vivavale Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 az yavas yazın lem yetisemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 GwindonSurion said: Aslında sempatik bir havayla beni merak edebilir aynı mesleğin insanlarıymışız http://karikaze.files.wordpress.com/2011/04/189086_10150133262297962_589912961_6512436_374499_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 benjani said: Şu an kıbrıs şehirlerinde minicik şortu ile dolanmakta İnanmadınız galiba ama cidden alsancak ta gördüm az önce.izmir li patiler el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 pesinden ayrilma, ekip yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bi foto çeksene, ben sizin hayranızım fanclubınızdan geliyorum diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bizim teletabi gibi masaüst koyan patilere ne oldu!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Facebookta paticik pınar fan page kurun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 video isteriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Otobüse bindim eve dönüyorum ben göreceğimi gördüm. 2 erkekle muhabbet ediyordu, ayrıldı yanlarından tek başına yürüyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Topuklu sesini duyarsanız alsancakta hedef yakın demektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 OHA LAN pınarın ne işi var burda? abi nasıl bir stalkersınız siz yahu ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sordum twitterdan izmirde deilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ahahahah LIVE FEED VER MIKE!! TELEFONLA KONUŞUR GİBİ FOTO ÇEKEBİLİRSİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Tabii bunu yapmayın. Berbat bi gün geçiriyordum ve olaya dedektiflik hikayesi gazı verip eğlenmemizi sağladım. Şaka maka bi adamın ölümü gördüm lan bugün.. Boktan bi gündü gerçekten. Uzuuuuun bi iş günüydü ve bitmek bilmedi. Ancak yarım saat önce gelebildim eve.. pfff her neyse mesajlardan uçan yok. sadece garbage'da bi sayfada çok daha fazla mesaj var. Ondan sayfa sayısı düşmüş duruyor. mesaj sayısında değişme yok. Official stalker'ımız Flash'a, resmi koyan Şevki'ye ve diğer tüm katılımcılara bu epic thread için teşekkür ederiz. Elbette Pınar'a bu çarpıcı ve tabiri caizse sürükleyici güzelliği için minnettarız. canımm... gerçekten süper eğlendim. berbat günümü şenlendirdiniz. bu kısımda ayağa kalkıp kendinizi alkışlamalısınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HikmetHoroz Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 İşin ilginç yanı o kadar güzel de değil. Michael jackson a benziyo lan suratı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaaa said: Tabii bunu yapmayın. Berbat bi gün geçiriyordum ve olaya dedektiflik hikayesi gazı verip eğlenmemizi sağladım. Şaka maka bi adamın ölümü gördüm lan.. geçen topicte de soracaktım unuttum. anlatsana abi o.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Oha yüzü varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 yok olm konuşmuomr yaeee oklava yemeyelim şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/31.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Garadia Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaaa said: Tabii bunu yapmayın. Berbat bi gün geçiriyordum ve olaya dedektiflik hikayesi gazı verip eğlenmemizi sağladım. Şaka maka bi adamın ölümü gördüm lan bugün.. Boktan bi gündü gerçekten. Uzuuuuun bi iş günüydü ve bitmek bilmedi. Ancak yarım saat önce gelebildim eve.. pfff her neyse mesajlardan uçan yok. sadece garbage'da bi sayfada çok daha fazla mesaj var. Ondan sayfa sayısı düşmüş duruyor. mesaj sayısında değişme yok. Official stalker'ımız Flash'a, resmi koyan Şevki'ye ve diğer tüm katılımcılara bu epic thread için teşekkür ederiz. Elbette Pınar'a bu çarpıcı ve tabiri caizse sürükleyici güzelliği için minnettarız. canımm... gerçekten süper eğlendim. berbat günümü şenlendirdiniz. bu kısımda ayağa kalkıp kendinizi alkışlamalısınız. bana tesekkür yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 benim için zevkti, artık gitme zamanı :( http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/394611_10150944045765841_1046079139_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Abi bu topic dursun silmeyin çok başarılı ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Doğru firestarter Garadia. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 cilginlar sizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Akito said: dasaaa said: Tabii bunu yapmayın. Berbat bi gün geçiriyordum ve olaya dedektiflik hikayesi gazı verip eğlenmemizi sağladım. Şaka maka bi adamın ölümü gördüm lan.. geçen topicte de soracaktım unuttum. anlatsana abi o.o abi karşı tarafta devam eden bi inşaat var. orada park etmiş bir cip, geri geri çıkarken çalışan bi işçiyi altına almış. bi sürü kalabalık, bağrış-çağrış.. kötüydü ya hakikaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar