Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekim Ayı Masaüstü'nden Pınar'a doğru bi dedektiflik hikayesi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çizgi romandan gerçek hayata gönderme..

bu arada ali sabancının zırhlı son model mersosunu portföyümüze katmışız 500k TL prim kesmişler, o güne kadar kesilen en yüksek kasko primi 70k küsurmuş

gerçek hayatta büyük paralar ve büyük şirketler yönetiyorsan durum bu, animeyi kıs pampa
Mesaj tarihi:
Seele said:

sen amelelerimi az önce asaladin? kücük gördün?

karpuz yiyoz lan onlarla

inşaat demirleri ile eskrima eğitimi verdiğim foot soldierlarım benim.
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

bu arada ali sabancının zırhlı son model mersosunu portföyümüze katmışız 500k TL prim kesmişler, o güne kadar kesilen en yüksek kasko primi 70k küsurmuş

gerçek hayatta büyük paralar ve büyük şirketler yönetiyorsan durum bu, animeyi kıs pampa

gerçek hayat çok acımasız lan.

burada belli tipler var. abi tr'de adamlar öle korunmuyordur. iş konuşmya gidiyorsun. kapılar kapılar kapılar kapılar!! baya checkpoin geçiyorsun.

en son kısmında bi kapı oluyor. çiftli oluyor hep. sen dışarıdan açıyorsun sana bakan kapıyı. içeriden de adam açıyor. öyle giriyorsun işte. girince de kitliyorlar zaten.

epic lan. ruski güvenlik güzel bişi
Mesaj tarihi:
BabacumMostors said:

sabancıyı ve batmanin babasını boşverde bana hayatımda 3 defa bıçak çekildi. Sadece bir tanesinde kaçtım ama hadi koş dediğimde korkudan dizleri kitlenmiş olan arkadaşımı kurtarmak için geri dönmek zorunda kalmıştım =) hani sadece forum geyiklerine bakıp bu seviyelerin çok çok altında olan orc yaşam formlarını say say bitmez yolda , sağda solda görüp "bu tip ne " diyelaf , atak ya da 3-5-7 kişiler diye birşeyler yapabileceklerini sanan . ben sadece 13 yaşımda dayak yedim kalabalık bi serseri grubu tarafından ve o zamandan beri hiç madur olmadım ;D gerçek hayat değişken ve öznel genellemer çok sığı kalıyor .
Mesaj tarihi:
aquila said:

Theridone said:

Griswold
Law

bizi kurtaracak üye arkadaşlar bunlar.

bir de GERGE reyiz var. Ama o daha öğrenci işte.

avukatligin kitabini yazmis mighty_thor var.

herif bide cezacı olm
ipten adam alıyo
dota oynuyoruz
karakoldan çağırıyolatr diyo gidiyo
Mesaj tarihi:
fizban said:

Noyzura said:

admin egosuyla tatmin olamamış birinin deneysel hesabı olabilir. hemen uçsa bile bana özel mesaj olarak "alıntı" yaptığı için mesajı gelip durdu inbox'umda ;D
evet adminler kendi forumlarında post atmak için fake açıyorlar. ne içiyorsan ondan istiyorum diyeceğim de, yok arkadaş, istemiyorum.

isteme olm
aroyine özendiriyo derler
Mesaj tarihi:
ben içeride suçlulardan oluşan bi takım kurup çıktıktan sonra monaco'da bi soygun yapmayı düşünüyorum.

ne dersiniz?

madem içeri girdik, kârlı çıkalım bari.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...