Sufi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sağlık sistemimiz ahım şahım bi durumda değil. bunu görmek için devlet hastanesine gidip "senin için 3 dakikam var" diyen bi doktorla karşılaşmak yeter. ancak iyi diyen büyüklerin söylediği de doğru. çünkü onlar eskiye göre kıyaslıyorlar. eskiden sağlık sistemi diye bişey yoktu. şimdi kör topal bi sağlık sistemi var. hiç olmaması durumuna göre iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sempaticik Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sizinle fikir teatisinde bulunmak benim için büyük zevkti fakat öğle yemeği nedeniyle AFK olucam, siz öğle namazı olmasını beklerdiniz biliyorum (: döndüğümde kaldığımız yerden devam etmekten onur duyarım çünkü bu konuyu ekşide veya başka mecralarda da tartışabilirdim ancak buradaki arkadaşların dünyaya daha geniş açıdan baktıklarını düşünüyorum.. Kimileri mesafeyi cetvelle hesaplar, kimileri ise pergelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ülkede bi ciddi deprem olsa şehirlerin yarısı yıkılacak millet hala duble yol diyor kafayı yicem. Eskiden enflasyon cavarmış, ulan geçen yıla göre %30 pahalıya doğalgaz yakacan bu yıl haberin var mı senin be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 allah affeder inşaallah kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Anketler %52 diyor Çok büyük kesim şükrediyor seninle birlikte demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 afiyet olsun kardes, yemegini ye, sonra devam edersin mesaiye. biz burdayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 o değilde gidip patide atayizler varmış diye yasaklatırabilir de bu kafalar. şaşırmam açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bence Türkiye'yi yanlış değerlendiriyorsunuz , siz birşeyleri değiştiremiyeceğinize göre artık sizin değişme zamanınız geldi. Türkiye'yi sadece bir pazar olarak görün , vatan olarak görürseniz oturup üzülürsünüz. Vatan diye birşey mi kaldı 21.yy'da zaten , dünya vatandaşı olmaya bakın , yolsuzluk , kirlilik her yerde var , siz her yerden nasıl para kazanırsınız , avantaj sağlarsınız onu düşünün . Ben bu kafada düşünenler için AKP'nin uygun olduğunu düşünüyorum , diğer hükümetler her açıdan geri kalıyorlardı , köklü değişiklik yapamıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 hayırdır nadasa bırakılmış troll hesabı mı çıktı gene ortalığa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Troll ve karşılıklı kişisel tartışmadan dolayı kilitlendi. Tartışmak isteyen özelden tartışsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar