Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sen amelelerimi az önce asaladin? kücük gördün?
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Hayatın cheat code'u o telefona klapaucius yazıyorsun, ardından koyduğun "!;" sayısı kadar adam geliyor
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Ayrıca onlar amele değil, dayımgiller falan
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 çizgi romandan gerçek hayata gönderme.. bu arada ali sabancının zırhlı son model mersosunu portföyümüze katmışız 500k TL prim kesmişler, o güne kadar kesilen en yüksek kasko primi 70k küsurmuş gerçek hayatta büyük paralar ve büyük şirketler yönetiyorsan durum bu, animeyi kıs pampa
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Nasıl 30 saife geldi bir gecede? Kız mı geldi?
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Seele said: sen amelelerimi az önce asaladin? kücük gördün? karpuz yiyoz lan onlarla inşaat demirleri ile eskrima eğitimi verdiğim foot soldierlarım benim.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben bilmem kac milyonluk firamin teyzesinin oglunun kankisi konumundayim.
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Kamyon dolusu adama da gerek yok tek bir tanesi yetiyor
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 BabacumMostors said: çizgi romandan gerçek hayata gönderme.. bu arada ali sabancının zırhlı son model mersosunu portföyümüze katmışız 500k TL prim kesmişler, o güne kadar kesilen en yüksek kasko primi 70k küsurmuş gerçek hayatta büyük paralar ve büyük şirketler yönetiyorsan durum bu, animeyi kıs pampa gerçek hayat çok acımasız lan. burada belli tipler var. abi tr'de adamlar öle korunmuyordur. iş konuşmya gidiyorsun. kapılar kapılar kapılar kapılar!! baya checkpoin geçiyorsun. en son kısmında bi kapı oluyor. çiftli oluyor hep. sen dışarıdan açıyorsun sana bakan kapıyı. içeriden de adam açıyor. öyle giriyorsun işte. girince de kitliyorlar zaten. epic lan. ruski güvenlik güzel bişi
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 evet cok elitsiniz. her sabah taze meyve suyu ve havyarla besleniyorsunuz.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 sevmiyorum abi havyar. ama yolun düşerse yeriz. beluga vodka da içeriz.
Seele Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 abi sen cay ictim mi santiyede sicak demli tavsan kani. onu bana söyle. http://25.media.tumblr.com/tumblr_mck8m2O8wU1rg5zdfo1_1280.jpg
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 olm inşaatta çay iste sen yeter yanına reçel de getiriyorlar hem. götürürsün malı be.
Zep Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dasaa baküde inşaatta çalışmıyor muydu? ne eliti?
Noyzura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 BabacumMostors said: çizgi romandan gerçek hayata gönderme.. bu arada ali sabancının zırhlı son model mersosunu portföyümüze katmışız 500k TL prim kesmişler, o güne kadar kesilen en yüksek kasko primi 70k küsurmuş gerçek hayatta büyük paralar ve büyük şirketler yönetiyorsan durum bu, animeyi kıs pampa sabancıyı ve batmanin babasını boşverde bana hayatımda 3 defa bıçak çekildi. Sadece bir tanesinde kaçtım ama hadi koş dediğimde korkudan dizleri kitlenmiş olan arkadaşımı kurtarmak için geri dönmek zorunda kalmıştım =) hani sadece forum geyiklerine bakıp bu seviyelerin çok çok altında olan orc yaşam formlarını say say bitmez yolda , sağda solda görüp "bu tip ne " diyelaf , atak ya da 3-5-7 kişiler diye birşeyler yapabileceklerini sanan . ben sadece 13 yaşımda dayak yedim kalabalık bi serseri grubu tarafından ve o zamandan beri hiç madur olmadım ;D gerçek hayat değişken ve öznel genellemer çok sığı kalıyor .
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 aquila said: Theridone said: Griswold Law bizi kurtaracak üye arkadaşlar bunlar. bir de GERGE reyiz var. Ama o daha öğrenci işte. avukatligin kitabini yazmis mighty_thor var. herif bide cezacı olm ipten adam alıyo dota oynuyoruz karakoldan çağırıyolatr diyo gidiyo
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 fizban said: Noyzura said: admin egosuyla tatmin olamamış birinin deneysel hesabı olabilir. hemen uçsa bile bana özel mesaj olarak "alıntı" yaptığı için mesajı gelip durdu inbox'umda ;Devet adminler kendi forumlarında post atmak için fake açıyorlar. ne içiyorsan ondan istiyorum diyeceğim de, yok arkadaş, istemiyorum. isteme olm aroyine özendiriyo derler
Natanyal Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Şimdi ne oldu suçlu muyuz biz? İçeri mi giriyoruz komple?
nutella yerim Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 dasaa ben sana temiz don,sigara ve temiz peçete ( tuvalet kagıdı rulosu şeklinde ) getircem,rahat ol bakcam orda sana
Flameoffear Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Bir de şu ";D" dandirik ötesi ifadeden vazgeçse ulan adam haklı dicem de yok be olmuyor bir türlü.
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ben içeride suçlulardan oluşan bi takım kurup çıktıktan sonra monaco'da bi soygun yapmayı düşünüyorum. ne dersiniz? madem içeri girdik, kârlı çıkalım bari.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2012 ulan hayatım boyunca iki kere yolum kesildi ikisinde de kaçmadım ikisi de ikişer dal sigarayla bağladım ibneler sabahın köründe benimle siftaha yeltenip hayatlarını sorgulayarak ayrıldılar
Öne çıkan mesajlar