Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 takımın bi burnunun sürtülmesi lazımdı. öyle çok ahım şahım oynamadan herşeyi güllük gülistanlık gösterebiliyolardı. umarım yenilgiden bi ders çıkarırlar da biraz hırslı istekli oynarlar. ayrıca arada olur böyle kazalar. çok da büyütmemek lazım. sürekli hale gelmediği sürece normal karşılanabilir. fb de her maçını kazanmayacak teklediği olacak elbet. bi de 16. haftada lider olmuşuz 33. haftada lider olmuşuz o çok bişey farkettirmez. 34. haftayı lider kapayana veriyolar kupayı. önde olmak avantajdır tabi de ne önde gidip de şampiyon olamayanlar var sonuçta.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 gittinizde napıyosunuz rezil olmaktan başka ? ya yetkili kitlesin,konu amacından çıkacak.[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 İki takımda futbola dair hicbir sey oynamadı macı izledim.Mactan zevk almadım.Yani diyarbakırın hakkı da diyemem ama galatasaray'ın hic hakkı degil. Boyle bir sey olacagı belliydi akcaabat macı icinde bunu dedik.Ama baska boyuta tasındı her iyi takımın kotu macı olur dendi.Galatasaray bu takımla bu ruhla sampiyon falan olamaz. Kadro da 2-3 adam saglam bunlarda gozunuze carpmıstır.Akcaabat yorumumda dediklerim gibi cıktı. Kısaca gecmis olsun galatasaray'a....[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 spartayi spartada yeneriz ümit özat'ın lyon maçından sonra yaptığı yorum (sparta neresi prag nerde ??) yok bence spartadan gecer... zuhaha... http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=spartayi+spartada+yeneriz[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... [Bu mesaj December_Flower tarafından 05 Kasım 2004 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj December_Flower tarafından 05 Kasım 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ümit özat'tan ne beklenebilirki zuıhahaha[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 ya taca orta yada böyle bi Gaf ehueehhuehe... :)[signature][hline]insight_13'te Ne oluyo diyosanız... TıkLayıNıZzZzZzZ Ben Biliyom walla yazacam...Diyosanız TıkLayıNıZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 @plus bence inanca karsı saygılı olman gerek. Sabri'yi kanattan oynatmadı en buyuk hata.Umit Karan mac basından beri oynamalıydı.Volkan gereksiz .Paf takımından adam bulun oynatın daha iyi...[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: micha, 05 Kasım 2004 22:25 tarihinde demiş ki: @plus bence inanca karsı saygılı olman gerek. Sabri'yi kanattan oynatmadı en buyuk hata.Umit Karan mac basından beri oynamalıydı.Volkan gereksiz .Paf takımından adam bulun oynatın daha iyi... plus ne demiş ki ?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 oruç beynine vurmuş dedide,onu söylüyor..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Ü.Davala'yı alacakmışız sezon arasında. Eğer ortalama bir performans gösterirse sağ kanada ilaç gibi gelir. Bunun dışında Volkan yerine Saidou niye oynamadı onu anlamadım ben. Bir ortasaha oyuncusu alsak şöyle ofansa yönelik aslında en iyisi o...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Rewendor, 05 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: Ü.Davala'yı alacakmışız sezon arasında. Eğer ortalama bir performans gösterirse sağ kanada ilaç gibi gelir. Bunun dışında Volkan yerine Saidou niye oynamadı onu anlamadım ben. Bir ortasaha oyuncusu alsak şöyle ofansa yönelik aslında en iyisi o... 10 numara var zaten en sonunda hagi cıkıp oynayacak eheh.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 devre arasında büyük ihtimaL 10 numara bir teknik adam aLacağız. hagi çok iyi niyetLi oLmasına rağmen yine de teknik adamLığa çok uzak şu anda işaLLah 10 sene sonra geri geLir[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 said: Rewendor, 05 Kasım 2004 22:35 tarihinde demiş ki: Volkan yerine Saidou niye oynamadı onu anlamadım ben. hagi kıl o adama anlamadınız mı hala? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Kıl degil yonetim yuzunden boyle.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hagi bence yapabileceğinin en iyisini yapıyor bu kadroyla... Ha, şu anda bile otursa top oynasa gs de türkiye liginde çok iş yapar o ayrı. Ama Hagi en iyi seçimdi GS için... Şimdi bir düşünürsek Hagi nası geldi göreve ? F.Terim bile yükün altından kalkamamış, takım sürünüyo, oyuncular isteksiz, para yok transfer yapılamıyor, kadro yaşlanmış, takım gruplaşma dolu... Kim böyle bir takımın başına geçer ki? Tanınmış bir T.Direktör için kariyer intiharı olurdu bu, deneyimsiz biri de gelse çok tepki çekerdi. Ama hem GS hem Hagi şu anda çok iyi şeyler yaptılar. GS şu anda sıfır paraya alınabilecek en iyi transferleri yaptı. 1-2 tane daha ek yapabilirdi parası olsa ama eldekiyle bu maksimumdur. Hagi ise böylesine bir takımı liderliğe oynayan, kötü de oynasa genelde kazanmayı bilen ve sessiz sedasız liderliğe kadar çıkan bir takıma çevirdi. Helal olsun bence... Ha, hala takımda çok eksik var ama devre arasında umarım kapanır onlar da...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hagi 'ye laf yok zaten.Bence biraz altyapıya bakın madem paranız yok.Risk almanız gerekli.Tabi 100. yıl falan hikayesiyle transfer falan yaslı oyuncularla devam ama ne biliyim bana gore yanlıs. Hagi yanlıs demiyorum cemiyetin aldıgı kararlar yanlıs.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Altyapıda canavar gibi oyuncular çıkacak deniyor zaten, özellikle "yıldız milli takımı kaptanı" irfan başaran ile Hagi yakından ilgileniyor orasını biliyorum ki çocuk dah 15 yaşında mı ne (ben olsam baya bi gaza gelirdim heralde) bir de şu cafercan falan diyorlar, aslında bu gençlerin yavaştan ya kiraya verilip ya da kupa maçlarına falan konup oynatılması lazım. Ha, şu anda yönetim tek şeye hedeflenmiş, 100.yılda şampiyonluk gelirse oradan gelecek para ve tv gelirleri. Belki o zaman bir de CL gazıyla bir şeyler yapılır oyuncu alınır ama şu anda eldekiyle idare edecez. Ü.Davala ve her şeye rağmen bence Fatih Akyel alınmalı devre arasında... [edit: Bir de şu alınacaklara Okan Koç'u ekleyeyim, başta BJK'yı tercih etti diye adamı istemediler sezon başında ama sağ kanatta GB de çok iyiydi bizde de çok şey yapabilir][signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 05 Kasım 2004 22:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 benim kanım sarı lacivert demis bu adamı alacan da ne yapacan.Galasaray icin bu dk dan sonra top oynarmı bilemiyorum.Gerci Fatih bu para icin yapmıyacagı yok sanki..[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Yok ya, geçen sene açıklaması vardı ben GS'liyim sadece profesyönelim o yüzden FB yi seçtim para daha iyiydi falan diye... Ha öyle bişey demişse zaten almayız. O zaman da bir yabancı sağ beke yönelinmeli. Cihan'ın yeri orası değil çünkü. Gerçi GS bu belli olmaz, zamanında Tugay'ı bile sağ bek oynatmıştık biz :)[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. [Bu mesaj Rewendor tarafından 05 Kasım 2004 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Gecen hafta baskan dedi zaten.Devre arasına kadar dusunmuyoruz dedi.Hatta hic almıyacaz gibisinden de laf etti diye hatırlıyorum.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Hadi tutki Fatih yi gs aldı. Peki o takımda ne olur o adamın hali? 40 yıllık kaptanı abisi olan Bülent Korkmaz a sırf show amaçlı olarak saldırdı.Fb taraftarının gözüne girebilmek için.Böyle birşey için kullandı. Peki bu adamı Bülent ve arkadaşları içlerine alırlarmı?[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Aslında en sağlamı 3-4-1-2 ye dönmek bu eldeki kadroyla... Mondragon Song Bülent Thomas Hasan Şaş Saidou Ergün Baliç Necati H.Şükür ÜmitKaran[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 blackchaos a aynen katılıyorum.bence dusus olur galatasarayda hemde bir hayli dusus olacak devre arasından sonra ne olur bilemem.Ama bence degismez.[signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 fatih alınırsa ben o adam futbolu bırakana kadar maçlara gitmeyeceğim,o fener maçında ki halimi daha dün gibi hatırlıyorum,adam sonrasını düşünmeden yaptı bi hata ama affedilmez...[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Düşüşün sebebi de medya zaten çok pohpohladılar, takim havaya girdi...[signature][hline] Quidquid latine dictum sit, altum viditur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar