Norak Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 çünkü 10 yaş altına tmntyi tanıtmak için planlanmış bir seri bu normalde. 2003 serisindeki gibi şiddet, ağır atmosfer vb içermeyeceği de kesin. zaten orjinal çizerlerle yada yazarlarla alakası yok bunun önceki serilerdeki gibi. çünkü sahipleri tüm haklarını nicke sattılar 2009da tmntnin, birtek ufak bir çizgiroman kısmı hariç. o yüzden böyle ben10 den kötü bir son seri çıktı lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Akito said: mutasyona uğramış 4 kaplumbağa ve bir farenin beyinden ibaret bir yaratığa ve onun yardımcısı zırhlı, pelerinli bir adama karşı olan mücadelesini izlemenin zevkine de doyum olmuyor be. pizza yiyorlar. gayet iyi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 The world ends with you yapımcılarının elinden çıkmış gibi. Ama nedense sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 "şiddet, ağır atmosfer / ben10'den kötü" lol. 2003'teki seriden sonunu söyleyen spoiler 2003'teki serinin shredderi krang yapması gibi saçmalıkları vardı, hatırlatayım dedim. gören de sanacak gidip orjinal çizgi romanı aynen aktardılar http://i.imgur.com/1oHPO.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi kaplumbağaları konuşuyorsun ya. izleyip eğlenmek için değil mi bunlar? eğlenemedikten sonra ne abi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ben dedim diye tartışmayı kesmesenize abi. saldırın işte. bişi diyin lan. o beyin septik şoktan falan ölür bi kere hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bone kaplumbağalar için bile wot döşeyecek biri. seviyoruz ya boneu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ninja kappu'ya laf söyletmem, http://www.youtube.com/watch?v=qM_ahdRC0Fw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 abi çabuk değil ama yavaş hep hızlansa kilo verecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dasaaa said: ben dedim diye tartışmayı kesmesenize abi. saldırın işte. bişi diyin lan. tamam o zaman dasaaa said: abi kaplumbağaları konuşuyorsun ya. izleyip eğlenmek için değil mi bunlar? eğlenemedikten sonra ne abi bu? eğlenemiyorsan senin sorunun bu, gayet eğlenceli ve 80lerin kaplumbağaların tadını yansıtan bir şov olmuş. pizzayı keşfedişleri bile nostaljik bir tat katmış, PİZZAYI SEVDİREN ÇİZGİ FİLMDİ O Bİ KERE TAMAM MI! bu yüzden bu şov da izlencek. hem kaplumbağaları değil de ponileri mi konuşacaktık, kız işi olum o poniler. yoksa "may litıl poni izliyorum ama bunu izlemiyorum" deme bana sakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 sadece black dynamite izliyorum ben şimdilede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 o da iyi, ama bunu da izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 vakit yok. olanında da interaktif bişi olsun istiyorum işte. yoksa ben de isterim kaplumbağalar ile foot askeri tekmelemeyi böle miydi? foot askeri?? saçmaymış lan. konuşan beyin var lan! ofis aletinden de kötü yapmışlar. shredder.... lol abi çok kötü bi dizi lan bu! izlemeyin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 foot clanı ninjaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bi ara star da yayınlanmıştı sanırım bu kaplumbalar ikinci bi mutasyona mı ne uğruyolardı uzaya falan gidiyorlardı orda uzaylılarla arenada kapışıyorlardı o hangi yıl hangi sezon vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 ikinci mutasyona uğradıklarını hiç görmedim de, acaba epey dalga konusu olan the next mutation dizisini diyor olabilir misin? http://i.imgur.com/Yad3o.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Darklight1903 said: ona bakmadim sanirim. var mi link? http://www.imdb.com/title/tt0318913/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyntron Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 hayır gösterdiğinle alakası yok böyle zaman ilerlemiş teknoloji almış başını gitmiş diye hatırlıyorum ikinci mutasyon gibi olanda böyle enrage oluyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 sagol. bu resim ne ayrica ya. niye 5 tane bunlar fjskdfjsd. biri de midget. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Lyntron said: hayır gösterdiğinle alakası yok böyle zaman ilerlemiş teknoloji almış başını gitmiş diye hatırlıyorum ikinci mutasyon gibi olanda böyle enrage oluyolar this: tıkla baştan izleyin pişman olmazsınız zaten, 150+ bölüm var sonda da işte film var animasyon olan, bence orjinal seriden daha iyi hatta bu 2. seri, son sezonu kötü ama. http://www.comicbookmovie.com/images/users/uploads/18830/Shredder%201.jpg gerçek bir kaplumbaga gibi hepsini izleyip öyle gel karşıma bone, 1 bölümle kenarda bıdı etmen bile komik. bana elinde ciddi bir örgü çorapla gel önce!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Lyntron said: hayır gösterdiğinle alakası yok böyle zaman ilerlemiş teknoloji almış başını gitmiş diye hatırlıyorum ikinci mutasyon gibi olanda böyle enrage oluyolar http://www.imdb.com/title/tt0145104/ :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 var mıydı abi ninja kaplumbalar gibisi splinterin kostum giyip işleri halletmesi olay bitip halledildiğinde bizimkiler kanalizasyona şen şakrak pizzalarla girdiğinde splinter'in içerde yaşlı amca edasıyla hiç bişey olmamışcasına bunları karşılayışı şiredırın arada bir patrona da gider yapıp tek olma çabası bu sırada rakstedi ile bibap'ın takım elbise güneş gözlük takılmaları ellerine alına yine çapulcuya dönmeleri eprılın 3 bölüme bir kaçırılması yakalı paltolarla gezmeleri beyinin teknolojiye düşkünlüğü saçma sapan icatları ile dünyaya hakim olma çabası vs on numaraydı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 JP versiyonu nekadar kötüymüş ya http://www.youtube.com/watch?v=gTjXOSFv8Hk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 suvpaaa muyyytey$ooo turtle saint ama rengi beyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2012 Norak said: tıkla baştan izleyin pişman olmazsınız zaten, 150+ bölüm var sonda da işte film var animasyon olan, bence orjinal seriden daha iyi hatta bu blasphemy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar