Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yandex.Browser

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
netscape 5.0 ile girmiştim ben de bu diyarlara yanlış hatırlamıyorsam. 4.0-4.5 da olabilir gerçi.. hey gidi günler ya. deniz lambası dönüp dururdu
Mesaj tarihi:
evet, browser chromium. bu da ironik aslında.. google'ın browser'ını açık kaynaklı yapıyor. rusya ve çin'in bir numaralı arama motorları, onun kaynağından kendi browser'larını çıkarıyorlar.

yine de yandex türkiye'ye iyi girdi, hakkını vermek lazım.
Mesaj tarihi:
Yandex ilk senesinde 1% pazar payı alabildi trden. Bana samimi gelmiyor bu yandex nedense ya. Adamlar çünkü innovative değil follower gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
Download Buttonu bana hassssss operayı satın almışlar dedirtti bi an sonra one lan crome gibi dedim resimden... böh dedim kapadım

Bildiğin operanın download buttonunu çalmışlar saflksajkflsa
Mesaj tarihi:
ne kadar önyargılısınız şaşılacak şey. mecbur pazara böyle girecekler sonra yavaş yavaş ayrılacaklar. uzun vadede google'a benzemezler. zira taklit aslını yaşatır.
Mesaj tarihi:
Editor said:

Download Buttonu bana hassssss operayı satın almışlar dedirtti bi an sonra one lan crome gibi dedim resimden... böh dedim kapadım

Bildiğin operanın download buttonunu çalmışlar saflksajkflsa

direkt opera hakkaten buton ordan, browser googledan. her şeyi çalıntı bu yancıların
Mesaj tarihi:
ben indirip bakmadım da alttarafı bir browser ne kadar inovatif olabilir ki diye cahil cüheyla düşüncelerim oldu

hani telefon yapmak gibi bişey bu
  • Yeni Oluştur...