Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 seviyosan git konuş abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 uzaktan yeterli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 3.56 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Beyler bana sen naptın diye çıkışmanıza gerek yok. Benim yapabileceğim bir şey yok. Yanlış ülkede doğmuşuz. ÖSYM'ye 2 kere dava açmış adamım ben benzer olaylardan dolayı. Yürüyüşlere düzenli katılan, olduğu kadar haksızlıklara ses çıkarmaya, kamuoyu oluşturmaya çalışan biriyim. Referandum da da, seçimlerde de oyumu doğru düzgün kullandım bunların gerçekleşmemesi için. Ama sonuç ne? Halk o kadar embesil ki azınlık olarak kalıyoruz. Yine hukuki sürece başvursam ne olacak? Sokaklarda tepinsem ne olacak? Yarın çıkıp ananızı satacaz deseler bile engellenemez heralde. Bari bırakın da söveyim. Zaten 3-4 sene sonra bir daha nah dönerim bu ülkeye. Bakan kızına bak hele, o okulun o bölümünü kazanmak kolay mı lan. İnsanlar oraya girebilmek için hayatlarını bastırıyorlar. Bu sisteme ayak uydurabilmek için hayatlarının 12 senesini saçma bir eğitim sistemiyle çöpe atıyorlar. Bir daha geri gelmeyecek en dinamik senelerini. Ama sonra ne oluyor? Kızın teki gelip tecavüz ediyor o fedakarlıkta bulunmuş insanların hakkına. 3.55 bilmem ne? Ortalamamı bu lan? Kıytırık özel üniv.den en iyi okullara geçmeye yeter mi? Ki adım gibi eminim o gpa da şişirilmiştir, bakan kızı ya! Eğer o ortalama yetiyorsa, 3.95 ile aynı bölümün Türkçesine geçiş için talepte bulunan ve reddedilen çocuğun günahı ne? Bu nasıl bir şerefsizliktir ki, bakan kızı için tek seneye özel kural değişikliği yaptırılıyor? Önce reddediyorlar sonra başaklı babası arayı girince kabul ediyorlar filan. Bir ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama süründürürler diye edemiyorum. Öyle de faşizan bir ülke oldu burası. Hem adaletsiz hem de faşistlik kol geziyor. Hepsine lanet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 iyi hoş girdi de tus ta babası acaba nasıl kıyak geçicek acaba orasını konuşun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 ya kötü bir öğrenci değil zaten aldığı puanlara ve ortalamasına bakılırsa. burda mesele sırf bu kız girsin diye kararname ile kuralları biz bu sene saymıyoruz hacıt demeleri şaka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Herkes pek çok yerde torpil ile pek çok iş yaptırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 SmithWesson said: Herkes pek çok yerde torpil ile pek çok iş yaptırıyor münferit diyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Zikko said: iyi hoş girdi de tus ta babası acaba nasıl kıyak geçicek acaba orasını konuşun.. ossde sorulari veren adamlar tusda veremez mi saniyosun? hakimlik sinavinda bile rezillik cikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Aluriel said: SmithWesson said: Herkes pek çok yerde torpil ile pek çok iş yaptırıyor münferit diyorsun yani en basitinden hastaneye gittiğinde bile doktor tanıdıksa veya hastanede çalışan tanıdığın varsa doktorun odasına beklemeden girebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 aa eskiden de boyleydi/turkiyede bu isler boyle noktasina da gelmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 nasıl bir ülke olduk arkadaş anlamıyorum ben bunu. Tr'ye Daha geleli 3 ay oluyor hergün canım başka bir olaya sıkılıyor. Allahtan korkandan korkuyorum ben artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Hacettepe okuyanların %50 sinden çoğuna az bile bu, keşke 70 yaşında anneannesini felanda alsalar aynı şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Bence o turkce bolume kabul edilen 3. kizda torpilli, burcu bilmemne. Gpa si 3.95 olan elemana yazik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 SmithWesson said: Aluriel said: SmithWesson said: Herkes pek çok yerde torpil ile pek çok iş yaptırıyor münferit diyorsun yani en basitinden hastaneye gittiğinde bile doktor tanıdıksa veya hastanede çalışan tanıdığın varsa doktorun odasına beklemeden girebiliyorsun doğru ama torpille doktor odasına girmekle torpil sayesinde hak etmediğin halde onbinlerce tl ödemekten kurtulmak arasında da dağlar kadar fark var sınırları iyi çizmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Zikko said: iyi hoş girdi de tus ta babası acaba nasıl kıyak geçicek acaba orasını konuşun.. o zamana tusu kaldırıp görüşme usulü doktor seçmeye giderler. hatta görüşme de olmaz sohbet olur adı. ne de osla hepsi imam olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 kami said: Beyler bana sen naptın diye çıkışmanıza gerek yok. Benim yapabileceğim bir şey yok. Yanlış ülkede doğmuşuz. ÖSYM'ye 2 kere dava açmış adamım ben benzer olaylardan dolayı. Yürüyüşlere düzenli katılan, olduğu kadar haksızlıklara ses çıkarmaya, kamuoyu oluşturmaya çalışan biriyim. Referandum da da, seçimlerde de oyumu doğru düzgün kullandım bunların gerçekleşmemesi için. Ama sonuç ne? Halk o kadar embesil ki azınlık olarak kalıyoruz. Yine hukuki sürece başvursam ne olacak? Sokaklarda tepinsem ne olacak? Yarın çıkıp ananızı satacaz deseler bile engellenemez heralde. Bari bırakın da söveyim. Zaten 3-4 sene sonra bir daha nah dönerim bu ülkeye. Bakan kızına bak hele, o okulun o bölümünü kazanmak kolay mı lan. İnsanlar oraya girebilmek için hayatlarını bastırıyorlar. Bu sisteme ayak uydurabilmek için hayatlarının 12 senesini saçma bir eğitim sistemiyle çöpe atıyorlar. Bir daha geri gelmeyecek en dinamik senelerini. Ama sonra ne oluyor? Kızın teki gelip tecavüz ediyor o fedakarlıkta bulunmuş insanların hakkına. 3.55 bilmem ne? Ortalamamı bu lan? Kıytırık özel üniv.den en iyi okullara geçmeye yeter mi? Ki adım gibi eminim o gpa da şişirilmiştir, bakan kızı ya! Eğer o ortalama yetiyorsa, 3.95 ile aynı bölümün Türkçesine geçiş için talepte bulunan ve reddedilen çocuğun günahı ne? Bu nasıl bir şerefsizliktir ki, bakan kızı için tek seneye özel kural değişikliği yaptırılıyor? Önce reddediyorlar sonra başaklı babası arayı girince kabul ediyorlar filan. Bir ağız dolusu küfür etmek istiyorum ama süründürürler diye edemiyorum. Öyle de faşizan bir ülke oldu burası. Hem adaletsiz hem de faşistlik kol geziyor. Hepsine lanet olsun. adam duygulara tercüman olmuş. olanağın varsa git abi, biz zamanında bişey olmaz dedik yatırım yapmadık. pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DungeonsAndDragons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ne diyelim saglik olsun. Torpilsiz hayat olmaz. Kizkaciran yaptirin en olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 SmithWesson said: en basitinden hastaneye gittiğinde bile doktor tanıdıksa veya hastanede çalışan tanıdığın varsa doktorun odasına beklemeden girebiliyorsun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 @Ardeth; Yok demek istediğim ülkecek herkes gücünün yettiği kadar torpille iş yaptırıyor. Hoş birşey mi değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Smith haklı zira banka gişesinden bakkala kadar her yerde tanıdığına iş yaptırıyorsun bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Adamlar ülkenin sahibi zannediyorlar kendilerini şuan normal karşılamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ki öyle değiller mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 SmithWesson said: @Ardeth; Yok demek istediğim ülkecek herkes gücünün yettiği kadar torpille iş yaptırıyor. Hoş birşey mi değil yoo ben de yatay geçiş yaparken babamın bir tanıdığı boğaziçinde rektörü tanıyorum manıyorum ayağına torpil önermişti kabul etmedim. başvurdum ama bölüm farkından ötürü yedek listeye aldılar beni sonunda ama asıl listedekilerden biri ODTÜye gidince girdim yoksa girmeyi beklemiyordum. O yüzden böyle genellemeler yapmaya gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmithWesson Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 İstisnalar kaideyi bozmazdı hani :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar