KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yorum yapmaya gerek yok, ülkenin durumu ortada. Durumun iyi olduğunu düşünene(ille de vardır da) burada pek itibar edileceğini sanmıyorum. Sultanımızın "İmralı'dan gelen haber bizi sevindirdi" dediği günler yaşıyoruz. Hepimizin bildiği gazetelerin yine hepimizin bildiği kalemleri federasyondan bahsediyorlar. Bugünkü gazetelerde Apo'nun yıkanma-cilalanma operasyonunun ne boyutlara geldiğini görüyoruz. Ulan 30 bin kişinin katili değil mi bu adam? Enteresan günler... Kendi adıma söyleyeyim, bundan bırakın 15-20 sene önceyi, 10 sene önce bu günlerin geleceğini söyleseler (ki söyleyen vardı) inanmazdım. Neyse, soru basit. Seçeneklere vereceğiniz cevapları merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 5-10 yıla özerklik, sonrasında tam bölünme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bölünüğüz ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bölünme olarak doğu tarafından toprakların başka gruplara verilmesini mi kast ediyorsun yoksa çeşitli gruplaşmalar sonucu ortaya çıkacak bir iç savaşı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu bölünmemiş hali mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Suark said: bölünüğüz ki zaten (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yakında Best Turkey West Turkey memeleri çıkar, hatta ben mi yapsam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ardeth said: bölünme olarak doğu tarafından toprakların başka gruplara verilmesini mi kast ediyorsun yoksa çeşitli gruplaşmalar sonucu ortaya çıkacak bir iç savaşı mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Ardeth said: bölünme olarak doğu tarafından toprakların başka gruplara verilmesini mi kast ediyorsun yoksa çeşitli gruplaşmalar sonucu ortaya çıkacak bir iç savaşı mı her ikisi de. her iki durum için tehlike ve hatta fiili durum mevcut zaten, öyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Turkiye neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 her ikisi için de aktivitede olan insanlar var ama bence iç savaşa benzer bişey en azından toplu olarak insanların birbirine saldırmaya başlaması daha yakın ve olası. sonuçta işler kontrolden çıkar da uluslararası müdahale gelirse zaten diğer istenen şeylere ulaşılır diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 türkiye bölünse nolacak ya. bi tane kötü ülke yerine iki tane kötü ülke olacak. başka değişik bişey olmaz. batının ekonomisinde değişik hiç bişey olmaz. benzine 10 kuruş daha zam yapıp kapatırlar açığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 eğer g.doğu ayrılacaksa gap ı dinamitleyip verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DungeonsAndDragons said: Turkiye neresi? o kadar da uzun boylu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yanlis olmus android den yaziyorum :) Turkiye nin neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 DungeonsAndDragons said: Yanlis olmus android den yaziyorum :) Turkiye nin neresi? Türkiye işte, bütün olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Chat e donmesin ama cevaplayayim. Turkiye Ataturk oldukten sonra Turkiyeligini yitirmistir. Oyle yada boyle gorunurlugu vardir ama kutlesi yoktur. Deniyor artik bende o diyenlerin yalancisiyim ama hic yalan soylemeyide beceremem o da ayri konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Bölünmeyeceğiz bazıları bunun için yırtınsa da bu ülke bölünmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 doğuyu verelim göçleri kapatlım problem solved kendi bokları içinde takılsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 nereye gideriz bilmem de kendi bokumuz içinde batmaya devam edeceğimiz kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Niye 3 tane komikli şık koydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 doğuda yaşayan adamla batıda yaşayan çok farklı dünyaların insanı, hani fiili olarak bölünmese bile sosyolojik olarak zaten bölünmüş bir ülkede yaşıyoruz. en basitinden ben dili farklı, dini farklı ortalama bir yunanla anlaşabiliyorsam, ortalama bir hakkarili, bir şırnaklıya göre kendimi yunanın yaşam tarzına daha yakın hissediyorsam benim için sadece haritaya kalem çekmek kalmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lw2CIXeQzZE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bende kendimi güney koreli kızlara yakın hissediyorum sadece kalem değil pergel, gönye falanda lazım benim için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 onlar da sana yakin hissediyo mu o onemli. pergeli gonyeyi cetveli bosuna cikarma hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar