Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 cl_cmdrate ve cl_updaterate 128 yap, net graphda 128e çıkıyosa bunlar 128dir, 64te sabitleniyosa 64 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Silphatos said: geçen matchmakingde 20 küsür roundda 2 frag yapan sen miydin hee ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 o zaman hakkaten iyi gelmiştir her türlü euheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Anelor said: Desqpio said: şey, server'ların 64 tick hedesinde olması. şu videodaki adamın crossair'ı ne kadar güzel bende istiyorum şuradan her türlü crosshair'i çıkarmak mümkün, http://www.krisskarbo.com/csgocrosshair/ ama yamulmuyorsam o videodaki crosshair classic dynamic, game settings hedesinden seçilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Esh said: Bizimkinin tick ine nerden bakiyoruz? http://bbsimg.ngfiles.com/1/24283000/ngbbs5080dc8967f83.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Silphatos said: cl_cmdrate ve cl_updaterate 128 yap, net graphda 128e çıkıyosa bunlar 128dir, 64te sabitleniyosa 64 sunucu configinde öyle gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 tamam 128miş güzel. mmde vurduğuma eminim aga ama adam damaj yemedi olayının nedeni pingden çok tickin 64 olması, mesela eslnin karma sisteminde oynuyodum ben bi ara bazen 150-200ping server geliyodu portekizli falan host olunca ama 128tick-200 ping mmdeki 90-100pingden çok daha iyi hissediliyodu, vurdun mu vuruyodun yani. millet ağlıyo valvea matchmakingleri 128 yap diye redditte falan ama adamlar aylardır sallamıyo, herhalde yüzlerce serverın bi anda 2 kat band yiyecek olması baya bi etkiliyodur bütçeyi, sonuça aylık ücreti de yok oyunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 şimdi gerçek kötüler, kötülüklerine bahane de bulamayacak. hadi bakalım. Silphatos ve lathspell de admin oldu. sunucu war mode kullanıyor. Komut listesi: ADMIN commands http://wiki.gametech.com.au/Admin_Commands_(WarMod): /pwd // Set or display the sv_password console variable Aliases: /pw /notlive // Cancels half and sets all as unready Aliases: /nl /cancelhalf /ch /cancelmatch // Cancels halfand sets all as unready Aliases: /cm /readyup // If wm_autoready is 0, this command will be required to start/stop the ready system Aliases: /ru /readyon // Turns on or restarts the ReadyUp System Aliases: /ron /readyoff // Turns off the ReadyUp System if enabled Aliases: /roff /forceallready // Forces all players to become ready Aliases: /far /forceallunready // Forces all players to become unready Aliases: /faur /forcestart // Starts the match regardless of player and ready count Aliases: /fs /forceend // Ends the match regardless of status Aliases: /fe /minready // Set or display the wm_min_ready console variable /maxrounds // Set or display the wm_max_rounds console variable /swap // Manually swaps all players to the opposite team /t & /ct // Will set the Terrorist and Counter-Terrorist team names - Note: No longer changes the cvars wm_t and wm_ct /active // Toggles the CVAR wm_active /knife // Removes all money + weapons + c4 and executes wm_knifeconfig Aliases: /ko3 /cancelknife // Cancels the knife round Aliases: /ck CLIENT commands: /ready // Marks you ready if /readyup has been done or wm_autoready is 1 Aliases: /rdy /r /unready // Marks you not ready if /readyup has been done or wm_autoready is 1 Aliases: /notready /unrdy /notrdy /ur /nr /scores // Displays score if live Aliases: /score /s /info // Display who the ready panel if closed Aliases: /i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 "sm_admin" menüsü güzel işliyor. bindlayın işte bi tuşa. hala barbiyi çalıştıramıyorum. sıkıntı oldu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 akşama gelicem kapamayın ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 barbi yoksa ne anlamı kaldı serverın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ohoo barbi yok. delete kantır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 olm yüklü ama çekmiyo. sv_allowdownload çalışmıyo sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 dün denedim baya, olmadı bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 ben bu oyunu oynarken skypetan cıkmalıyım cok aglıyorum ve bu sefer cok haksızım beceremiyosun bari aglama. becerdigim oyuna aglayınca yine bi nebze de bunda ayıp ediyorum. aushfuahs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 7 vs 7 matchmaking deki gibi maç yapabiliyor muyuz ? yoksa eski server gibi mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 classic competitive kurallarıyla mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 rate ayarlarınız nasıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 bu arada sunucu 128 tick ama artık oyun desteklemiyormuş sanırım 64 üzerini gibi bir şey söylendi. ne derece doğrudur bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 yok öyle bi şey ya ahuhuae Cons said: rate ayarlarınız nasıl rate önemsiz, default 80000 zaten 80kb/s oyun dl/ul yapmıyo cl_cmdrate ve cl_updaterate'i 128 yap, fps'nde 128 üstü olsun ya fps_max 0 yap 300de takılsın ya da pcn dandikse 129'a sabitle. ama geçen oynadık kaç maç gördüm çok dandiksin orçan, rate ayarı falan kurtarmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Bir kulübün maaşlı elemanının haddini aşan söylemleri nedeniyle bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur. Öncelikle bu şahsa hatırlatmamız gereken husus; her ay başında hesap ekstrelerini kontrol edenlerin, kulüplerin yürekten sözcülüğüne bürünmeye hakkı olmadığı gerçeğidir. Bu maliyetli tüccarların kulüplerdeki ve spor mecralarındaki varlığı; aldıkları yüksek orandaki maaşların varlığına bağlı iken yüz yıllık camialara ve yönetimlerine dil uzatmaları, hadsizliğin ötesinde açıkça terbiyesizliktir. Tüm kamuoyundan talebimiz; uluslararası hukuk mücadelemizin sonunda, bu maaşlı Fenerbahçe düşmanlarının tasarrufları ile ilgili yapacağımız belgeli açıklamaları takip etmeleridir. Kısa bir süre sonra bu konuları mahkemelerde açıklamak zorunda kalacak olanlara tavsiyemiz ise gazete gazete, kanal kanal dolaşarak kamuoyu yaratmalarının nafile olduğunu unutmamalarıdır. Geçmişlerinde Fenerbahçe ile ilgili karanlık icraatları olanlar, ağız kirliliklerine engel olamayarak toplumda bilgi kirliliğine neden olmaktadırlar. Bu kişiler, bundan böyle protokol gereği sadece kulübümüzün profosyenel çalışanları tarafından cevaplandırılacaklardır. Bilinmelidir ki Fenerbahçe’nin hafızasını ve nefretini ciddiye almayanlar, bu büyük hatalarının bedelini çok ağır ödeyeceklerdir. FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 sen fener sk deilsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 laptoptan işkence cekiyorum ya. daha düşük grafik peçi yok mu bunun? herşey lowda 100 fps. 10 kişi görsen iniyo 50 ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2013 Silphatos said: yok öyle bi şey ya ahuhuae Cons said: rate ayarlarınız nasıl rate önemsiz, default 80000 zaten 80kb/s oyun dl/ul yapmıyo cl_cmdrate ve cl_updaterate'i 128 yap, fps'nde 128 üstü olsun ya fps_max 0 yap 300de takılsın ya da pcn dandikse 129'a sabitle. ama geçen oynadık kaç maç gördüm çok dandiksin orçan, rate ayarı falan kurtarmaz yani abim geçen seneden beri ilk fpsmi oynadım ayrıca mouse acc açıkmış. çabuk unuttunuz awpye ağlayıp 10k yaptığınız günleri çocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar