Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türkiye'nin bölünmeye doğru gittiğine inanıyor musunuz?


KuddusiMavra

Öne çıkan mesajlar

Yorum yapmaya gerek yok, ülkenin durumu ortada. Durumun iyi olduğunu düşünene(ille de vardır da) burada pek itibar edileceğini sanmıyorum. Sultanımızın "İmralı'dan gelen haber bizi sevindirdi" dediği günler yaşıyoruz. Hepimizin bildiği gazetelerin yine hepimizin bildiği kalemleri federasyondan bahsediyorlar. Bugünkü gazetelerde Apo'nun yıkanma-cilalanma operasyonunun ne boyutlara geldiğini görüyoruz. Ulan 30 bin kişinin katili değil mi bu adam?
Enteresan günler...
Kendi adıma söyleyeyim, bundan bırakın 15-20 sene önceyi, 10 sene önce bu günlerin geleceğini söyleseler (ki söyleyen vardı) inanmazdım. Neyse, soru basit. Seçeneklere vereceğiniz cevapları merak ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

her ikisi için de aktivitede olan insanlar var ama bence iç savaşa benzer bişey en azından toplu olarak insanların birbirine saldırmaya başlaması daha yakın ve olası. sonuçta işler kontrolden çıkar da uluslararası müdahale gelirse zaten diğer istenen şeylere ulaşılır diye tahmin ediyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

doğuda yaşayan adamla batıda yaşayan çok farklı dünyaların insanı, hani fiili olarak bölünmese bile sosyolojik olarak zaten bölünmüş bir ülkede yaşıyoruz. en basitinden ben dili farklı, dini farklı ortalama bir yunanla anlaşabiliyorsam, ortalama bir hakkarili, bir şırnaklıya göre kendimi yunanın yaşam tarzına daha yakın hissediyorsam benim için sadece haritaya kalem çekmek kalmış demektir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...