Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 dövüyorum dövüyorum herkes çıkıyor ya ): az dövücem bundan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 uzun zaman sonra adam vurabildiğim bi oyun oynayabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 silp once bi' reconnect cekti, bakti olmuyo reyc basti, ardindan da muritleri :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 yalan, ben bugün oyuna girmedimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 kuzenim oynuyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bundan sonra '_kuzeni' yazsın o vakit abisi ekolü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 misafirdi gitti şimdi gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 su ana kadar gordugumuz bahaneler cesitleniyor; abisiyim ben kuzen oynuyor yemek yiyordum tv den oynuyorum ses yok yuksek sesle muzik dinledigim icin suurumu kaybediyorum arkadasin evindeyim adamin masasi ve mouse u yok kendi imkanlarimla oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ahah sonraki iyiymiş, kim yaptı onu bu ving de calippo yalıyordu geçende, tabii yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 benim trump card'im var, henuz soylemedim kimseye. bundan da kotu oynayabilirsem onu yapistiricam, charisma 18+2 olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Silphatos said: ahah sonraki iyiymiş, kim yaptı onu bu ving de calippo yalıyordu geçende, tabii yalan yalarım nedir!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 ahahahah sondaki altinayicik @daev seninki ne , touchpad le mi oynuyorum diceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 zamani gelince... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 fail bahanesinin teaser ini da ilk defa goruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 her zaman kötü zaten ona gerek yok ki bahaneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 bu isler boyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 KHaRoN said: su ana kadar gordugumuz bahaneler cesitleniyor; abisiyim ben kuzen oynuyor yemek yiyordum tv den oynuyorum ses yok yuksek sesle muzik dinledigim icin suurumu kaybediyorum arkadasin evindeyim adamin masasi ve mouse u yok kendi imkanlarimla oynuyorum. bahane değildi lan bu :( http://c1210.hizliresim.com/12/8/drwf3.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 o coraplar http://galeri.uludagsozluk.com/26/yaran-inci-s%C3%B6zl%C3%BCk-capsleri_17090.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2012 Bilgisayari kullanirken en fazla ne kadar rahatsiz olabilirim diye ugrasmis adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Darklight1903 said: benim trump card'im var, henuz soylemedim kimseye. bundan da kotu oynayabilirsem onu yapistiricam, charisma 18+2 olcak. Daevin bahanesi monitörun önüne kedi oturdu oldu geçen..fadsj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 bahane degil gercegin ta kendisi olm. kapistigim adam gordu neler yaptigimi. sorun loar'a fsdjkfsdjkfjsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 arada benim kedi de yapıyor normaldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liv Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Cumartesi ve Pazar günü çoğu zaman csgo'daydım. Pati serverı her zaman boştu. Serverda mı problem var yoksa kimse takılmıyor mu artık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2012 C.tesi oynadık bayağı bi.pazar için bişi diyemeyeceğim bende yoktum ama her gece dönüyor oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar