Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diyabakir-GS

Xechelon

Öne çıkan mesajlar

said:
blackchaos, 05 Kasım 2004 22:56 tarihinde demiş ki:
Hadi tutki Fatih yi gs aldı.

Peki o takımda ne olur o adamın hali?

40 yıllık kaptanı abisi olan Bülent Korkmaz a sırf show amaçlı olarak saldırdı.Fb taraftarının gözüne girebilmek için.Böyle birşey için kullandı.
Peki bu adamı Bülent ve arkadaşları içlerine alırlarmı?

Aaa o hareketi unutmuştum ben doğru bak...[signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sosyal ağlarda paylaş

Yetkililer, bu mahlukat yine kafesinden kaçtı!
[Edit: Off_Off isimli kullanıcının bir üstteki mesajda ettiği küfre hitaben söylenmiştir ama kullanıcı silinince mesaj da uçtu, şu an üstümdeki mesajın sahibi ya da başka biri alınmasın][signature][hline]
Quidquid latine dictum sit, altum viditur.

[Bu mesaj Rewendor tarafından 06 Kasım 2004 00:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
uncla, 05 Kasım 2004 21:24 tarihinde demiş ki:
en kötü berabere diyarbakır yavaş alsın

geçmiş olsun ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

konu sapmis gitmis bea
kitlenmesi caizdir.
bence ii oldu gsye su acidan hagi pek bi havalara girmisti herkes dusmeye baslicak biz yukselcez fln die adamin biraz burnu surttu bence duzelir ama sonralari[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

said:
erMANIA, 06 Kasım 2004 14:21 tarihinde demiş ki:
ya bu fenerlilerde gs nin yenildigi maclarda niye bu denli sewiniyıo anlamıyorum
biz ne yaptık onlara
gecmiste hatırlamak istemicekleri
bir
anımı war acaba
skandal weya bir tecawuz vakası gibi
walla ben kimseye saldırmam
bu kin niye??

16.hafta gelsin gorusucez

AHahahah yahu bari bugün deme 6 kasım
heheheh =)

[Bu mesaj Vodan tarafından 06 Kasım 2004 15:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

türkiyede futbol klüblerinin yöneticileri aşırı derecede sabırsız
şurda bile okudum hemen hagi gönderilmeli bence fln die msglar var
teknik adamlığa yenı başlamış bir adam hagi ve bence şuanki teknik direktörlük kariyerine baktığımızda gs deki performansı gayet iyi bence
del bosque yice yolliycaklardı hemen adam son 2 maçta harikalar yarattırdı takıma
atletic bilbao maçında resmen hass dedim ben şampiyonluk yarışına bi aday daha katıldı..
teknik adamların takıma gelip sanki sihirli değnekle dokunur gibi takımı düzene koymaları isteniyo aradakı iletişimsizlik birbirlerine ısınma faslı adaptason fln hiç göz önünde bulundurulmuyor..
Hemen yargısız infaz
maç kaybedince hagi gitmeli başka adam gelsin
teknik admın yollanması da takım üzerinde bi psikolojik etki yapar futbolcular kendılerıni suçlamaya başlarlar nitekim hagi birzamanlar fatih terim gibi gs ye çok emeği geçmiş biri bulentin hakanın arifin hakan ünsalın eski takım arkadaşı haginin gitmesini gs deki hiçbi futbolcunun isteyeceğini sanmıyorum

fatih akyel konusunda fatihi özhan canaydın takıma kesınlıkle alamam fln demiş bencede alınmamalı zaten bukadar g.tu kalkamaz bir insanın gs ye gelirse taraftar isyan eder
ayrıca hiç iyi bi oyuncu değil manchester maçında maç farka gittiyse bence en büyük sorumlu fatihtir nitekim ilk defa yaptığı şeyde değil seneler önce gsnin bir avrupa kupası maçındada yapmıştı aynısını..[signature][hline] Whether long range weapon or suicide bomber, Wicked mind is a weapon of mass destruction
Whether you're soar away sun or BBC Disinformation is a weapon of mass destruc
You could a Caucasian or a poor Asian, Racism is a weapon of mass destruction
Whether inflation or globalization, Fear is a weapon of mass destruction
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...