PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Havenless said: Abi rüyada ölüp gideceğim diyorum daha eğleniyorsunuz, akıl hastası mısınız? Ruhum acıyor Monaco. http://i.imgur.com/QgWDZ.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/250x250/20670132.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hmm.yatmadan once masturbasyon yap ayrıca erken yatmayı ve erken kalkmayı dene. uzun zamandır varsa da doktora git abi said: Masturbasyonun Faydalari *Cinsel haz verir. *Rahatlama ve gevseme saglar. *Cinsel egitimin bir parçasi olarak cinsel hayatin gelismesine fayda saglar. *Cinsel hayatta güvence ve özsaygiyi arttirir. *Sevisme esnasinda yapilan masturbasyon kisilere degisik zevkler vererek cinsel hayati zenginlestirir veya renklendirir. Birlikte yapilan mastürbasyon seks hayatina degisik bir alternatif olarak degerlendirilebilir. *Çiftler için kendilerine neyin ne derece zevk verdigini bulma konusunda bir firsattir. *Birlikte uygulanan mastürbasyon kadinin hamilelik durumlarinda veya erkekte ereksiyon sorunlari gibi seksin yapilamayacagi bazi tibbi durumlarda da iyi bir alternatiftir. *Kasiklarda olan agriyi hafifletir. *Erken bosalma tedavisinde kullanilabilir. *Uykusuzluga iyi gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 muhtemelen uyurken sırtüstü pozisyona geliyosun ve işte herşey o zaman başlıyor zaten, özellikle yorgunsan veya uykusuzsan bir de üstüne sırtüstü dümdüz uzanıp uyuyosan bilki uyku felcine yakalanıcaksın, aynısı banada oluyodu askerdeyken, 4 saatlik uykuyla yattığım hergün aynı olayı yaşıyodum ve işin ilginci rüyalarda hep aynıydı. Senin göğsündeki acı bende dişlerde oluyodu, hatta kaç defa rüyada dişlerimin dökülüp elime düştüğünü gördüm kanlı bi şekilde, ama tabi o sırada dilimle kontrol edip dişlerimin yerinde olduğunu ve rüyada olduğumu anlayıp uyanabiliyodum başka bişey değil yani, klasik uyku felci, boşa paranoyak olmana gerek yok, takma kafana böyle şeyleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Havenless said: Abi rüyada ölüp gideceğim diyorum daha eğleniyorsunuz, akıl hastası mısınız? Ruhum acıyor Monaco. @PastorOfMuppets Alakası yok, zorlama. @Teodor abi senin nick o tip rüyalara zaten müsait. teknik olarak rüyada ölme şansın yok diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Tez zamanda kendine çiftleşecek bir dişi bul, kendiliğinden geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 beyin yanmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BramStoker Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 senin durum karabasan'ın biraz ilerlemiş hali. genelde karabasanla karşı karşıya kalan kişi yattığı odada bir anda korku duyarak uyanır. neyin ona bu kadar korku verdiğini anlayamaz ve yattığı yerde görüş açısının içerisine giren karartılar görür. bazen bir adet başka zamanlarda ise birden fazla olur bu karartılar. yaptıkları üç şey var: birincisi başarısız girişim oluyor sanırım. gelip başında dikiliyor ve korkudan ödünü patlatıyor. eğer kendine gelip, evde bulunanlardan yardım ister veya hareket edebilirsen odadaki bir eşyanın arkasına kaçıp gözden kayboluyor. ikincisi içlerinden birinin kurbanın göğüs kafesine oturması. bu durum ortamda bir tane karartı varsa oluyor. üçüncüsü ise kurbanı tutup bir yere çekmeye çalışmaları. bu durum genelde karartılar birden fazlayken oluyor. nereye çekmeye çalışıyorlarsa artık bilemiyorum ama bu göğüse oturma, yatılan yerden tutup çekilme (bu arada uyanıksın ve hareket edemiyorsun) gibi hadiselerden sonra neler olabileceğini ayahuasca denemiş insanlardan bazıları yaşıyor bad trip şeklinde. çok feci bir olay. bitki karşımının etkisiyle birlikte zaman duygusu tamamen ortadan kalktığından, uzunca bir süre bu arkadaşların misafiri olarak kalıyorlar. ben bunların ne olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ve sen de az çok nelerden bahsettiğimi anlamışsındır sanırım. tutup çekmeyi başaramadıkları insanlardan bir çıkarları var mı, bir şey elde ediyorlar mı bilemiyorum ama çok pis bir şey. inanç sistemin her neye dayanıyorsa ona yakarman çözüm olacaktır sanıyorum. bu durumun beyinde uyku sırasında salgılanan kimyasallarla alakalı olduğu, aniden uyanınca beynimizin kontrolü bize veremediği bir durum oluştuğunu çok basit bir google aramasıyla wikipedia'dan öğrenebilirsin. ama kimse kalkıp bu karartıların ne olduğunu, orada ne aradıklarını, insanlara neden bu kadar eziyet ettiklerini açıklamaya çalışmıyor. bu arada bir şey daha ekleyeyim. kendini yataktan kalkmış halde gördüğünden, bir çeşit vücut dışı deneyim yaşadığından bahsetmişsin. o sırada uyumuyordun. aslında uyanık ve yatar şekilde, gözlerin açık tavana bakıyordun muhtemelen. rem uykusundan bir anda çıkınca rüya görmeye devam ediyorsun o uyanık halinde. beyninse kendi kendini yaralama ihtimalini ortadan kaldırmak için istemli kaslarının kontrolünü sana vermiyor. daha önce de dediğim gibi bunların bilimsel açıklamalarını wikipedia'dan bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 0ne said: muhtemelen uyurken sırtüstü pozisyona geliyosun ve işte herşey o zaman başlıyor zaten, özellikle yorgunsan veya uykusuzsan bir de üstüne sırtüstü dümdüz uzanıp uyuyosan bilki uyku felcine yakalanıcaksın, aynısı banada oluyodu askerdeyken, 4 saatlik uykuyla yattığım hergün aynı olayı yaşıyodum ve işin ilginci rüyalarda hep aynıydı. Senin göğsündeki acı bende dişlerde oluyodu, hatta kaç defa rüyada dişlerimin dökülüp elime düştüğünü gördüm kanlı bi şekilde, ama tabi o sırada dilimle kontrol edip dişlerimin yerinde olduğunu ve rüyada olduğumu anlayıp uyanabiliyodum başka bişey değil yani, klasik uyku felci, boşa paranoyak olmana gerek yok, takma kafana böyle şeyleri abi adam götü açıkta bıraksa daha mı iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 http://thorgolucky.com/images/Standard_Model_Equation.gif yatmadna önce ayetel kürsi oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 adam karabasani gercek bisey gibi detayli aciklamis ya la, helal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aquila said: adam karabasani gercek bisey gibi detayli aciklamis ya la, helal. +1 yapmayın etmeyin abi ole bisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 aquila said: adam karabasani gercek bisey gibi detayli aciklamis ya la, helal. harbi ha helal adama sdgsdgsdg gayet basit açıklaması bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 One'ın söyledikleri tamamen doğru aynısı bana da oluyor. Beynime elektrik veriyorlar uyurken zorla uyanıyorum. sırtüstü yatarsan %100 oluyor. yan yatarsan %30. yan yat düzelir kısacası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 yoga yapmadan yatmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Rakı iç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 uyumadan kas gevşetici al 2 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Meh cin zıplamış, peri sıçmış falan aşın şu geyikleri. Başka yaşayan olmuş zaten konuda, uyku felci denen zirzop bir olay o. Ayrıca eğer uykusuz ve yorgunsan böyle biraz uyumuş, sonra uyanmış ve tekrar uyumak için gözlerini falan kapadıysan ölümlü, acılı rüyalar falan görülüyor(özellikle sırt üstü yatarken). Hayal gücü o anlarda çok mu aktif oluyor tam açıklamasını bilmiyorum açıkçası. Fakat o durumda bende görüyorum, başka görenlerde var. Kas gevşeticiler, uyku hapları, mümkünse imam olmayan bu olaylarla alakalı doktorlarla konuşmak falan iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 çişini sür abi suratına cin kaçırandır büyü bozar cildi gençleştirir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 BramStoker said: senin durum karabasan'ın biraz ilerlemiş hali. genelde karabasanla karşı karşıya kalan kişi yattığı odada bir anda korku duyarak uyanır. neyin ona bu kadar korku verdiğini anlayamaz ve yattığı yerde görüş açısının içerisine giren karartılar görür. bazen bir adet başka zamanlarda ise birden fazla olur bu karartılar. yaptıkları üç şey var: birincisi başarısız girişim oluyor sanırım. gelip başında dikiliyor ve korkudan ödünü patlatıyor. eğer kendine gelip, evde bulunanlardan yardım ister veya hareket edebilirsen odadaki bir eşyanın arkasına kaçıp gözden kayboluyor. ikincisi içlerinden birinin kurbanın göğüs kafesine oturması. bu durum ortamda bir tane karartı varsa oluyor. üçüncüsü ise kurbanı tutup bir yere çekmeye çalışmaları. bu durum genelde karartılar birden fazlayken oluyor. nereye çekmeye çalışıyorlarsa artık bilemiyorum ama bu göğüse oturma, yatılan yerden tutup çekilme (bu arada uyanıksın ve hareket edemiyorsun) gibi hadiselerden sonra neler olabileceğini ayahuasca denemiş insanlardan bazıları yaşıyor bad trip şeklinde. çok feci bir olay. bitki karşımının etkisiyle birlikte zaman duygusu tamamen ortadan kalktığından, uzunca bir süre bu arkadaşların misafiri olarak kalıyorlar. ben bunların ne olduğunu az çok tahmin edebiliyorum ve sen de az çok nelerden bahsettiğimi anlamışsındır sanırım. tutup çekmeyi başaramadıkları insanlardan bir çıkarları var mı, bir şey elde ediyorlar mı bilemiyorum ama çok pis bir şey. inanç sistemin her neye dayanıyorsa ona yakarman çözüm olacaktır sanıyorum. bu durumun beyinde uyku sırasında salgılanan kimyasallarla alakalı olduğu, aniden uyanınca beynimizin kontrolü bize veremediği bir durum oluştuğunu çok basit bir google aramasıyla wikipedia'dan öğrenebilirsin. ama kimse kalkıp bu karartıların ne olduğunu, orada ne aradıklarını, insanlara neden bu kadar eziyet ettiklerini açıklamaya çalışmıyor. bu arada bir şey daha ekleyeyim. kendini yataktan kalkmış halde gördüğünden, bir çeşit vücut dışı deneyim yaşadığından bahsetmişsin. o sırada uyumuyordun. aslında uyanık ve yatar şekilde, gözlerin açık tavana bakıyordun muhtemelen. rem uykusundan bir anda çıkınca rüya görmeye devam ediyorsun o uyanık halinde. beyninse kendi kendini yaralama ihtimalini ortadan kaldırmak için istemli kaslarının kontrolünü sana vermiyor. daha önce de dediğim gibi bunların bilimsel açıklamalarını wikipedia'dan bulabilirsin. Abi dediklerini biliyorum, daha önce farklı forumlarda da okudum farklı başlıklarda ama en kötüsü de artık buna alışmam. 0ne'ın da, senin de dediklerinizle örtüşüyor zaten her şey, çoğunlukla sırt üstü pozisyonda oluyor böyle felç gibi durumlar. Normalde yastığa sarılarak uyurum ama bu tarz bayılma durumlarında muhtemelen sırt üstü oluyor vücut. Tam hareket kabiliyetim de olmuyor, REM evresinde tavana bakmam da olası, REM'den çıkınca da pozisyonumu değiştiremedim ama, elimde değildi. O an arada uyanır gibi oluyorum ama beyin ortamı nasıl algılıyorsa bir süre sonra vücut kontrolünü kaybediyorum rüya kontrolündeyken, öteki sıfır oluyor bende. İki dünyanın arasında kalmış gibi oluyor. Bu acı hissetme olayında korkularım var hala, eskisi gibi gördüm bitti değil artık, yine de insanın canını sıkmaya yetecek cinsten şeyler. 2 gece önce cehennemi ziyaret etmiş adamım. Orada bulunmamın bir nedeni de yoktu, kendi isteğimle oradaydım. İnançlı olmakla alakalı olduklarını zannetmiyorum abi bu arkadaşların, bir de dine göre bir şey yok maalesef, olsaydı çok önceden hallederdim bu sorunu. İnanıyorum ama Tanrı'ya, görülecek hesabımız var çünkü. Rüyaların da benimle bir ilgisi de yok bu arada, kendi hayatımla uzaktan yakından alakasız rüyalar gördüklerim, neden bana böyle aşırı kötü sonla biten saçmalıklar gösterdiği hakkında da soru sormuyorum artık kimseye, gerçi o da hakkıdır ya neyse işte. Zaten normalde hiç acı çekmiyormuşum gibi bir de o gece o mantık dışı acıyı neden çektiğimi de hala anlamış değilim. Bu arada hap da kullanıyordum, kaç sefer almam gerekenden fazla da aldım ama en fazla uyuyabildiğim uyku 7 saat. Kas gevşeticiye göre de bir şey yok, vücut nasıl bir şeyse artık gevşemiyor kaslar. Bütün hafta günde ortalama 2 saat anca uyumuşumdur, muhtemelen birazdan yatarsam bu arkadaşlar yine ziyaretime gelecekler. O yüzden pek uyumaya niyetim yok. Çözemedim yıllardır ama artık daha saçma bir hal aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 çiş sür diyorum da dinlemiyorsun. arkadaşa oldu aynısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 olm pozitif kal diyeceğim ama bır bır edeceksin şimdi. onun için çiş sür sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Havenless Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Eee abi, neden çabuk bitti eğlenceniz? Uyudunuz mu len? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 hahhaaaaa hem de rüyasız rüyasız deliksiz uyumuşlardır ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar