yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://browser.yandex.com/ adamlar baya ciddi la galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 adamlar coktandir ciddi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 daha basarılı bir isim bulunabilirdi sanki 'yandex' ıhh isimden kaybettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 internet keyfi sadece Windows 98SE IE3 ve AltaVista ile çıkar. dağılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Black_Lupin said: internet keyfi sadece Windows 98SE IE3 ve AltaVista ile çıkar. dağılın! Netscape Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 netscape 5.0 ile girmiştim ben de bu diyarlara yanlış hatırlamıyorsam. 4.0-4.5 da olabilir gerçi.. hey gidi günler ya. deniz lambası dönüp dururdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yaşla beraber mainboard sıçıyo biliyonuzmu ondan hatırıma gelmemiş. doğru netscape olacaktı doğru cevap. ha bir ekleme daha yapayımda bari. ... + ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ICQ net en ii IM programiydi ya. 2001b rulaz ama çok bozdu sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben kullaniyorum icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bunlarda çakma google. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 haha browserda tam chrome çakması olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 o değilde settings sayfası niye aynı chrome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bu chromeun open source versiyonu var sanırım chromium diye, onu kullanarak yapmışlar işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 evet, browser chromium. bu da ironik aslında.. google'ın browser'ını açık kaynaklı yapıyor. rusya ve çin'in bir numaralı arama motorları, onun kaynağından kendi browser'larını çıkarıyorlar. yine de yandex türkiye'ye iyi girdi, hakkını vermek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi yandex bana yancı kelimesini çağrıştırıyo ya, internet explorer bile daha samimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=LwdN7colqQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yandexin en güzel yanı, mapste fotoğraflarla yürüyebilmek fsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yandex ilk senesinde 1% pazar payı alabildi trden. Bana samimi gelmiyor bu yandex nedense ya. Adamlar çünkü innovative değil follower gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Download Buttonu bana hassssss operayı satın almışlar dedirtti bi an sonra one lan crome gibi dedim resimden... böh dedim kapadım Bildiğin operanın download buttonunu çalmışlar saflksajkflsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 chromium'a yandex basmıslar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 "chrome'un yandex yemişi." ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ne kadar önyargılısınız şaşılacak şey. mecbur pazara böyle girecekler sonra yavaş yavaş ayrılacaklar. uzun vadede google'a benzemezler. zira taklit aslını yaşatır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Editor said: Download Buttonu bana hassssss operayı satın almışlar dedirtti bi an sonra one lan crome gibi dedim resimden... böh dedim kapadım Bildiğin operanın download buttonunu çalmışlar saflksajkflsa direkt opera hakkaten buton ordan, browser googledan. her şeyi çalıntı bu yancıların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ben indirip bakmadım da alttarafı bir browser ne kadar inovatif olabilir ki diye cahil cüheyla düşüncelerim oldu hani telefon yapmak gibi bişey bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 yüzde 1 pazar payı almışlarsa öpüp başlarına koysunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar