Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

diyabakir-GS

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet bende izlemiyorum ama telefona msg geldi diyarbakir 1-0 onde yasinin goluyle ve evet devre bitti
nie kimse acmamis konu yaw herkes macimi izliyo?[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Mesaj tarihi:
Tam açıyordum yazmıştım herşeyi bir bakiyim dedim yazan oldumu diye,yazmışsın..

Çok kötü oynuyor Galatasaray,hagi değişiklik yapmış oyuncu yerlerinde düzeltmesi lazım ikinci yarı yoksa yenilecez apaçık ortada[signature][hline]click here online now though under contruction
Mesaj tarihi:
gerçekten çok kötü oynuyoruz necati'yi hakan'ın yanında değilde sağ açıkta oynatıo forvetlerimiz arasında kopukluk var pozisyon bulamıyoruz diyarbakır bizden beterde attılar,eğer hagi korkak oynamaya devam ederse yenilebiliriz bile böyle bi takıma..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
Müneccim mokumu yemişim napmışım.

Arkadaş sordu maç kaç kaç diye maçtan haberim yok izlemiyorum zaten ses bile yok
gol atar şimdi diyarbakır dedim bi baktık gol olmuş =)[signature][hline]tuana...
Mesaj tarihi:
valla oyunda değişecek sandım olumlu yönde değişme fln yok aynı tas aynı hamam inşallah yenilirde takım aklı başına gelir hagi'nin..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
Baştan çıkan 11in dizilişi zaten maçın sonunu getirdi son dakka atarsak bir tane berabere biter yoksa gitti 3 puan geçmiş olsun[signature][hline]click here online now though under contruction
Mesaj tarihi:
diyarbakırspor gibi bi takıma ter forvetle çıkarsan sonuçta bu olur,of hagi of trabzon'a fln kaybetsek puan üzülmem böyle kötü bi takıma karşı puan kaybetmeye üzülüyorum..[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
geçen hafta liderdi dimi bunlar?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
  • Yeni Oluştur...