Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pandaria izlenimler, yorumlar

kiymaliborek

Öne çıkan mesajlar

kasmaya başlayalı 2. gün oldu daha jade forest bitmedi, 88 olucam nerdeyse, tabi q yaparken bi yandanda dungeonlarda sıraya giriyorum, totalde 7-8 dungeon yapmısımdır onunda etkisi var, ama q lar cok uzun arkaadas yap yap bitmiyo..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende herb. var meslek olarak. Adım attığım her yerde bitki var. Toplamaktan quest yapamıyorum. Bıktım bıraktım toplamayı. Sonra AH bakıyım dedim. En dandik bitkinin stack 90 gold. Bazıları ise 140-150 gold. LvL 88 yarısındayım. Elimde yaklaşık 40 stack bitki vardı ki epey pas geçtiğim oldu. Gece koymuştum AH'a. Sabah yaklaşık 3-4 K arası para gelmiş. Hiç Alchemy falan skill arttırmam fiyatlar bu arada iken. Kaldı ki alchemy de silebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu Valley of Four Winds de ortada kuşlar var ya onlardan cooking mat düşüyor her kill de. Eğer para kasmak istiyorsanız orasıda bir çözüm bazı realmlarda o mat ın tanesi 50g a bile çıkabiliyor. Bizim realmda en çok 20g a çıktı. Onu işte zamanını denk getirip satarsanız direk easy money.
Sosyal ağlarda paylaş

Viktor said:

90 oldum yapicak tonlarca sey var kafayi usutucem asfdfsd, alt kasmak disinda catada yapcak bisi bulamamistim

aynen bu. aksam 2-3 saat oynayabiliyorum ancak ve resmen ne yapacagimi sasiriyorum ki daha bizim arena sezonumuz baslayacak bir de. tillers'a gidip orada mi vakit harcasam, daily mi kovalasam serpent icin, challenge mod mu kassak derken ambele oldum kaldim.

catada ne guzel 85 olunca stormwinde gidip talentlari ayarladik ve kicimizin ustune oturup hc spamlamistik. :(
Sosyal ağlarda paylaş

souldarkorn said:

Kun Lai Summit de bir görev için Howlingwing Cavern dye bir mağaraya girdim. Meraktan sonuna kadar gittim. Stolen Chest çıktı. Açtım 150 gold + 575,000 xp verdi. Üzerime bir tan bile heirloom yok.

http://www.wowhead.com/items=15.0?filter=cr=166:64;crs=5:1;crv=0:500000
Sosyal ağlarda paylaş

Mage yi 90 level yaptım, sıradakine karar veremiyorum, questler mekanlar çok keyif verdi, outdoor pvp yi de sevdiğimden tam benlik level kasması, pvp leveling herşey vardı , bol bol kavga dövüş geçti, sıradakilerden acaba hangisini kassam? Hani tavsiye istiyorum, 85 level, dk , rogue, priest , hunter ve warrior var, şahsen warrioru istiyorum ama level kasarken 3-5 kere inersem ki mageyle hiç ölmedim, psikoya bağlarım:)) warriorla kolay oluyor mu level kasması? frost mage olarak kastım max 2 kere %30 a gelmiştir hp oyuzden de rahattım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...