nedanko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Fly said: iphone 2 vardi simdi iphone 5 var dese alksilayacak insanlar, niye kassin Bu aynen bizim insanlarin mantalitesi, tam ustune bastin. Egitimsiz, cahil insanlarin beynini uzay zaman gibi egip bukebilirsin, hic bi bilgi isigi kacamaz o kara delikten. Ben izliyodum bi yerde, hatirlamiyorum hangi belgesel, yabanci adam soruyo iste, taksici diyo bu hukumet cok iyi, eskiden biz ekmek, yag tup icin siraya girerdik diye cevapliyo. Adamin realitesi farkli, paralel evrenden gelmis gibi. Ve oyle kara bi cahillik cokmus ki ulkenin ustune, biliyorum hep doom&gloom resmi ciziyorum, ama inanilmaz bir cahillik, bir aptallik cokmus gercekten. Biz her aksam yemegi ile birlikte trt haberi izliyoruz, burada veriliyo yarim saat. Belki isin icinde uzakta kalmaninda etkisi var ama her gun bi ton surreal seyle karsilasiyoruz, resmen dumur oluyoruz, yemegi catali birakicak kadar. Insanin akli almiyor bu kadar aptallik nasil bir ulkede yasayabilir ve kiyasen yine de stabil bir ulke olarak yurur. Yani cin vs kiyaslamiyorum bizden cok daha iyiler benim gozumde bi cok alanda. Hani hindistan tadinda bir ulke gorunumu ciziyoruz, biraz daha zorlasak pakistan dolaylarina gelecegiz verilen ornekler gibi. Insan utaniyor, cidden utaniyor sevdigi ulkenin boyle aptal insanlar tarafindan kusatilmasi yuzunden. cidden utaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiTatava Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 KuddusiMavra said: Halen düzenlenmekte olan AKP'nin kongresine 6 gazetenin temsilcileri alınmadı. Cumhuriyet, Aydınlık, Sözcü, Yeniçağ, Evrensel, Birgün gazeteleri kongreye alınmadılar. Hatırlatma: "Şimdi ifade özgürlüğünün zirvede olduğu bir dönemden geçiyoruz." Tayyip Erdoğan-Washington Post Ya sen neden sürekli JELLY modda geziyosun ya? Az bira iç kafan düzgün çalışmamaya başlamış. Senin kadar sürekli şikayet eden biri ADAM olsa çoktan defolup gitmişti ülkeden ama nerde o büzükk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kendinlemi çarpışıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi memleket dışından yığınlar için ahkam kesmek yasaklanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiTatava Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Teodor said: kendinlemi çarpışıyorsun? Shhhhh içsel bütünlüğüm için kendimle savaşıyorum,ışık oldum dönücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hater'ı olan insanlar genelde haklı oluyor ya. mesela hitle... demiştim genelde diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiTatava Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Gün gelicek öldürmediğim her yahudi için bana küfrediceksiniz AHMET HİTLER Ne meşhurdu dimi labi aralar? Hehe Çetonun haklı olduğu bir konu yok abi daha,adamın eşini köpek ısırıyo başlık açıyo la adam,orta yaş bunalımı geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiTatava Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yemedi mi ya la? İstediğin kadar havla forumlarda alışın bu ülkeyeee ya seve seve ya seve seve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 mani said: Lopeth said: http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21590650.asp ahaha çok iyi. Bi Özal zamanında bu peşmerge adam yerine konulmuştu şimdi AKP zamanında iyice tepeye çıkartıldı. harbiden çok iyi ya... akp'nin salona doldurduğu yığınların ya da en azından onlara kumanda eden kafaların kafasındaki Türkiye artık nasıl bir Türkiye, siz hayal edin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ceto şiir gibi yazıyorsun. Canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiTatava Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Beyler eşimi köpek ısırdı napıcaz bilemiyorum 50 yaşında olmama rağmen obş insan olduğum için ne yapılması gerek bilmiyorum? C vitamini içse olur mu sadece tedbir amaçlı? Yarında ısırılan yere çimen suyu ile bi pansuman yapayım diyorum, geçen yine içerken yaban tv de göstermişlerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Asadslsl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ahahaha napmış çetintaş buna ya ahahıahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 adam hamas liderini davet etmis. sonra israil bizden özür dilesin. aksırana tıksırana kadar ictigimiz halde, kafamız bu kadar guzel olmadı hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Sonra kafa yapıp yapıp alkole zam koyuyorlar=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 işte din afyonu ile kafa bulanlar alkolle kafa bulanların halinden anlamazlar...ve bilmezler ki alkolle kafa bulanlar sabaha ayılırlar, sadece biraz baş ağrısı kalır, o da birazdan geçer ama din afyonu ile kafa bulanlar ömürleri boyunca sarhoş gezerler de acı olanı bunun farkına varamazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 denizliden gelen en az 5 otobüs saydım yoldan geçerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ekonomi iyi gidiyor diyenler zamları görünce ne der bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 fenn said: Ekonomi iyi gidiyor diyenler zamları görünce ne der bilemedim. herkesin cebine göre zam yaptı arkadaş bi kere... söyledi de. satacak bir yerler kalmışmı son kontrolleri yapıyorlar bu arada , ee malum hazıra dağ dayanmazmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Teodor said: keşke bizans direnseydi de şu günleri görmeseydik. Keşke Atatürk Yunanistan'a yarsaydı da boşa gitmeseydi emekler. edit : da ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 fenn said: Ekonomi iyi gidiyor diyenler zamları görünce ne der bilemedim. alis gucumuz artiyor ki zamliyorlar oh ne iyi diyecek ? buzdolabi sattik kanka diyerek ekonomi ilerleme olcutu verdi adam, takila takila ona mi takildin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 buzdolabı muhabbeti ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 KuddusiMavra said: Halen düzenlenmekte olan AKP'nin kongresine 6 gazetenin temsilcileri alınmadı. Cumhuriyet, Aydınlık, Sözcü, Yeniçağ, Evrensel, Birgün gazeteleri kongreye alınmadılar. Hatırlatma: "Şimdi ifade özgürlüğünün zirvede olduğu bir dönemden geçiyoruz." Tayyip Erdoğan-Washington Post şok gazetesi yakışır zaten o kongreye milletin anasini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dünyadaki en saygın ekonomik göstergelerden biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar