Fortuna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Bana invite atar mısınız cs:go grubuna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 steam nickin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ses mes dinlemiyorum ben ya, lisede miyiz takılmayın eğlencesine oynayın asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 benim headsette ses soldan geliyo adam minimapte sağda gözüküyo bazen. gamecom plantronics 777. neyse her zaman olmuyo. dün mesela redi izliyorum. kızdım adama ses ordan mı geliyo mal diye içimden, redin baktığı yerden çıktı adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ya birak, kulak terk. hemen kulakliga bok atin fdajkdjas. ben yillardir sacma sapan bi' 5.1'le oynuyorum oyunlari. ortanin sesi soldan, sol yine soldan, sag bazen sol bazen sagdan, ardindan yine soldan geliyo fsdkfsdj. ama alisti beynim sanirim, sorun yasamiyorum seste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ben anlamıyorum ya soldan mı geliyo sağdan mı diye. hepsini aynı duyuyorum. o yüzden hiç kasmıyorum. %50 şansım oluyor ona güvenmekten başka şansım yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aynen ya, hacı zaten ben kasayı 32" tv'ye bağladım. TV'nin kendi sesi ile oynuyorum asdfsda birde gece çok açınca sesi evdekiler uyanır diye de kısık sesle oynuyorum iyice sıkıntı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Darklight1903 said: ya birak, kulak terk. hemen kulakliga bok atin fdajkdjas. ben yillardir sacma sapan bi' 5.1'le oynuyorum oyunlari. ortanin sesi soldan, sol yine soldan, sag bazen sol bazen sagdan, ardindan yine soldan geliyo fsdkfsdj. ama alisti beynim sanirim, sorun yasamiyorum seste. adamın kulaklığı demokratik sol parti terk. "ortanın solu" "sosyal demokrat" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 siyaset bilimi ucuncu ogretim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 shp'li benim hoparlorler. kulaklik yok dedim ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 ben 3-4 yıldır pcde sadece şu aşağıdakini kullanıyorum, mikrofon olayı yalan oluyo tabii ama karşı basedeki adamın gittiği yönü falan duyabiliyom ehhe. pro cod2 playa olduğum zamanlada bi plantronicsim vardı kardeşim ezip kırmıştı, onu arada özlemiyo da değilim hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aim aciyorum demiyosun da, karsi base'e kadar duyuyorum falan diyosun fsdjkfjds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Darklight1903 said: aim aciyorum demiyosun da, karsi base'e kadar duyuyorum falan diyosun fsdjkfjds. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Silphatos said: OsManiaC said: gelip monitorum kapalı üzmek isterdim ama malesef egom custom maplerde oynamaya izin vermiyor. cl_downloadfilter none artık custom mapleri oynuyoz osman hep, demek ki seni göremeyeceğiz bir daha :( Oysa size ne güzel FPS eğitimi veriyordum beleşe. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 aim built-in olm açma kapama olanağı yok, arada kısa devre yapıyo ama o ara aquila oluyorum OsManiaC said: Silphatos said: OsManiaC said: gelip monitorum kapalı üzmek isterdim ama malesef egom custom maplerde oynamaya izin vermiyor. cl_downloadfilter none artık custom mapleri oynuyoz osman hep, demek ki seni göremeyeceğiz bir daha :( Oysa size ne güzel FPS eğitimi veriyordum beleşe. :( cs de fps mi kankut yav. qw, q2, q3, qlive, tribes, warsow. bunlar fps, bunlarda eğitirim sizi diyosan gel eğit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Silphatos said: arada kısa devre yapıyo ama o ara aquila oluyorum cogayib nan. boyle asagilama gormedim :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 challenge promode kapisiyorsak ben de varim, itinayla gercek fps nasil olur dersi verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 gelmezki osman onlara, bi hata yapıp gelirse bi dm6da duel yapmak isterdim dfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 saçma sapan bişey getirmişler yine şimdi biri düşerse server vota açılıyor direk herkes yes votlamazsa oyun düşüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Insta da gelin lan kapışalım. Onun dışında her türlü quake oynamak istiyorum ama iddalı değilim diğer modlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 cpma dedim zira vanilla(vq3) fazla yavas, quake live falan uyku getiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 tribes'da yalnız kafanızda mavi tabak kırarım çok pis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Silphatos said: OsManiaC said: Silphatos said: OsManiaC said: gelip monitorum kapalı üzmek isterdim ama malesef egom custom maplerde oynamaya izin vermiyor. cl_downloadfilter none artık custom mapleri oynuyoz osman hep, demek ki seni göremeyeceğiz bir daha :( Oysa size ne güzel FPS eğitimi veriyordum beleşe. :( cs de fps mi kankut yav. qw, q2, q3, qlive, tribes, warsow. bunlar fps, bunlarda eğitirim sizi diyosan gel eğit F2P oyunlarla cevap verdiğin için engellemem gerekti seni ama neyse asf ETQW oynarım şu saatten sonra diğerleri için fazla yaşlandım ama gene fantastik hareketlerim olur. Artık cs deki QQlettiklerimle idare et plz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 10 20 cani kalmis adamlari oldurup qq'lattim deme fsdjkfjsd. bu arada, modsuz quake oynamak isteyen varsa haftada bir falan yapsak ya, guzel olur bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 quake ayarlayın, net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar