Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

patıcık forumları okurken bır yandan ne yaparsınız?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Telefonla konuşurum
telefonun tuşlarına basarım
klavyenin ve farenin tuşlarına basarım
yemek yerim
içecek içerim
Cep telefonuyla konuşurum
Cep telefonuyla mesaj atarım
Müzik yada Mp3 dinlerim
İş yaparım,halletmem gereken işlerini hallederken bir yandan diğer 3-5 yere mesaj atıp,aynı anda nette 10 Lance gücüne vararak uçu uçu veririm.
Yazı yazarım,Şiir yazarım...
Kafamı dinlerim,paticiği okurum...
Pedal çeviririm....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Satılık Süper Tesisat!Üst Model için satıyorum!Kaçırma!
Mesaj tarihi:
ya ben su araba surme olayını cok mrk ettım nasıl bakıyor forumlara araba surerken :D[signature][hline]Gercekci ol,imkansızı ıste
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 06 Kasım 2004 00:39 tarihinde demiş ki:
said:
Black_Lupin, 06 Kasım 2004 00:34 tarihinde demiş ki:
Valla ben içiyom bildiğin içiyom . Bira , şarap , viski , rom . İçerim yanı ... :D

bi gün takılalım ama o listeye vodkayı da al..
vodkasız bi hayat hayat değildir.
çirkin kadın yoktur az vodka vardır
saçma topic yoktur az vodka vardır
yapılamayacak sınav yoktur az vodka vardır
öss denemelerinde ayıkken 180 yapıp vodka ile 220 yapan ben varım en başta

yaaani hayat vodka ile güzellll

Ankara'ya geldiğin vakit mutlaka görüşelim şeref . Herzaman misafirimsin takılırız .[signature][hline]Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | ©émååt
--------------------------------------------------------------
Evrende bir toz bile sayılamayacak ufakıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim
| Return Of Theselia |
Gücünü asla gösterme !

[Bu mesaj Black_Lupin tarafından 06 Kasım 2004 00:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Hmm.Bişeler içerim,uo macrosuna bırakırım,Başka sitelerde bişeler araştırırım.Ödev yaparım her bişe yapıorum bide yaşasın yemeh yemehhhhh şeklinde yemek yerim :)[signature][hline]Gülümseme,korkunun bittiği yerde başlar...
Mesaj tarihi:
forumları okurken uyuya kalıyorum nasııl oluyo anlamıyorum ama ne zamn okusam uyuya kalıyorum bir kac mesaj atabiliyorum sonra ZZZZZZzzzzzzzZZZZzzZZZZz[signature][hline]CoCoCola ic
Hayatı Yasa
Mesaj tarihi:
yemek yerim genelde[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
Page bakarım , Sigara yakar ve Çayımı içerim .Tıkınır son ses müzik dinlerim.!Msg atarım telden konuşurum kavga ederim evdekilerle Bişiler araştırırım ilginç ve sacma yazılar okurum vs .vs . a.q. amma cok sey yapıomusum :-P

lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Adamı keep inden alırım.Haberi olmaz !www.wildarea.gen.tr

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 06 Kasım 2004 11:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bır$eyler yer,içer,muzik dinler ve page bakarım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Mesaj tarihi:
icq,müzik,msn[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
müzik dinlerim, gitar çalarım, tv izlerim, msn, icq de millet laf yetiştirrim. bişeyler yiip içerim.

ebelemeç oynarım bi de.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
muzık dınlerdım evde ıken ayaklarımı uzatırdım boyle sandalyeyee off off askerlık herseyı ozletıyor ınsana[signature][hline]Bu Geceden Sonra Yokum...
Mesaj tarihi:
Pişti,King Allah ne verdiyse oynarım[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
-başka birşey yapmam-[signature][hline]Adalet neden geç gelir diyenlere sözüm;Tanrı Ve Şeytan aynı bütündür ve terk eylemiştir divani.Bu yüzden melekler için işler daha zorlaşmıştır...Jahenné Maé ''In the name of god!The ones who have turned ınto the lıvıng dead wıthout a wıll eternal Nıght!Shall be ...Hellsıng)*
§Bounty Hunter§
Mesaj tarihi:
bütün hayati faaliyetlerimi yaparım.yemek çiş vs...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
sadece paticik..[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki:
-Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı..

insight_13'te Ne oluyo diyosanız...
TıkLayıNıZzZzZzZ
  • Yeni Oluştur...