Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 arifi kovun artık yeter ya delircem[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: blackchaos, 05 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki: Hadi tutki Fatih yi gs aldı. Peki o takımda ne olur o adamın hali? 40 yıllık kaptanı abisi olan Bülent Korkmaz a sırf show amaçlı olarak saldırdı.Fb taraftarının gözüne girebilmek için.Böyle birşey için kullandı. Peki bu adamı Bülent ve arkadaşları içlerine alırlarmı? Aaa o hareketi unutmuştum ben doğru bak...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Oy yenildi GS ehehe[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Alıştıra alıştıra söyleyin bari :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yetkililer, bu mahlukat yine kafesinden kaçtı! [Edit: Off_Off isimli kullanıcının bir üstteki mesajda ettiği küfre hitaben söylenmiştir ama kullanıcı silinince mesaj da uçtu, şu an üstümdeki mesajın sahibi ya da başka biri alınmasın][signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Kasım 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Sabirda bi yere kadar beyler[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hey allaam öms den küfrediyo şimdi de bana... 10-12 yaşlarında çocuklara klavye verilirse olacağı bu...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: uncla, 05 Kasım 2004 21:24 tarihinde demiş ki: en kötü berabere diyarbakır yavaş alsın geçmiş olsun ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Arkadaslar bukadar sure serberst birakirsaniz bunlari bosuna aramizdan birininde basini yakicak, yazik olucak yani.[signature][hline]|R.I.P| Sevmiyorum calismayi,tembelim ben.|[/b]-[Kontrolsüz güc, güc değildir]- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 konu sapmis gitmis bea kitlenmesi caizdir. bence ii oldu gsye su acidan hagi pek bi havalara girmisti herkes dusmeye baslicak biz yukselcez fln die adamin biraz burnu surttu bence duzelir ama sonralari[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 fenerle aramızdaki puan farkı kapanmasaydı keşke kapanınca bizim denyolar rahatladı[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 :) iyi oldu iyi..[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Gecen haftadan belliydi bole bir sey olacagi.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 hiçbir maç garanti değil ki zaten. futbol bu, belli olmuyor. iyi oynayan da kötü oynayan da kazanıyor. kötü oynayan 1 gol atıyor kazanıyor bazen. gs'nin iyi oynadığını söylemiyorum zaten radyodan dinledim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 ya bu fenerlilerde gs nin yenildigi maclarda niye bu denli sewiniyıo anlamıyorum biz ne yaptık onlara gecmiste hatırlamak istemicekleri bir anımı war acaba skandal weya bir tecawuz vakası gibi walla ben kimseye saldırmam bu kin niye?? 16.hafta gelsin gorusucez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Çok gereksiz bir yenilgi aldık çok salak goller yedik üstüne gol de atamadık ?!!??[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: erMANIA, 06 Kasım 2004 14:21 tarihinde demiş ki: ya bu fenerlilerde gs nin yenildigi maclarda niye bu denli sewiniyıo anlamıyorum biz ne yaptık onlara gecmiste hatırlamak istemicekleri bir anımı war acaba skandal weya bir tecawuz vakası gibi walla ben kimseye saldırmam bu kin niye?? 16.hafta gelsin gorusucez AHahahah yahu bari bugün deme 6 kasım heheheh =) [Bu mesaj Vodan tarafından 06 Kasım 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 o artık tarihe karıstı aynı gs nin fb yi yılını hatırlamıyorum 8-1 yendigi ve bunun gibi aşırı farklarla biten maclar gibi artık bunlara sığınmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 6-0 tarihe karıştıysa 6 kasım 2001 tarihinden bugüne Gs'nin Fenerbahçeyi rencide edebilecek birşey yaptığını hatırlayamıyorum. Peki ya sen?[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 bitmez ps:100.msg olsun bari :D[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 said: Vodan, 06 Kasım 2004 17:48 tarihinde demiş ki: 6-0 tarihe karıştıysa 6 kasım 2001 tarihinden bugüne Gs'nin Fenerbahçeyi rencide edebilecek birşey yaptığını hatırlayamıyorum. Peki ya sen? 6 kasım 2002 olmasın?[signature][hline]click here online now though under contruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Doğru 2002[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 biz harbi erkeğiz he :D[signature][hline]Yıldırım Demirören, 30 Ekim 2004 22:00 tarihinde Aziz Yıldırım'a demiş ki: -Allah'ın Emri Peygamberin kavliyle kızınız Nobreyi oğlumuz Emre'ye istiyoruz...Namus Meselesi Kirletti alacak...Bi fırlamalık yaptı.. insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 türkiyede futbol klüblerinin yöneticileri aşırı derecede sabırsız şurda bile okudum hemen hagi gönderilmeli bence fln die msglar var teknik adamlığa yenı başlamış bir adam hagi ve bence şuanki teknik direktörlük kariyerine baktığımızda gs deki performansı gayet iyi bence del bosque yice yolliycaklardı hemen adam son 2 maçta harikalar yarattırdı takıma atletic bilbao maçında resmen hass dedim ben şampiyonluk yarışına bi aday daha katıldı.. teknik adamların takıma gelip sanki sihirli değnekle dokunur gibi takımı düzene koymaları isteniyo aradakı iletişimsizlik birbirlerine ısınma faslı adaptason fln hiç göz önünde bulundurulmuyor.. Hemen yargısız infaz maç kaybedince hagi gitmeli başka adam gelsin teknik admın yollanması da takım üzerinde bi psikolojik etki yapar futbolcular kendılerıni suçlamaya başlarlar nitekim hagi birzamanlar fatih terim gibi gs ye çok emeği geçmiş biri bulentin hakanın arifin hakan ünsalın eski takım arkadaşı haginin gitmesini gs deki hiçbi futbolcunun isteyeceğini sanmıyorum fatih akyel konusunda fatihi özhan canaydın takıma kesınlıkle alamam fln demiş bencede alınmamalı zaten bukadar g.tu kalkamaz bir insanın gs ye gelirse taraftar isyan eder ayrıca hiç iyi bi oyuncu değil manchester maçında maç farka gittiyse bence en büyük sorumlu fatihtir nitekim ilk defa yaptığı şeyde değil seneler önce gsnin bir avrupa kupası maçındada yapmıştı aynısını..[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 galatasaray tabi 6 kasım psikolojisine girdi puan kaybettiler daha dünden hehaeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar