Trias Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 50 yıldır onlarca ülke bölünmüş. biz bölüneceğiz çok mu? istediğim bir şey değil ama öyle gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Barzani kürsüye çıkınca "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye alkışlanıyor artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben böldüydüm izmir ve diğer iller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Barzani de mkykya girmiş değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 barzani nasıl bi isim lan böyle hakaret gibi kes lan barzani ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yeni başbakan barzani olsun bu kadar çok seviyorsak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 şimdi ırkçılık diye yaftalanması olası düşüncelerimin olduğu, ancak net olarak da bu düşüncelerin doğru olduğu insanları da bölünme esnasında diğer tarafta bırakacaksak eğer hemen şimdi bölünebiliriz bence. evlerini falan bırakıp, üstlerine alabildikleri ile gidip kendilerine mutlu, mesut, kıro bi hayat kurmalarından yanayım. sadece törelerini alıp gitseler, şark kurnazlıklarını görmesek dahi yeter hani bana. keşke en başından haber verseydik "hacım bizim amacımız bu sınır içinde demokratik ve çağdaş bi ülke kurmaktır. aşiret, gericilik, adam yakmak, kızını toprağa gömmek gibi saçmalıklarınıza musul-kerkük ve civarında devam edebilirsiniz." diye. sonra sorun yaşıyoruz. evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 all those problems caused by those people.... olacak ama ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 çok patrikvari bir çözüm olduğunu belirtmek için attım onu. bölünüp problemlerin hepsini başka bir yerde bıraktığımızı varsaysak bile problem çözme yeteneğini kazanamamışlığın verdiği acemilikle başka sorunlarda hemen tökezleriz. beraber öğrenmemiz gereken şeyler var. lanet olası zenciler, pakiler o kadar türk işsiz varken iş gücünü ellerinde tutuyorlar :(:(( yapmak gibi olur eğer sorunları belli bir kitleye atfetmek. düzgün bir hükümete (özellikle de lider) sahip olmadıkça nasıl çözülebilir böyle bir şey hiç bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 memleketin duzgun insan/duzgun olmayan insan oranini bulup ordan duzgun hukumet cikma sansini hesaplamamiz lazim bence. elimde hic sayi yok ama sifira yakin gibi tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dalek ideolojisini temel alan bir parti oluşturmak lazım asfasdf. EXTERMINATE olayı hariç tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ee eexxx extermm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiTatava Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 KuddusiMavra said: Yorum yapmaya gerek yok, ülkenin durumu ortada. Durumun iyi olduğunu düşünene(ille de vardır da) burada pek itibar edileceğini sanmıyorum. Sultanımızın "İmralı'dan gelen haber bizi sevindirdi" dediği günler yaşıyoruz. Hepimizin bildiği gazetelerin yine hepimizin bildiği kalemleri federasyondan bahsediyorlar. Bugünkü gazetelerde Apo'nun yıkanma-cilalanma operasyonunun ne boyutlara geldiğini görüyoruz. Ulan 30 bin kişinin katili değil mi bu adam? Enteresan günler... Kendi adıma söyleyeyim, bundan bırakın 15-20 sene önceyi, 10 sene önce bu günlerin geleceğini söyleseler (ki söyleyen vardı) inanmazdım. Neyse, soru basit. Seçeneklere vereceğiniz cevapları merak ediyorum. Bölündü ki zaten lol yakında resmileşir haritada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 lan asdfişp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 kürtlere kıl oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 herkes bi ucundan çekiştiriyor şu an zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Suark said: bölünüğüz ki zaten demeye geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dasaaa said: şimdi ırkçılık diye yaftalanması olası düşüncelerimin olduğu, ancak net olarak da bu düşüncelerin doğru olduğu insanları da bölünme esnasında diğer tarafta bırakacaksak eğer hemen şimdi bölünebiliriz bence. evlerini falan bırakıp, üstlerine alabildikleri ile gidip kendilerine mutlu, mesut, kıro bi hayat kurmalarından yanayım. sadece törelerini alıp gitseler, şark kurnazlıklarını görmesek dahi yeter hani bana. keşke en başından haber verseydik "hacım bizim amacımız bu sınır içinde demokratik ve çağdaş bi ülke kurmaktır. aşiret, gericilik, adam yakmak, kızını toprağa gömmek gibi saçmalıklarınıza musul-kerkük ve civarında devam edebilirsiniz." diye. sonra sorun yaşıyoruz. evet ben seni seviyorum. kafamdakileri yazıyorsun genelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Fin said: barzani nasıl bi isim lan böyle hakaret gibi kes lan barzani ahahah :) eminim bundan belki 100-200 sene sonra hakaret olarak kullanır Anadolu insanı bu lafı. Hatta sen 1, ben 2. Ben de kullanacağım, bundan sonra kızdığım adama Barzani diyeceğim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Mino said: Barzani kürsüye çıkınca "Türkiye seninle gurur duyuyor" diye alkışlanıyor artık... Barzani'nin ya da onu getirenlerin maçaları sıkıyorsa 29 Ekim'de Ankara'da düzenlenecek olan büyük Bayram Kutlaması'na gelsin. Bakalım Türkiye onun için ne hissediyor, orada duysunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 abi ama şöle bişi var. ben burada içimdeki kötülüğü serbest bırakıp yazıyorum. yani gerçekte, yaşadığımız bu dünya içinde bu gibi şeylerin olamayacağının farkında olarak yazıyorum. biraz hayal ürünü yani bunlar sonuçta. tamamen evil tarafın sarkması, mutsuz tarafın bok ve pisliklerinin bulaşması falan. böylece reel dünyada daha dengeli ve focus bir halde gidebiliyorum. daha huzurlu olabiliyorum. dediklerimi okuyup, ğer birleştirici, onarıcı bir düşünce değilse "hmm uç bir düşünce evet" falan diyip geçiştirmekte biraz fayda görüyorum. hepimizin içinde çarpışan karşıt düşünceler var nihayetinde. sadece sükuneti sağlayabillmek adına bir iki tane minik şeytanın belli zamanlarda ses yükseltmesine izin veriyorum diyelim. yoksa ülkenin her türlü bölünmesi kötü, ülke içine yaşayanların sürülmesi gibi yazdığım şey de aynı şekilde. elbette romantik bir "kardeşiz" düşüncesinin içeriğinin bugün 0'a eşit olduğunu, milletin birbirini gırtlaklayacağını biliyorum. yine de dediğim evil tarafımıza güzel gelse dahi reel hayatta sorun yaratabilecek bişiler. oha wot oldu ya. küfür koyun buraya. kafama sıkayım ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yok yok. anlıyorum seni. ben de bu ülkenin bölünmesini istemem, buna karşı (klasik bulacaklar çoktur ama) gerekirse savaşır,canımı veririm. Yıllardır Türkiye'nin dört bir yanında vatanın ve milletin bütünlüğünü savunmak için koşturdum, hala da gidiyorum. ben de kimsenin bir yerlere sürülmesini istemem ama bugünlerde öyle ruh hallerine soktular ki hepimizi, dediğin gibi içimizdeki şeytan arada yüksek sesle konuşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 KuddusiMavra said: Yıllardır Türkiye'nin dört bir yanında vatanın ve milletin bütünlüğünü savunmak için koşturdum, hala da gidiyorum. MUSTAFA SENMİSİN NABER GÖRÜŞMEYELİ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Cons said: KuddusiMavra said: Yıllardır Türkiye'nin dört bir yanında vatanın ve milletin bütünlüğünü savunmak için koşturdum, hala da gidiyorum. MUSTAFA SENMİSİN NABER GÖRÜŞMEYELİ? AHAHAIOWEHRAWEOIRHAWEOHAWEIOHWEALOIAWERIKAWLRH AWKIFLKMFSADŞKF KAHKAHA ATTIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar