Artariel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hep windowsla devam eden bir insandım, özgürüz biz yaa özgür yazılımcıyız açık kaynak yaa microsoft kapitalist köpekler süperiz biz tarzı ukalalardan dolayı hayatım boyunca linux kernelinden tiksindirttiler, yüklemedim. en son mecburen ubuntu kurdum ve tam anlamıyla 0ım. konsola kodlar yazarak program yüklemek insana nasıl bir haz verebilir bilmiyorum ama şimdi multi platform kodlar yazma amacıyla kurdum ettim, en azından öğrenmek istiyorum farklı osları. bir ideye ihtiyacım var şimdi c++ için. önerilere ihtiyacım var, visual studio gayet süper rahat bir ide. linux için dengi var mıdır, ne yapayım ne edeyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 vim emacs dedikten sonra intellij idea icin fena degil diyorlar, haskell icin kurdum ve aninda coktu plugini, tekrar bakmadim ama acikcasi dort yildir ben de su cok iyi dedigim bir ide bulamadim kendime, okulda eclipse zprunlu gibiydi diye daha temiz cpp dev pluginlisini cektiydim aliskanliktan onu kullaniyordum o da arada sinir bpzmuyor degil kdevelop mullanmak zorunda kaldim 6 ay kadar, kendi basina kotu degil ama kullandigim kubuntu kusmuk gibiydi, daha stabil oldugunu umarak kde liblerini de cekmeyi gozealiyorsan deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Intellij idea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 eclipse kur. vee hayırlı olsun : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 aynen eclipse ve plug-in'leri ile dünya bile kurtarılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 eclipse cdt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Sublime de iyidir çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EgoistOrgan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 yıl olmuş 2080, sublime'ı yazıldığı gibi okuyan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phoenixlin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 süblimleşme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar