Cons Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bu arada niye sadece competetive mapler oynanıyor serverda? oynayanların yüzde 90ı zaten yeto. en azından çeşit çeşit map oynayalımda zevkli olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Baymaya başladı. 4 mapte 1 arms race olabilir. Ya da fun mapler falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 arms race = gun game evet yalniz oyle harita degistirince birden arms race oynamaya baslamiyoruz, o yuzden cycle a alinmiyor o haritalar. classic demolition arms race diye 3 farkli modda server i farkli ayarlarda tekrar calistirmamiz gerekiyor, haliyle server i zirt pirt kapa ac degistir, geri eski haline getir yapmadigimiz icin classic de kaliyor. Haftanin 1 gunu arms race gibi bi onerimiz vardi oncesinden, fakat denedigimiz hafta 3 round oynadik, aninda baydigi icin bir daha olmadi oyle bisey. Oyunda ben veya esh varsak oyun modu degistirebiliriz herkes isterse de, cidden kotu modlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 fun maplerde de luzumsuz buglar var, adam 3 tane spawn point koymus map e mesela, harita problemsiz ama 7v7 girince millet skybox da basliyor sonra server interrupt atiyor kapaniyor falan. Gereksiz ugrastiriyor. Duzgun fun map bulup kendi bilgisayarinizda denerseniz, calisiyorsa yukleriz bi sekilde dondururuz. Ama yok yani duzgun map cunku sdk yok, millet benzestiriyor sadece csgo icin haritalarini. Direk yapilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 yarın gelir belki sdk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 classic kompititif en düzgün oynanabilir olan şey. casual olsa server baya çirkin olur ya armor almıyosun 5 saniyede çözülüyor bilmemne tetrise dönüyor oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Vingthor said: tetrise dönüyor oyun fdfsdefsdeesdwesd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Vingthor said: classic kompititif en düzgün oynanabilir olan şey. casual olsa server baya çirkin olur ya armor almıyosun 5 saniyede çözülüyor bilmemne tetrise dönüyor oyun zeus alıyorum ben bi de boyuna yanlışlıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 zeus'u rechargable yapsalar coook iyi olucak ya. bi' de melee'de hitbox'i bicak gibi yapsalar. su an cok anlamsiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 zeus ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 taser var ya. gear sekmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ha comp mode da yok o yuzden gormemisim. tamam adfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 evet bosuna para kaybi, insanlar kendi takimini trollemesin diye koymamislardir :D herkes birbirinin pesinde taser'la kosucak yoksa fsjkd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 haydi kizlar okula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 şu anki kadro bile iyi gelin doldurun sırf jdfhd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 dövdüm dövdüm yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 http://i.imgur.com/T9TO3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ASDGAFDGD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 bugun troller neydi la öyle sdfs hele ben xcafenin sahibini tanıyorum neymiş bakalım bu olay tribi yapan adam fenaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 cok enteresan atarlarla karsilasiliyor. Daha neler gorucez bakalim. Sen birde train oncesinde dust2 de onlarla ayni takimda degildin, voice chat den baska bisey duyamadigim icin defalarca oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Abi kikleyin ugrasmayin , ben duymadim adamlari bizim takimda deillerdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 ben de bu kadar atar yapabildiğine göre sizi tanıyo sandım. alttan aldım tepeme çıkardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 anyway.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2012 good red Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 eee gelmemis vertigo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar