Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şu 30 soruyu cevaplar mısınız?

aktiftablet

Öne çıkan mesajlar

1.Burada paylaştıgım özelliklere bakarak, bende, size ailenizden ve geçmişinizden birilerini hatırlatacak özellikler görüyor musunuz?
Görmüyorum
2.Hiç çok sevdiğiniz birini kaybettiniz mi? Bu kaybınızla baş etmeyi nasıl başardınız?
Kaybettim, zamanla
3.En çok korktuğunuz şey nedir? Bu korkunuz nedeniyle yapmak istediğiniz şeyleri yapamadığınız olur mu?
Cehalet. hür , özgür demokratik bir ülkede yaşayamıyorum daha ne olsun
4.Sabahları neşeli misiniz yoksa asık suratlı mı? Nedeniyle birlikte.

Neşeliyim üzgün olmamı gerektiricek bir sebep olmadıkça .
5.Sezgilerinize güvenir misiniz? En son ne zaman sezgileriniz seni yanıltmıştı?

Sezgilere güvenmem , rasyonel bir insanım
6.Hangi beceriyi kazanmak istediğiniz halde şimdiye kadar bunu başaramadınız? (gitar çalmak, yabancı bir dil öğrenmek gibi)

İstediğim herşeyi yaptım şimdiye kadar , yine istersem yine yaparım
7. Diyelim ki evlenmek istediğiniz bayanın bir evi var ama sizin henüz yok, bu size zor gelir mi? Ne düşünüyorsunuz?

Saçma soru
8.Sizce birinin öfkesini fiziksel yoldan göstermesini mazur kılacak bir durum olabilir mi? Eğer öyleyse hangi durumlarda ve nasıl?

Hiç bir mazereti olamaz fiziksel şiddetin. psikolojik bozukluk kötü çocukluk bozuk dna
9. Araba kullanıyor musunuz? Tercihiniz hangi markadır? Bir bayanın araba kullanması gerekliliğiyle ilgili ne düşünüyorsunuz?
Hayır kullanmıyorum. Bayanlar trafiği felç ediyorlar ama araba şart
10.En çok hangi konularda bencil davranırsınız ve neden?

Davranmam
11.Acil durumlarda sakin ve mantıklı şekilde reaksiyon gösterebileceğini düşünüyor musunuz?

Sağlıksal durumlarda sakinim, onun dışında panik de olsam mantıklı davranırım
12. Hangi duygunuzu kontrol etmekte en çok zorlanıyorsunuz?

Özlem
13.İfade etmekte en çok zorlandığınız duygunuz hangisidir?
İfade etmekte zorlandığım duygu yok
14.Eğer bir konuyla ilgili her şeyi öğrenmeniz söz konusu olsaydı bu konu ne olurdu?
Sinema
15. Biri sizin mutlu veya mutsuz olduğunuzu nasıl anlayabilir?

:) Mutlu.
:( mutsuz
16. Düzenli bir insan mısınız? (yoksa gardrobu bastan asagı dagınık, esyaları orda burda olan mı? )

Ortası
17.Hasta olduğunuzda ve kendinizi kötü hissettiğinde, yalnız olmayı mı tercih edersiniz, yoksa birisi tarafından şımartılmak, bir yakınınızın yanınızda olmasını mı?

Çok şımarığım hastayken , naz yaparım
18. Her hangi bir yabancı dil biliyor musunuz? Ne düzeyde? Yabancı dil öğrenmek ister miydiniz ve öğrenirken %100 istikrar sağlayabileceğinizi düşünüyor musunuz?
İngilazca , iyi düzeyde
19.Sakin, sevgi dolu, tutarlı bir evlilik mi tercih edersiniz yoksa heyecan, çılgın zamanlar geçirdiğiniz bir evlilik mi?

Sakin sevgi dolu heycanlı tutarlı çılgın zamanlı yani birimiz sakin birimiz çılgın olcek
Ying yang

20.Kimi zamanlar bir çocuk kalbi taşır mısınız? Ne türden “çocuksu” şeyler yapmayı düşünürsünüz?

Evet . Su üstünde salıncaka sallanmak istedim ama sevgilim sallamamıştı ayşegul hanım :(
21.İçki icer misiniz ve ne sıklıkla?

İçerim . Canım istedikçe
22.Hiç kavgaya karıştınız mı, ya da kimseye vurduğunuz oldu mu? Genellikle kavgaları siz mi başlatıyorsunuz? Hangi nedenlerle kavga edersiniz?

Önce o vurdu. Nefsi müdafa :(
23.Hiç tepeninizin attığı, kontrolünüzü kaybettiğiniz olur mu? Bu durumda nasıl davrandınız?

Rage
24.Hayatın boyunca yaptıklarınız içinde kendinizle en fazla gurur duyduğunuz şey nedir?

Mesleğimi iyi yapmamla gurur duyuyorum
25.Hatırlayabildiğiniz en duygusal anınız nedir?

No comment
26. Evlenmeyi düşündüğünüz insan yüksek lisans, doktora veya cok istediği bir eğitimi almak istediğini size bildirse ilk tepkiniz ne olur? En sonunda kabul eder misiniz?

Desteklerim tabi ki be saçma soru bu?
27. Size göre bir bayanın obez olmamakla birlikte biraz kilo problemi var ise bu sizin icin bir sorun mudur? Ne düşünüyorsunuz?

Evet olur . Sağlık açısından zararlı. Kalp kolesterol tansiyon şeker
28. Biri sizi eleştirdiğinde tipik reaksiyonunuz ne olur?

Çok açık değilim sanırım eleştiriye yaa. Biraz dik başlıyı. Yine kendi bilfiğimi yaparım. Ama yanlış tabi insanın kendini geliştirmesi açısından.

29. Toplum önünde konuşmak sizi korkutur mu? Bu konuda fazla tecrübeniz oldu mu?

Korkutmaz . Tecrübem oldu. ( şarkı söylemek de sayılıyor mu :p
30. Yemek yapar mısınız?Neler yaparsınız? Sizce bir erkeğin evlilikte mutfaga bazı zamanlarda girmesi doğal mı yoksa abes bir şey midir?
Doğal ve güzel ve sexy erkeğin yemek yapması
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...