyunca edindigim tecrubelerden oturu derim ki; HP hayatimda alacagim son markadir.
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Verdiğin bilgilere ve isteklere dayanabilecek, sarfiyatı az, lazer, siyah-beyaz, tarayıcısı olan, hatta faksı bile olan bir model var.

HP, Xerox, Samsung hepsi aynı ayarda aslında.

HP sadece çok fantastik işler yaptığı için, kullanıcısına kobay gözüyle bakıyor. Her yeni teknolojisini kullanıcıda deniyor. O yüzden buradaki arkadaşlar HP'den çok veryansın ediyorlar.

Ama mesela HP'nin 1010, 1020 modeli gelmiş geçmiş en iyi yazıcıdır benim gözümde. Hatta bir çok insan için bu böyle..

Sarfiyatı düşük, toneri çabucak 15-20 liraya doluyor. Parçası çok kolay bulunuyor, ucuz vs. vs.

Hatta yazıcı aleminin Şahin'i diyorum ben ona.

Diğerleri gibi uzay mekiği mantığıyla yapmamışlar. Hemencecik tornavidayla girişilip halledilebiliyor bütün sorunları.

Sana tavsiye edeceğim yazıcı ise CANON MF4450. Bu yazıcının toneri HP Laser 12A ile neredeyse aynı. Sadece ufak bir tırnak var kendinden ayıran. Onu da biz değiştiriyoruz, gül gibi 12A bile takıp kullanabiliyorsun.

12A isimli dediğim toner de bu HP'nin 1010 ve 1020 modellerinin ortak kullandığı toner oluyor zaten.

CANON al, arkana bile bakmadan uzun yıllar götürür seni. Hem yeninesil yazıcılar gibi Chip masrafı da çok yok. Çok rahat edersin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...