Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Selam, elimde bi sd card var, 2 giglik. İçi dolu bunun şimdi. İçi dolu gözüküyo ama ben açınca tmp dosyalarından başka bişe gözükmüo. rarladım falan çözemedim. gizli dosya yok :( 2 ayrı pc de denedim. help me pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Allah allah nasıl düzelir ki içindekileri almanız lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben o tarz şeyleri çalıştırılabilir pardus takıp fln deniyorum bazen kurtarıyor. windows dosya sistemi ile alakalı bir sorunsa fln. başka işletim sisteminde dene kolayda ulaşabileceğin sistem varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Recuva http://www.piriform.com/recuva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ındırıdım ama eskı fotoları kurtardı, hafızanın ıcındekıler deıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Patice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Yeni fotoğrafları kurtarmanız lazım yakarım bu gezegeni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 hafıza kartının içine gir,f2 ye bas,çıkan arama yerine * koy,tüm fotoları görürsün orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Esdi kard diye okican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 denetim masası > klasor secenekleri > gorunum > korunan işletim sistemi dosyaları kutucugu (isaretlidir onerilen yazar) onun isareti kaldır > tamam bu kadar.dosyaları cektikten sonra eski haline getir.yoksa sagda solda dosyalar cıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Trans said: hafıza kartının içine gir,f2 ye bas,çıkan arama yerine * koy,tüm fotoları görürsün orda. sırayla denim dedim, bunu denedim ve oldu. çok teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar